نمایش نتایج 1 تا 30 از 30

نام تاپیک: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

  1. #1

    پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    برنامه ای با زبان دلفی دارم که از پایگاه داده mysql استفاده می کنم
    چه روش هایی را برای پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql پیشنهاد می کنید
    من ابتدا لیست نام جدول ها رو بدست می آورم سپس از دستور زیر استفاده می کنم که البته مشکلش اینکه زمانی که برنامه بصورت شبکه است قادر به ایجاد فایل از کامپیوتر سرور در کامپیوتر کلاینت نیست
    select * from t1 into outfile "//t1.text

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    البته مشکلش اینکه زمانی که برنامه بصورت شبکه است قادر به ایجاد فایل از کامپیوتر سرور در کامپیوتر کلاینت نیست
    قاعدتا باید همین طور باشه!.مدیریت متمرکز است نباید کلاینت بتونه بک آپ و بازگردانی بکنه.مثل در یک شبکه اگه هر کی بخواد پشتیبان گیری کند و هر وقت دلش خواست پشتیبان برگردونه من پشتیبان امروز برمیگردونه یکی دیگه پشتیبان 4 روز پیش و...



    برای پشتیبان گیری هم از dump استفاده کنید.دیگه نیاز نیست نام تیبل ها را بدست بیارید و... . فقط نام دیتابیس و رمز و... بهش بدید.
    http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/mysqldump.html

  3. #3

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    ممنون از راهنمایی تون
    ولی من می خواهم پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از داخل برنامه باشد تا هر زمان که مدیر(کاربر اصلی) برنامه خواست این کار را انجام دهد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    از چه زبانی برنامه نویسی استفاده می کنی؟
    dump فایل راحت ترین راه و اصولی ترین راه است

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    این توسط vb.net و MySqlDump


    Dim pr As Process
    Dim args As New ProcessStartInfo("cmd.exe")

    With args
    .CreateNoWindow = True
    .RedirectStandardInput = True
    .RedirectStandardOutput = True
    .UseShellExecute = False
    .WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden

    End With

    pr.StandardInput.WriteLine("mysqldump -h " + ConfigCurrent.SERVER_CURRENT_HOST + " -u " + ConfigCurrent.SERVER_CURRENT_USER + " -p" + ConfigCurrent.SERVER_CURRENT_PASS + " " + DBName + " > " & AddressAndFormat & Convert.ToChar(13)) '/// chr(13) being Enter key.


    pr.StandardInput.Close()
    pr.CloseMainWindow()



    کلیات رو ببینید بعد با delphi راحت پیاده کنید .

    توضیحات بیشتر لازم داشتید بفرمایید تا ارایه کنم .

    موفق باشید ./

  6. #6

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    ممنون از راهنماییتون
    البته روی سیستممم dump ندارم اول باید اونو نصب کنم
    بعد کدهای شما رو تست کنم
    خداکنه که اون طوری که من می خواهم باشه
    چون برنامه من طوری نوشته شده که باتوجه به استفاده کاربر ، تعداد جداول تغییر می کنه و کم و زیاد می شه و ثابت نیست و برنامه باید در هر بازگردانی وجود همه جداول رو چک کنه
    البته در بعضی موارد ساختار جداول هم تغییر می کند
    الان برای بازگردانی ابتدا همه جداول رو حذف می کنم و بعد چک می کنم اطلاعات چه جداولی در فایل پشتیبان وجود دارد اون جداول رو ایجاد می کنم و اطلاعات رو داخل اونها بازگردانی می کنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    dump را نمی خواد نصب کنید وقتی MYSQL SERVER را نصب کنی جزء فایل های کمکی در پوشه Bin وجود دارد.

  8. #8

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    ممنون از راهنمایی همه دوستان
    با cmd بیرون از برنامه تست کردم خیلی خوب بود
    الان فقط با پیاده سازی cmd در دلفی دچار مشکل شدم اگر تونستید راهنمایی ایم کنید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    با کدوم قسمتش مشکل دارید ؟

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    ShellExecute(0, nil, 'cmd.exe', '/C find "320" in.txt > out.txt', nil, SW_HIDE);
    Sleep(1000);
    Memo1.Lines.LoadFromFile('out.txt');
    end;

  10. #10

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    ممنون از راهنمایی همه دوستان مخصوصاDr.Bronx

    عزیز
    بالاخره بعد از کلی بالا و پایین کردن کدها
    تونستم پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان رو با mysqldump و cmd در دلفی اجراکنم
    فقط یه مشکل کوچولو هست اگه بازم کمکم کنید ممنون می شم
    دیتابیس من بدون پسورد است وقتی کدها رو اجرا می کنم حتما باید cmd رو در حالت show normal قرار داده باشم تا قسمت پرسیدن پسورد مربوط به دیتابیس بیاد و من یک اینتر خالی بزنم وگرنه خروجی ندارم یعنی فایل ایجاد نمی شه
    چی کار کنم که این قسمت پرسیدن پسورد برای کاربر برنامه ام نباشه و اینکار درون برنامه و خودکار انجام بشه
    ببخشیدها البته فکر کنم این مورد رو باید تو قسمت برنامه نویسی دلفی بپرسم اما چون دوستان تاحالا کمکمم کردند اگر این یه مورد رو هم بگند واقعا شرمندشون می شم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql


    shellexecute(self.Handle,pchar('open'),
    pchar('C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 6.0\bin\mysqldump.exe'),
    pchar('-u root -p//// -h localhost -R -r "d:\backup.sql" DBNAME'),
    pchar('C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 6.0\bin'),0);


  12. #12

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    تست کردم ولی جواب نداد
    با همین کدی که شما نوشتید تا وقتی که برای قسمت پسورد ////رو نذاشتم کار می کنه ولی پسورد می خواست
    به محض اینکه ////رو اضافه می کنم فقط یک فایل خالی می سازه و خطا می دهد

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    حالا چرا دیتابیس شما پسورد نداره؟

    /// منظورم این بود که پسورد خودت جایگزین /// بکنی نه همینو کپی کنی

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    آهان . خوب این یک اشتباه عجیب و غریب هست که من هم اول به مشکل خورده بودم .

    این قضیه به خاطر یک فاصله اضافی رخ میده

    این کد رو ببینید .

    mysqldump -h localhost -u root -p9958756a2a5@e26

    قسمت -u یک فاصله داره با root

    اما -p نباید فاصله داشته باشه با خود پسورد .
    اگر فاصله داشته باشه تشخیص نمیده و باید حتما تایید کنید پسورد رو .

    موفق باشید ./

  15. #15

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    ممنون
    ولی مشکل اینه که پایگاه داده من پسورد نداره و به خاطر یکسری مشکلاتی که برای قسمت های دیگه برنامه ام پیش می یاد نمی تونم برای پایگاه داده ام پسورد بزارم
    چی کار کنم که موقع بکاپ گرفتن پسورد نخواد یا لااقل چی کار کنم که قسمت پسورد خواستن را خود برنامه در محیط cmd اینتر بزنه و رد کنه
    چون الان این کار رو خودم دستی انجام می دم و برنامه قبل اجرای دستور بکاپ در محیط cmd از من می خواد که پسورد رو وارد کنم و من فقط یک اینتر خالی میزنم و بعد برنامه شروع به بکاپ گیری می کنه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    به خاطر یکسری مشکلاتی که برای قسمت های دیگه برنامه ام پیش می یاد نمی تونم برای پایگاه داده ام پسورد بزارم
    میشه بگین چه مشکلاتی؟!
    از طریق برنامه کاراکتر enter بفرست نمونه کدش به وفور در بخش دلفی یافت میشه!

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    پسورد رو بزارید . اما به جای پسورد یک فاصله خالی بزارید .

    mysql فاصله هارو trim می کنه

    یعنی 1 2 3 فرقی با 321 نمی کنه .

    شما هم یک فاصله فقط بزارید حل میشه .

    اگر این کار رو کردید و نشد . لطفا کدتون رو بزارید اینجا تا بررسی کنیم .

    موفق باشید ./

  18. #18

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    نقل قول نوشته شده توسط سعید صابری مشاهده تاپیک
    میشه بگین چه مشکلاتی؟!
    از طریق برنامه کاراکتر enter بفرست نمونه کدش به وفور در بخش دلفی یافت میشه!
    مشکلاتش رو نمی دونم چون این برنامه چند برنامه نویس داره و به من گفته شده پایگاه داده این شرایط رو داره یعنی شرایط پایگاه داده دست من نیست که بخواهم تغییر بدمش
    ولی چطوری می تونم به cmdای که توسط برنامه من اجرا شده دسترسی داشته باشم و به اون یک کارکتر رو بفرستم
    اگه ممکنه برای من یه نمونه کد برای دسترسی به cmd بزارید چون اگه بتونم دسترسی پیدا کنم مشکلم حل می شه
    باتشکر

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    کاراکتر ۱۳ میشه همون enter
    توی vb.net میشه Convert.ToChar(13)

    به همون کد اول دقت کنید این کار رو کردم . حالا معادلش در دلفی رو به دست بیارید و ارسال کنید .

    حالا اول اون کاری که گفتم رو انجام بدید اگر نشد بعد این کار رو بکنید .

    موفق باشید ./

  20. #20

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    پسورد رو بزارید . اما به جای پسورد یک فاصله خالی بزارید .

    mysql فاصله هارو trim می کنه

    یعنی 1 2 3 فرقی با 321 نمی کنه .

    شما هم یک فاصله فقط بزارید حل میشه .

    اگر این کار رو کردید و نشد . لطفا کدتون رو بزارید اینجا تا بررسی کنیم .

    موفق باشید ./
    کاری که گفتید رو انجام دادم یعنی اول یه فاصله گذاشتم باز هم موقع اجرا قسمت پرسیدن پسورد می یاد و من باید یه اینتر خالی بزنم
    دفعه دوم اصلا فاصله نذاشتم این بار خطای زیر رو داد

    mysqldump: Goterror: 1045: Access denied for user 'root''192.168.0.8 '(using password: Yes) when trying to connect

    نمونه کدم همه اینه اگه می شه کمکم کنید

    try
    Masir_Dump:='F:\myprogram\Database\ntdt6\bin\mysql dump.exe';
    Masir_Dump1:='F:\myprogram\Database\ntdt6\bin';
    Masir_Bak:='--opt -r '+copy(Masir_Dump,1,2)+'\'+zname+'.sql -uroot -p -h192.168.0.8 mydatabasename';
    ShellExecute(0, nil, pchar(Masir_Dump), pchar(Masir_Bak), nil, SW_SHOWNORMAL);

    except
    ShowMessage('خطا در پشتيبان گيري '+#13+#13+'در زمان ديگري امتحان نماييد');
    end;


  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    خوب الان شما کجا اون enter آخر رو می فرستید ؟

    یک enter حتما باید آخر خط بزارید .

    کدی که اول گذاشته بودم رو ببینید . آخری یک enter فرستاده میشه .

    موفق باشید ./

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    در ضمن -uroot باید فاصله داشته باشه از هم .

  23. #23

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    من مشکلم این است که نمی دانم چطوری باید این کد اینتر را در دلفی برای cmd باز شده بفرستم
    می شود بگوئید من باید چگونه این کد را اصلاح کنم که مشکلم حل شود.
    وقتی بعد از mydatabasenameکد(13#) char برای اینتر می زارم فایل رو خالی می سازه
    با سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله h_mohamadi : شنبه 21 بهمن 1391 در 16:18 عصر

  24. #24

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    با سلام
    بالاخره بعد از کلی جستجو تونستم کد اینتر رو با sendmessage برای cmd بفرستم
    با سپاس از راهنمایی همه دوستان

  25. #25

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    با سلام
    ببخشید ولی یه مشکل بزرگ برام پیش اومده
    من فایل پشتیبان از پایگاه داده ام رو از طریق mysqldump ایجاد کردم حالا وقتی می خواهم اون رو در برنامه ام با کد زیر بازگردانی کنم یک صدای بوق شنیده می شود و بازگردانی صورت نمی گیرد

    ShellExecute(0, nil, PChar('f:\bin\mysql.exe')
    , PChar('-u root -p -h localhost mydatabase1<f:\backupfile.sql ')
    , nil, SW_SHOWNORMAL)




    من همین کد رو توی cmd و خارج از برنامه اجرا می کنم فایل پشتیبانی بازگردانی می شه و هیچ مشکلی نداره

    f:\bin\mysql.exe -u root -p -h localhost mydatabase1<f:\backupfile.sql


    لطفا کمک کنید
    با سپاس

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    کی گفت Mysql.exe؟ ما پس در پست های قبلی واسه کی توضیح دادیم؟
    پست شماره 11 همین تاپیک یک بار دقیق بخون

  27. #27

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    نقل قول نوشته شده توسط سعید صابری مشاهده تاپیک
    کی گفت Mysql.exe؟ ما پس در پست های قبلی واسه کی توضیح دادیم؟
    پست شماره 11 همین تاپیک یک بار دقیق بخون
    پس فایل های پشتیبانی رو که با mysqldump می گیرید با چی بازگردانی می کنید؟؟؟؟؟؟
    من کلی تو اینترنت سایت های ایرانی و خارجی گشتم همشون برای بازگردانی فایل های پشتیبانی که با myqsqldump گرفته می شه از mysql استفاده کردند
    به عنوان نمونه این لینک رو ببینید
    http://www.tecmint.com/mysql-backup-and-restore-commands-for-database-administration

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    آها.من هواسم به بک آپ بود
    تو که دلفی کار می کنی چرا از محصولات devart استفاده نمی کنی که ما را سکته ندی؟!!!

  29. #29

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    نقل قول نوشته شده توسط سعید صابری مشاهده تاپیک
    آها.من هواسم به بک آپ بود
    تو که دلفی کار می کنی چرا از محصولات devart استفاده نمی کنی که ما را سکته ندی؟!!!
    شرمنده من هنوز مبتدی ام و نیاز به راهنمایی های شما دارم
    این کامپوننت ای که گفتید رو دیدم چه مزیت هایی نسبت به روشی که الان استفاده می کنم دارد
    من دموهاش رو تست کردم اون ها هم از dump استفاده می کردند و در بعضی موارد نتونستم جواب درست ازشون بگیرم
    راهنمای فارسی یا انگلیسی برای اون سراغ دارید?

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: پشتیبان گیری و بازیابی پشتیبان از پایگاه داده mysql

    راهنمای فارسی را تا حالا ندیدم.شاید باشه.
    ولی بهترین کامپوننت کار با بانک های اطلاعاتی است از نظر من .البته در مقایسه اگر اشتباه نکنم در همین سایت انجام شد خیلی از دوستان حرفه ای از این مجموعه کامپوننت استفاده می کنند.
    UNIDAC برای اتصال به بانک های مختلف کاربرد داره.مختص mysql هم Mydac هست که اگر تنها از بانک mysql استفاده می کنید من این کامپوننت بهتون پیشنهاد می کنم.
    در کل طریقه استفاده اش من ado هست با این تفاوت که یک سری دستورات بهینه سازی شده .

تاپیک های مشابه

  1. حل مشکل پشتیبان گیری و بازیابی برای همیشه
    نوشته شده توسط mohammad-gh در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 54
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391, 22:48 عصر
  2. فرایند پشتیبان گیری و بازیابی پایگاه داده
    نوشته شده توسط میلاد قاضی پور در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 مرداد 1389, 01:20 صبح
  3. سوال: دستورات لازم برای پشتیبان گیری و بازیابی از یک File Group
    نوشته شده توسط Rocker در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1387, 19:33 عصر
  4. کامپوننتی برای پشتیبان گیری و بازیابی
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1385, 17:09 عصر
  5. پشتیبان گیری و بازیابی اطلاعات در اکسس
    نوشته شده توسط ali643 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1383, 19:39 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •