نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: باز شدن زیر منوهای menustrip از سمت راست

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    باز شدن زیر منوهای menustrip از سمت راست

    سلام- من به menustrip تعدادی منو و زیر منو بهش اضافه کردم و layoutstyle اون verticalstack... قرار دادم و خاصیت dock اون none اما، زیر منو ها به سمت راست باز میشن در صورتیکه باید به سمت چپ باز بشن
    دوستان میتونن راهنمایی کنن؟
    تشکر

  2. #2

    نقل قول: باز شدن زیر منوهای menustrip از سمت راست

    نقل قول نوشته شده توسط Sal_64 مشاهده تاپیک
    سلام- من به menustrip تعدادی منو و زیر منو بهش اضافه کردم و layoutstyle اون verticalstack... قرار دادم و خاصیت dock اون none اما، زیر منو ها به سمت راست باز میشن در صورتیکه باید به سمت چپ باز بشن
    دوستان میتونن راهنمایی کنن؟
    تشکر
    یک شرط کوچیک هم داره، فاصله پنجره از سمت چپ مانیتور به اندازه ای باشه که بشه منو رو در سمت چپ نمایش داد، اگه در اون فاصله جا نشه به اجبار سمت
    راست نمایش داده میشه، حتی اگه تنظیم نمایش منو برای سمت چپ باشه.


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (ToolStripMenuItem item in menuStrip1.Items)
    item.DropDownDirection = ToolStripDropDownDirection.Left;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: باز شدن زیر منوهای menustrip از سمت راست

    سلام
    چطور میتونم این حاشیه رنگی زیر منو ها از سمت چپ به راست انتقال بدم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: باز شدن زیر منوهای menustrip از سمت راست

    سلام

    ابتدا خاصیت RighttoLeftLayot فرم رو مساوی True قرار بده .

    بعد خاصیت RightToLeft مربوط به Menustrip رو مساوی True قرار بده.

    به همین سادگی.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: باز شدن زیر منوهای menustrip از سمت راست

    نقل قول نوشته شده توسط asghar2008 مشاهده تاپیک
    سلام

    ابتدا خاصیت RighttoLeftLayot فرم رو مساوی True قرار بده .

    بعد خاصیت RightToLeft مربوط به Menustrip رو مساوی True قرار بده.

    به همین سادگی.
    سلام
    تشکر
    فرمم نمیشه RighttoLeftLayot رو true کنم ، چون میخوام آیکون سمت چپ باشه و ماکسیمایز و ... سمت راست فرم

  6. #6

    نقل قول: باز شدن زیر منوهای menustrip از سمت راست

    نقل قول نوشته شده توسط Sal_64 مشاهده تاپیک
    سلام
    تشکر
    فرمم نمیشه RighttoLeftLayot رو true کنم ، چون میخوام آیکون سمت چپ باشه و ماکسیمایز و ... سمت راست فرم
    با این کار ( RighttoLeftLayot رو true )جای اینا عوض نمیشه.

    اگه در فرم خاصیت RightToLeft رو برابر True کنی اون موقع آیکون میره سمت راست و ماکسیمایز و...میره سمت چپ.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: باز شدن زیر منوهای menustrip از سمت راست

    نقل قول نوشته شده توسط asghar2008 مشاهده تاپیک
    با این کار ( RighttoLeftLayot رو true )جای اینا عوض نمیشه.

    اگه در فرم خاصیت RightToLeft رو برابر True کنی اون موقع آیکون میره سمت راست و ماکسیمایز و...میره سمت چپ.
    در فرممنیاز بوده که RightToLeft رو برابر True کردم و اگه الان layot هم true کنم فرمم بهم میریزه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در باز شدن زیر منو ها
    نوشته شده توسط mohammadyaser در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مهر 1390, 08:55 صبح
  2. تغیر جهت باز شدن زیر منو
    نوشته شده توسط MMStudent در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 شهریور 1389, 12:44 عصر
  3. باز شدن پنجره جدید زیر پنجره قبلی
    نوشته شده توسط object در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 22 خرداد 1386, 09:07 صبح
  4. تعیین نحوه باز شدن یک کمبو با چند ستون(چپ یا راست)
    نوشته شده توسط AHMAD-AHMAD در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 اسفند 1385, 16:06 عصر
  5. کد باز شدن صفحه جدید، سمت سرور , قابلیت به کار بردن در vbscript
    نوشته شده توسط ali_sorouri2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 مرداد 1385, 11:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •