مشاهده دست آورد نظرسنجی: آیا از آموزش راضی هستید ! و مشکل شما حل شد ؟

رای دهنده
12. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

    9 75.00%
  • خیر

    3 25.00%
نمایش نتایج 1 تا 35 از 35

نام تاپیک: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

  1. #1

    راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    سلام خدمت دوستان عزیز

    خیلی ها با نصب کامل این نرم افزار قوی و عالی مشکل دارن من این راهنمای نصب رو با توجه به راهنمای نصبی که داخل خود نرم افزار هست درست کردم فقط فارسیش شده که دوستانی که با انگلیسی مشکل دارن بتونن راحتر این نرم افزار رو نصب کنن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله vapa_71 : پنج شنبه 12 بهمن 1391 در 22:13 عصر

  2. #2

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    اگه با این مشکلتون حل نشد بگین به صورت فیلم بذارم

  3. #3

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    نقل قول نوشته شده توسط vapa_71 مشاهده تاپیک
    اگه با این مشکلتون حل نشد بگین به صورت فیلم بذارم
    من همه این کارها که گفتید رو انجام دادم ولی در صفحه command prompt همش پیغام fail میده .
    اگه لطف کنید فیلمشو بذارید ممنون میشم .

  4. #4

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    اینم به صورت فیلم ببخشید اگه حجمش زیاده
    نکته ای که هست باید توی command prompt و اون دوتا قایل متنی تایپ صحیح دستورات رو انجام بدید

    اینم لینک آموزش تصویری

    http://s1.picofile.com/file/76605835...ure_2.mp4.html

  5. #5

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    نقل قول نوشته شده توسط vapa_71 مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان عزیز

    خیلی ها با نصب کامل این نرم افزار قوی و عالی مشکل دارن من این راهنمای نصب رو با توجه به راهنمای نصبی که داخل خود نرم افزار هست درست کردم فقط فارسیش شده که دوستانی که با انگلیسی مشکل دارن بتونن راحتر این نرم افزار رو نصب کنن


    واقعا ممنون خدا خيرتون بده من خيلي دنبال اين نرم افزار بودم مرسي
    آخرین ویرایش به وسیله tara1367 : دوشنبه 14 اسفند 1391 در 10:13 صبح

  6. #6

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    دوستان برای اینکه بتونین مشکل نمایش DEMO رو حل کنین بهتره از آدرسی که واسه دانلود قرار دادم استفاده کنید چون مطمئن هست و فایلاش کامله

  7. #7

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    نقل قول نوشته شده توسط setareh2013 مشاهده تاپیک
    من همه این کارها که گفتید رو انجام دادم ولی در صفحه command prompt همش پیغام fail میده .
    اگه لطف کنید فیلمشو بذارید ممنون میشم .
    باید Command Prompt رو به صورت Run as Administrator اجرا کنید.

  8. #8

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    دوستان توی آموزش گفتم بازم میگم 3 - 4 تا مورد هست باید رعایت کنید
    1- حتما اینترنت قطع باشه
    2- باید Command Prompt رو به صورت Run as Administrator اجرا کنید.
    3- داخل Command Prompt دستورات رو به صورت صحیح تایپ کنید
    4- اون 2 تا فایل تکست inestall و uninstall رو هم به درستی ایجاد کنید

  9. #9

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    سلام دوستان
    من در نصب این نرم افزار مشکلی نداشتم اما زمانی که کرک کردنم طبق دستورالعمل رو انجام میدم درست نصب میشه و dll هارو صحیح نصب میکنه...زمانی که ویژوال استودیو رو باز میکنم و میخو ام کنترل های stimul را در پروژه ی ASP.NET خود بکشم و بندازم هیچ اتفاقی نمیفته و هیچ تگی رو صفحم نمیاد... لازم به ذکر که قبل از PATCH کردن امتحان کردم کار میکنه ولی بعدش این اتفاق میفته . ممنون میشم دوستان کمک کنید خیلی بهش احتیاج دارم...مرسی

    البته من از ورژن 2012 استفاده میکنم اگه ورژن پایین تر ولی مطمئن تر وجود داره لطفا معرفی کنید .
    آخرین ویرایش به وسیله samanfm : یک شنبه 02 تیر 1392 در 23:04 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    112

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    Readme.zip
    نقل قول نوشته شده توسط vapa_71 مشاهده تاپیک
    دوستان توی آموزش گفتم بازم میگم 3 - 4 تا مورد هست باید رعایت کنید
    1- حتما اینترنت قطع باشه
    2- باید Command Prompt رو به صورت Run as Administrator اجرا کنید.
    3- داخل Command Prompt دستورات رو به صورت صحیح تایپ کنید
    4- اون 2 تا فایل تکست inestall و uninstall رو هم به درستی ایجاد کنید
    لطفاً صحیح اطلاع رسانی فرمایید
    در راهنمای نصب و پچ Stimulsoft Reports Ultimate 2012 اصلاً اسمی از اینترنت نیامده و متصل بودن یا نبودن تأثیری ندارد.
    مکانیزم نصب و پچ را اگر بررسی کنید می بینید که یک سری اسمبلی در مسیر مشخصی کپی شده و سپس در GAC* رجیستر می شوند.
    کاری که بعد از نصب انجام می دهید اینست که فایلهای رجیستر شده در GAC* را Uninstall کرده، فایلهای کرک شده را جایگزین فایلهای اصلی می کنید و سپس فایلهای جدید را در GAC* مجدداً Install می کنید.
    نقش اینترنت این وسط چیست؟

    ------------------------------------
    * Global Assembly Cache

  11. #11

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    نقل قول نوشته شده توسط pcseven مشاهده تاپیک
    Readme.zip

    لطفاً صحیح اطلاع رسانی فرمایید
    در راهنمای نصب و پچ Stimulsoft Reports Ultimate 2012 اصلاً اسمی از اینترنت نیامده و متصل بودن یا نبودن تأثیری ندارد.
    مکانیزم نصب و پچ را اگر بررسی کنید می بینید که یک سری اسمبلی در مسیر مشخصی کپی شده و سپس در GAC* رجیستر می شوند.
    کاری که بعد از نصب انجام می دهید اینست که فایلهای رجیستر شده در GAC* را Uninstall کرده، فایلهای کرک شده را جایگزین فایلهای اصلی می کنید و سپس فایلهای جدید را در GAC* مجدداً Install می کنید.
    نقش اینترنت این وسط چیست؟

    ------------------------------------
    * Global Assembly Cache
    ممنون از اطلاع رسانی شما
    اما شخصا این مورد رو تجربه کردم و چندین مورد رو هم برخورد کردم که با قطع کردن اینترنت مشکل حل شده
    حالا گیریم که اصلا حرف من اشتباه قطع شدن اینترنت چه مشکلی پیش میاره ؟ شما قطع نکن دوست عزیز دعوا نداریم که
    بازم ممنون

  12. #12

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    نقل قول نوشته شده توسط samanfm مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من در نصب این نرم افزار مشکلی نداشتم اما زمانی که کرک کردنم طبق دستورالعمل رو انجام میدم درست نصب میشه و dll هارو صحیح نصب میکنه...زمانی که ویژوال استودیو رو باز میکنم و میخو ام کنترل های stimul را در پروژه ی ASP.NET خود بکشم و بندازم هیچ اتفاقی نمیفته و هیچ تگی رو صفحم نمیاد... لازم به ذکر که قبل از PATCH کردن امتحان کردم کار میکنه ولی بعدش این اتفاق میفته . ممنون میشم دوستان کمک کنید خیلی بهش احتیاج دارم...مرسی

    البته من از ورژن 2012 استفاده میکنم اگه ورژن پایین تر ولی مطمئن تر وجود داره لطفا معرفی کنید .
    در این مورد من اطلاع زیادی ندارم اما فکر میکنم اگه 1 بار کنترل ها رو پاک کنید و دستی به برنامه اضافه کنید مشکل حل میشه

  13. #13

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    خیلی ممنونم دستتون درد نکنه واقعا عالی بود مشکلم رو حل کردین

    دوستان کسی آموزش ویدیویی خوبی در مورد گزارش گیری داره ؟ اگه کسی میتونه لطفا لینک قرار بده خیلی گشتم اما چیزی خیلی خوبی پیدا نکردم

  14. #14

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    نقل قول نوشته شده توسط pcseven مشاهده تاپیک
    Readme.zip

    لطفاً صحیح اطلاع رسانی فرمایید
    در راهنمای نصب و پچ Stimulsoft Reports Ultimate 2012 اصلاً اسمی از اینترنت نیامده و متصل بودن یا نبودن تأثیری ندارد.
    مکانیزم نصب و پچ را اگر بررسی کنید می بینید که یک سری اسمبلی در مسیر مشخصی کپی شده و سپس در GAC* رجیستر می شوند.
    کاری که بعد از نصب انجام می دهید اینست که فایلهای رجیستر شده در GAC* را Uninstall کرده، فایلهای کرک شده را جایگزین فایلهای اصلی می کنید و سپس فایلهای جدید را در GAC* مجدداً Install می کنید.
    نقش اینترنت این وسط چیست؟

    ------------------------------------
    * Global Assembly Cache
    برادر ایشون این همه زحمت کشیدن آموزش به این خوبی قرار دادن مشکل من که حل شد . خوب نیست انقدر بد برخورد کنید . به جای خسته نباشید .....

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    112

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    نقل قول نوشته شده توسط java_365 مشاهده تاپیک
    برادر ایشون این همه زحمت کشیدن آموزش به این خوبی قرار دادن مشکل من که حل شد . خوب نیست انقدر بد برخورد کنید . به جای خسته نباشید .....
    کدام برخورد بد؟ خسته نباشند.

    ممنون از اطلاع رسانی شما
    اما شخصا این مورد رو تجربه کردم و چندین مورد رو هم برخورد کردم که با قطع کردن اینترنت مشکل حل شده
    حالا گیریم که اصلا حرف من اشتباه قطع شدن اینترنت چه مشکلی پیش میاره ؟ شما قطع نکن دوست عزیز دعوا نداریم که
    بازم ممنون
    نمیدانم چرا احساس کردید جملات من لحن دعوا دارد. بنده فقط عرض کردم وقتی ارائه دهنده Patch این نرم افزار، روش را صراحتاً بیان کرده (برای سندیت بیشتر فایل Readme را هم پیوست کردم)، چرا ما کاسه داغتر از آش شویم؟
    من این نرم افزار را دست کم روی 5 رایانه نصب کردم و همین روش را به بیش از یکصد دانشجو (که پروژه عملی با استفاده از Stimulsoft داشتند) آموزش دادم و تا کنون حتی 1 مورد از ایشان هم مشکلی که ناشی از اتصال به اینترنت باشد را گزارش نکرده اند.

    خوبست کمی منصف و انتقاد پذیر باشیم.

  16. #16

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    نقل قول نوشته شده توسط pcseven مشاهده تاپیک
    کدام برخورد بد؟ خسته نباشند.


    نمیدانم چرا احساس کردید جملات من لحن دعوا دارد. بنده فقط عرض کردم وقتی ارائه دهنده Patch این نرم افزار، روش را صراحتاً بیان کرده (برای سندیت بیشتر فایل Readme را هم پیوست کردم)، چرا ما کاسه داغتر از آش شویم؟
    من این نرم افزار را دست کم روی 5 رایانه نصب کردم و همین روش را به بیش از یکصد دانشجو (که پروژه عملی با استفاده از Stimulsoft داشتند) آموزش دادم و تا کنون حتی 1 مورد از ایشان هم مشکلی که ناشی از اتصال به اینترنت باشد را گزارش نکرده اند.

    خوبست کمی منصف و انتقاد پذیر باشیم.
    من که تشکر کردم از اطلاع رسانی جناب عالی و البته عرض کردم که مشکل شخصیه خودم هم بوده و وقتی پیگیری کردم یکی از دوستان همین سایت گفت که مشکل اینه و من هم تست کردم و مشکل هم حل شد تجربه شخصی بنده بود
    اون قسمتی رو هم که برجسته کردم دلیل نمیشه خیلی ها که برنامه رو نصب میکنن اصلا اینترنت ندارن ! یا به نحوی در حال استفاده نیستن
    بازم تشکر میکنم و حرف دوستمون رو هم به دل نگیرید

  17. #17

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    سلام دوستان من stimul رو کامل نصب کردم...فقط در designer آن در ویندوز 7 به مشکل خوردم...همش این ارور رو نشون میده زمانی که میخوام کوئری بنویسم یا تو dictionary بخوام datasource اضافه کنم ارور میده:

    Message:
    Object reference not set to an instance of an object.

    Source:
    Stimulsoft.Report.Design

    Stack Trace:
    at Stimulsoft.Report.Design.Editors.StiCodeEditor..ct or()

    کسی میدونه ایرادش کجاست؟؟ مرسی

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    dg,qt?
    پست
    70

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    با سلام،
    اگه ممکنه فایل های کرک رو بذارید، من از خود سایت دنلود کردم و دسترسی به این فایل ها ندارم!
    دوم اینکه: این روش و این فایل ها روی ورژن 2013.1 ultimate جواب میده؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    من آموزش کرک کردنش را دارم. انگلیسیه چیزی نفهمیدم. هر که فهمید بگه:

    to installing this build you should copy all Retail DLLs files to Program Files\Stimulsoft Report.Ultimate 2013.1 Trial\Bin\. Then you have to update files in GAC

    Please make following steps:
    1. Update Stimulsoft assemblies in GAC by copy the DLL files into the windows/assembly folder (GAC)
    2. Copy files to Bin folder in Stimulsoft installation in program files folder.
    3. Update references in your projects.
    4. Start the designer (ow whatever) exe file in the normal way

  20. #20

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial


  21. #21

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    سلام، دوستان من دقیقا طبق آموزشی که ارائه شده پیش رفتم و استیمول هم نصب کردم همینطور دی ال ال هاش رو هم طبق آموزش حذف و نصب کردم اما وقتی اون رو باز می کنم نوشته دمو پشت صفحش ظاهر میشه، چیکار کنم این مشکل برطرف بشه؟ متاسفانه خیلی هم وقت ندارم...ممنون می شم راهنمایی کنین.

  22. #22

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    نقل قول نوشته شده توسط vapa_71 مشاهده تاپیک
    اگه با این مشکلتون حل نشد بگین به صورت فیلم بذارم
    سلام
    یک دنیا ازتون تشکر می کنم بابت فیلم
    موفق باشید

  23. #23

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    salam , kheli mamnuna,

    <3

  24. #24

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    نقل قول نوشته شده توسط behnam-soft مشاهده تاپیک
    سلام، دوستان من دقیقا طبق آموزشی که ارائه شده پیش رفتم و استیمول هم نصب کردم همینطور دی ال ال هاش رو هم طبق آموزش حذف و نصب کردم اما وقتی اون رو باز می کنم نوشته دمو پشت صفحش ظاهر میشه، چیکار کنم این مشکل برطرف بشه؟ متاسفانه خیلی هم وقت ندارم...ممنون می شم راهنمایی کنین.
    سلام دوست عزیز شما فیلم َآموزش رو دانود و طبق مراحل جلو بری مشکلت حل میشه چند تا نکته هم توی پست هشت گفتم حتما در نظر بگیرین

  25. #25

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    من خودم روی 2013 انجام ندادم اما یکی از دوستان انگار انجام داده و مشکلش حل شده

  26. #26

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    سلام با عرض سلام و خستع نباشید خدمت دوستان عزیز
    من از وین ۸.۱ و ویژوال استودیو ۲۰۱۳ استفاده میکنم
    visual studio command prompt
    تو وین من نمیتونم پیدا کنم
    تشکر

  27. #27

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    دوستان توجه داشته باشن که حتما باید از command prompt خود Vs استفاده کنن نه Command promp ویندوز

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار f_g1348
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    551

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    نقل قول نوشته شده توسط vapa_71 مشاهده تاپیک
    در این مورد من اطلاع زیادی ندارم اما فکر میکنم اگه 1 بار کنترل ها رو پاک کنید و دستی به برنامه اضافه کنید مشکل حل میشه
    من هم مشکل دوستمون رو دارم که بعد از کرک کردن دیگر هیچ چیزی به صفح اضافه نمیشه .
    چطور می تونم کنترل ها رو دوباره پاک کنم

  29. #29

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    سلام.ممنون از آموزش
    من تمام کار ها را درست انجا دادم 36 تا فایل اول پاک شد و بعد دوباره نصبشون کردن.ولی تصویر demo پشت برنامه از بین نمیره.لطفا راهنمایی بفرمایید

  30. #30

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    نقل قول نوشته شده توسط behnam-soft مشاهده تاپیک
    سلام، دوستان من دقیقا طبق آموزشی که ارائه شده پیش رفتم و استیمول هم نصب کردم همینطور دی ال ال هاش رو هم طبق آموزش حذف و نصب کردم اما وقتی اون رو باز می کنم نوشته دمو پشت صفحش ظاهر میشه، چیکار کنم این مشکل برطرف بشه؟ متاسفانه خیلی هم وقت ندارم...ممنون می شم راهنمایی کنین.
    من هم همین مشکل را دارم.لطفا راهنمایی کنید

  31. #31

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    نقل قول نوشته شده توسط behnam-soft مشاهده تاپیک
    سلام، دوستان من دقیقا طبق آموزشی که ارائه شده پیش رفتم و استیمول هم نصب کردم همینطور دی ال ال هاش رو هم طبق آموزش حذف و نصب کردم اما وقتی اون رو باز می کنم نوشته دمو پشت صفحش ظاهر میشه، چیکار کنم این مشکل برطرف بشه؟ متاسفانه خیلی هم وقت ندارم...ممنون می شم راهنمایی کنین.
    من هم همین مشکل را دارم.لطفا راهنمایی کنید

  32. #32

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    با سلام
    دوستان این فایل patch چرا اصلا تو فایل دانلودی نیست؟
    چطور کرکش کنیم ما؟

  33. #33

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    سلام و خسته نباشین
    من این استیمول اسفت رو که لینکشم تو فایل \ی دی اف آموزشتون هست دانلود کردم
    من از ویژوال استودیو 2013 در سیستم عامل 8.1 استفاده میکنم
    من این stimulsoft رو نصب میکنم و وقتی تو \روژه میارمش نمیتونم مارد محیط دیزاینش بشم
    یعنی اون مثلث کوچیک که بالای آیکون stireport هستش رو نمیاره
    خواهشا مشکلشو بگین
    بدجور گیر کردم

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    منم به شدت گیرم

  35. #35

    نقل قول: راهنمای نصب Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

    سلام ببخشید لینک دانلود مشکل داره

تاپیک های مشابه

  1. دانلود برنامه Stimulsoft Reports Ultimate 2012.1 Build 2012.05.04
    نوشته شده توسط mortaza94 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 33
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1398, 12:37 عصر
  2. آموزش: واقعاً دلتان گزارش ساز پویا می خواهد StimulSoft Report 2010 Ultimate Full
    نوشته شده توسط javad2140 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 44
    آخرین پست: پنج شنبه 17 دی 1394, 10:42 صبح
  3. سوال: فایل نصب stimul report 2010 2012 به همراه کرک
    نوشته شده توسط sadaf_ در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 29 دی 1393, 01:24 صبح
  4. فایل نصب stimul report 2012 بدون کرک
    نوشته شده توسط Zahra_Alizadeh_123 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1391, 08:51 صبح
  5. سوال: مشکل تاریخ شمسی در Stimulsoft Reports.Ultimate 2010.1
    نوشته شده توسط abbasjafarnezhad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1389, 15:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •