نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: مشکل بانک اطلاعاتی در Setup برنامه

  1. #1

    Question مشکل بانک اطلاعاتی در Setup برنامه

    برنامه من بعد از اینکه setup واسش درست کردم مشکل پیدا کرده و اعمال مربوط به بانک رو انجام نمیده و ارور میده

    لطفا کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: مشکل بانک اطلاعاتی در Setup برنامه

    در ضمن من از توی خود C#‎ بانک رو ساحتم و sql express روی سیستمم نصب نیست میتونه از این باشه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: مشکل بانک اطلاعاتی در Setup برنامه

    میشه متن خطا رو بزاری

  4. #4

    نقل قول: مشکل بانک اطلاعاتی در Setup برنامه

    این 2 مدل اروری که میده

    اولی واسه بکاپ گیری

    دومی واسه ثبت اطلاعات
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: مشکل بانک اطلاعاتی در Setup برنامه

    کسی با این مشکل بر نخورده تا حالا ؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل بانک اطلاعاتی در Setup برنامه

    بچه ها من مشکل رو پیدا کردم اما کسی میدونه علتش چیه ؟
    برنامه زمانی که توی درایو C باشه این خطا ها رو میده اما اگه مثلا بیاد درایو D این مشکل دیگه وجود نداره !

  7. #7

    نقل قول: مشکل بانک اطلاعاتی در Setup برنامه

    دوستان عزیزی که تجربه بیشتری دارن نمیدونن مشکل از چی می تونه باشه ؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل بانک اطلاعاتی در Setup برنامه

    دوستان کسی اطلاعات نداره در این مورد ؟

  9. #9

    نقل قول: مشکل بانک اطلاعاتی در Setup برنامه

    دوستان خیلی گیرم لازمه کمک کنید

  10. #10

    نقل قول: مشکل بانک اطلاعاتی در Setup برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط vapa_71 مشاهده تاپیک
    در ضمن من از توی خود C#‎‎ بانک رو ساحتم و sql express روی سیستمم نصب نیست میتونه از این باشه ؟

    سلام

    بله مشکل از اونه.(نصب نبودن SQl Express Runtime)

    در این تاپیک کلیه فایل های لازم برای ساخت Setup رو توضیح دادم.
    آخرین ویرایش به وسیله asghar2008 : جمعه 13 بهمن 1391 در 15:56 عصر

  11. #11

    نقل قول: مشکل بانک اطلاعاتی در Setup برنامه

    دوست عزیز وقتی توی یک درایو دیگه امتحان میکنم جواب میده ها

  12. #12

    نقل قول: مشکل بانک اطلاعاتی در Setup برنامه

    علت رو کسی از دوستان نمیدونه ؟

  13. #13

    نقل قول: مشکل بانک اطلاعاتی در Setup برنامه

    شما با چه نرم افزاری فایل Setup رو میسازید؟ با VS یا Install sheild ?

    من با روشی که در تاپیک بالا گفتم Setup میسازم و بدونه هیچ مشکلی برنامه رو نصب و اجرا میکنم.

    در ضمن ممکن ایراد از کانکش استرینگ(رشته اتصال به بانک) باشه.اونم چک کن.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: مشکل بانک اطلاعاتی در Setup برنامه

    سلام
    اگه امكان داره كد اتصال به بانك رو بنويس ببينيم داستان چيه!
    معمولا در موقع ساختن ستاپ بايستي ديتابيس و گزارش (rpt) در شاخه فولدر bin/Debug بذاري كه كنار فايل اجرايي برنامت باشه.
    در اين صورت كانكشن استرينگتم بايد اينطوري باشه

    String strDB = "Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename="+
    Application.StartupPath+"\\Database\\dbTest.mdf;"+
    "Integrated Security=True;User Instance=True";
    SqlConnection MyConnection = new SqlConnection(strDB);

    اگه اينطوري بذاري مشكل كانكشن با express رو نداريد.
    ساختن خود ستاپم كه دوستمون توضيح دادن
    موفق باشيد

  15. #15

    نقل قول: مشکل بانک اطلاعاتی در Setup برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط asghar2008 مشاهده تاپیک
    شما با چه نرم افزاری فایل Setup رو میسازید؟ با VS یا Install sheild ?

    من با روشی که در تاپیک بالا گفتم Setup میسازم و بدونه هیچ مشکلی برنامه رو نصب و اجرا میکنم.

    در ضمن ممکن ایراد از کانکش استرینگ(رشته اتصال به بانک) باشه.اونم چک کن.
    با VS ستاپ میسازم و از همون روش که شما گفتید
    برنامه توی سایر درایو ها بجز درایو c به درستی کار میکنه

  16. #16

    نقل قول: مشکل بانک اطلاعاتی در Setup برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط mansourii مشاهده تاپیک
    سلام
    اگه امكان داره كد اتصال به بانك رو بنويس ببينيم داستان چيه!
    معمولا در موقع ساختن ستاپ بايستي ديتابيس و گزارش (rpt) در شاخه فولدر bin/Debug بذاري كه كنار فايل اجرايي برنامت باشه.
    در اين صورت كانكشن استرينگتم بايد اينطوري باشه

    String strDB = "Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename="+
    Application.StartupPath+"\\Database\\dbTest.mdf;"+
    "Integrated Security=True;User Instance=True";
    SqlConnection MyConnection = new SqlConnection(strDB);

    اگه اينطوري بذاري مشكل كانكشن با express رو نداريد.
    ساختن خود ستاپم كه دوستمون توضيح دادن
    موفق باشيد
    منون که جواب دادین همونطور که گفتم برنامه توی هر درایوی به جز درایو C درست کار میکنه اینم کانکشن البته یک قسمت هایی رو با لینک کار کردم

    SqlConnection Con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\LMS_DB.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True");

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: مشکل بانک اطلاعاتی در Setup برنامه

    توی درایو c که نصب میکنید ببینید اون پوشه ای که برنامه داخلش نصب شده permission براش روی full هست یا نه

  18. #18

    نقل قول: مشکل بانک اطلاعاتی در Setup برنامه

    توی program file نصب میکنم
    و فقط special pemissions تیک خورده اما مثلا درایو D همه تیک دارن بجز این گزینه

  19. #19

    نقل قول: مشکل بانک اطلاعاتی در Setup برنامه

    اول از برنامت یه کپی بگیر و در درایو جداگونه ذخیره کن.
    بعد:
    در پوشه bin---->debug یه پوشه جدید ایجاد کن. وفایل های دیتابیس رو تو اون پوشه بریز.


    بعد کانکش استرینگ رو بدین صورت تغییر بده:
    پوشه ایجاد شده مثلا DBfolder است:
    SqlConnection Con = new SqlConnection(@"Data  Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector   y|\DBfolder\LMS_DB.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True");


    بعد برو setting برنامه . (از منوی project ، گزینه نام پروژه +properteis)
    صفحه ای به صورت زیر باز میشه:
    Untitled.jpg

    setting رو از پنل سمت چپ انتخاب کن .
    قسمتی که مشخص کردم ابن رشته اتصال باید با رشته اتصالی که تغییر دادی یکسان باشه.اینجارو هم مثل قبل تغییر بده.

    ان شاء الله که درست میشه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل بانک اطلاعاتی در login role
    نوشته شده توسط mohsen_namad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 23:41 عصر
  2. سوال: ارتباط بانک اطلاعاتی سایت و برنامه ویندوزی
    نوشته شده توسط mojtaba hoseini در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 18 مهر 1388, 11:42 صبح
  3. بانک اطلاعاتی در ساخت برنامه نصب
    نوشته شده توسط sara.pazhrang در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1387, 19:54 عصر
  4. کمک _ بک آپ گرفتن بانک اطلاعاتی sql در برنامه دلفی
    نوشته شده توسط بهمن بهار در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 11 آذر 1384, 00:44 صبح
  5. مشکل بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط هامان در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 12:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •