نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جستجو لینک در کد html به وسیله php

  1. #1

    جستجو لینک در کد html به وسیله php

    سلام دوستان با چه تابعی میشه مثلا از این کد لینک فایل mp3 رو درآورد ؟ ممنون میشم با مثال بگین



    <p style="text-align: center">
    <strong>MP3 128</strong></p>
    <p style="text-align: center">
    <a href="http://dl.saite.org/Admin/1391/dey/14/Maziar%20Fallahi%20Yalda.mp3">Yalda</a></p>
    <p style="text-align: center">
    <strong>OGG</strong></p>
    <p style="text-align: center">
    <a href="http://dl.saite.org/Admin/1391/dey/14/Maziar%20Fallahi%20Yalda.ogg">Yalda</a></p>



  2. #2

    نقل قول: جستجو لینک در کد html به وسیله php

    کسی نبود کمک کنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: جستجو لینک در کد html به وسیله php

    مي تونيد از كد زير استفاده كنيد
    <?php
    $pattern="#<a?[^/>]+href=['|\"](.*\.mp3)['|\"]?[^/>]+#";
    $str='<p style="text-align: center">
    <strong>MP3 128</strong></p>
    <p style="text-align: center">
    <a href="http://dl.saite.org/Admin/1391/dey/14/Maziar%20Fallahi%20Yalda.mp3">Yalda</a></p>
    <p style="text-align: center">
    <strong>OGG</strong></p>
    <p style="text-align: center">
    <a href="http://dl.saite.org/Admin/1391/dey/14/Maziar%20Fallahi%20Yalda.ogg">Yalda</a></p>';
    preg_match_all($pattern,$str,$items);
    foreach($items[1] as $item){
    echo $item.'<br />';
    }
    ?>


    البته فكر كنم عبارت منظمش مشكل داشته باشه (!) اگه مشكلي داشت اساتيد بگن
    ولي براي اين كدهاي html ايي كه گذاشتين كار مي كنه

  4. #4

    نقل قول: جستجو لینک در کد html به وسیله php

    نقل قول نوشته شده توسط Reza1607 مشاهده تاپیک
    مي تونيد از كد زير استفاده كنيد
    <?php
    $pattern="#<a?[^/>]+href=['|\"](.*\.mp3)['|\"]?[^/>]+#";
    $str='<p style="text-align: center">
    <strong>MP3 128</strong></p>
    <p style="text-align: center">
    <a href="http://dl.saite.org/Admin/1391/dey/14/Maziar%20Fallahi%20Yalda.mp3">Yalda</a></p>
    <p style="text-align: center">
    <strong>OGG</strong></p>
    <p style="text-align: center">
    <a href="http://dl.saite.org/Admin/1391/dey/14/Maziar%20Fallahi%20Yalda.ogg">Yalda</a></p>';
    preg_match_all($pattern,$str,$items);
    foreach($items[1] as $item){
    echo $item.'<br />';
    }
    ?>


    البته فكر كنم عبارت منظمش مشكل داشته باشه (!) اگه مشكلي داشت اساتيد بگن
    ولي براي اين كدهاي html ايي كه گذاشتين كار مي كنه
    ممنون ازتون کار کرد ولی تو بعضی جاها باز مشکل دار میشه مثلا دوتا فایل ام پی تر باشه میشه کاری کرد که فقط یکی شو پیدا کنه یا از روی حجم که هر کدوم تر باشن رو انتخاب کنه ؟مثلا تو این کد مشکل داره میشه


    <?php

    $pattern="#<a?[^/>]+href=['|\"](.*\.mp3)['|\"]?[^/>]+#";
    $str ='

    <div class="mormanage"><div class="morhead"><div class="sid-right"></div><div class="sid-left"></div><div class="sid-main"><div class="title">Saeed Kermani - Be To Badbinam</div></div></div><div class="morcon"><div >
    <div align="center"><font color="#000000"><strong>آهنگ جدید</strong> و فوق العاده زیبای سعید کرمانی با نام به تو بدبینم ...</font><br />
    </div>
    <div align="center"><font color="#800000">ترانه و ملودی : سعید کرمانی - تنظیم : هومن آزما - ویلن : پیام طونی<br />
    <br />
    <img width="500" height="500" src="http://dl.saite.org/Admin/1391/aban/27/Saeid.jpg" alt="" /></font></div><div align="center"><font color="#000000"><strong>MP3 320</strong></font><br />
    <br />
    <a href="http://dl.saite.org/Admin/1391/aban/27/Saeed%20Kermani%20-%20Be%20To%20Badbinam.mp3">Be To Badbinam</a><br />
    <br />
    <font color="#000000"><strong>MP3 128</strong></font><br />
    <br />
    <a href="http://dl.saite.org/Admin/Admin/1391/aban/27/Saeed%20Kermani%20-%20Be%20To%20Badbinam[1].mp3">Be To Badbinam</a><br />
    <br />
    <font color="#000000"><strong>OGG</strong></font><br />
    <br />
    <a href="http://dl.saite.org/Admin/Admin/1391/aban/27/Saeed%20Kermani%20-%20Be%20To%20Badbinam.ogg">Be To Badbinam</a><br />
    </div>
    <br>


    </div>
    ';
    preg_match_all($pattern,$str,$items);
    foreach($items[1] as $item){

    echo "$item";

    }
    ?>


  5. #5

    نقل قول: جستجو لینک در کد html به وسیله php

    دوستان یه سوال دیگه چطوری میشه مثلا دو تا فایل که تو وب هستن رو حجمشون در آورد؟ (تو یه سرور دیگه هستن نه هاست خودمون )

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: جستجو لینک در کد html به وسیله php

    نقل قول نوشته شده توسط saeid99999 مشاهده تاپیک
    دوستان یه سوال دیگه چطوری میشه مثلا دو تا فایل که تو وب هستن رو حجمشون در آورد؟ (تو یه سرور دیگه هستن نه هاست خودمون )
    این طوری امتحان کنید ببینید جواب میده:
    filesize('آدرس فایل در هاست مورد نظر');

  7. #7

    نقل قول: جستجو لینک در کد html به وسیله php

    نقل قول نوشته شده توسط 2undercover مشاهده تاپیک
    این طوری امتحان کنید ببینید جواب میده:
    filesize('آدرس فایل در هاست مورد نظر');
    نه خودم درست کردم اینم کدش میزارم شاید کسی لازم داشت!دوبار تقسیم بر 1024 میکنیم تا برحسب مگابایت بنویسه


    $url='http://up.toca.ir/images/pm2yk4xuedl6tltcm.mp3';
    function getSizeFile($url) {
    if (substr($url,0,4)=='http') {
    $x = array_change_key_case(get_headers($url, 1),CASE_LOWER);
    if ( strcasecmp($x[0], 'HTTP/1.1 200 OK') != 0 ) { $x = $x['content-length'][1]; }
    else { $x = $x['content-length']; }
    }
    else { $x = @filesize($url); }

    return $x;
    }

    $ff=getSizeFile($url);

    $kk=$ff/1024;
    $ss=$kk/1024;


    echo $ss;


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: جستجو لینک در کد html به وسیله php

    نقل قول نوشته شده توسط saeid99999 مشاهده تاپیک
    ممنون ازتون کار کرد ولی تو بعضی جاها باز مشکل دار میشه مثلا دوتا فایل ام پی تر باشه میشه کاری کرد که فقط یکی شو پیدا کنه یا از روی حجم که هر کدوم تر باشن رو انتخاب کنه ؟مثلا تو این کد مشکل داره میشه
    اين كدي كه من گذاشتم مياد تمام رشته هايي كه با اون الگوي ما ($pattern) همخوني داره رو ليست مي كنه
    شما كافيه وقتي لينكي رو پيدا مي كنيد اول با استفاده از همون تابعي خودتون براي سايز بدست آوردين حجم ها رو مقايسه كنيد و بعد بياين از نظر تشابه اسمي هم چك كنيد ببينيد كه مثل هم هستن يا نه؟ اگه بودن كه فقط يكي رو انتخاب كنيد و گرنه هر دوتاش رو انتخاب كنيد

تاپیک های مشابه

  1. جستجو در یک صفحه html با vb یا vb.net
    نوشته شده توسط mjelecom در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 01 مهر 1385, 13:33 عصر
  2. ایجاد لینک از صفحه html به فرمهای vb.net
    نوشته شده توسط pantea_l62 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1384, 17:46 عصر
  3. جستجو متن در صفحه HTML در TWebBrowser
    نوشته شده توسط Mohsen Yasini در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 03 خرداد 1384, 09:31 صبح
  4. جستجو ى در صفحات html
    نوشته شده توسط razaghi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 اسفند 1383, 00:01 صبح
  5. جستجو در بین تگهای html
    نوشته شده توسط esi022 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 23 بهمن 1382, 11:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •