نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دو ستونه کردن ComboBox

  1. #1

    Question دو ستونه کردن ComboBox

    سلام

    دوستان میخوام کمبوباکس رو دوستونه کنم .

    دلیل این کار اینکه میخوام از دیتابیس 2 فیلدانتخاب کرده و در کمبو باکس بریزم.

    چطور میتونم این کارو انجام بدم؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: دو ستونه کردن ComboBox

    نقل قول نوشته شده توسط asghar2008 مشاهده تاپیک
    سلام

    دوستان میخوام کمبوباکس رو دوستونه کنم .

    دلیل این کار اینکه میخوام از دیتابیس 2 فیلدانتخاب کرده و در کمبو باکس بریزم.

    چطور میتونم این کارو انجام بدم؟

    ممنون

    http://www.codeproject.com/Articles/...olumn-ComboBox

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: دو ستونه کردن ComboBox

    حالا چطور به بانک باین کنیم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: دو ستونه کردن ComboBox

    نقل قول نوشته شده توسط ordebehesht مشاهده تاپیک
    حالا چطور به بانک باین کنیم
    خیلی راحت

    public void getList()
    {
    // set the connectionstring for the database
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    try
    {
    //before adding records in combobox clear previous data
    cmbMemberName.Items.Clear();
    // define the sql query that should we want to perform
    con.ConnectionString = "Data Source=INDIA\\SQLEXPRESS;Initial Catalog=test;Integrated Security=True";
    // define the sql query that should we want to perform
    string query = "select member_id,member_name,member_email from Member_Master";
    //create object of Sqlcommand class and pass two parameters sqlserver query and sqlconnection con
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(query, con);
    //set the commandtext to query
    cmd.CommandText = query;
    //before perform sql operation open the connection
    con.Open();
    //execute the ExecuteReader
    SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();
    while (dr.Read())
    {
    //add item by item in combobox
    cmbMemberName.Items.Add(dr["member_id"].ToString() + " " + dr["member_name"].ToString() + " " + dr["member_email"].ToString());
    }
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("Error in Connection");
    }
    //close the connection
    con.Close();
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: دو ستونه کردن ComboBox

    میشه تو بلاک C#‎ بزاری

  6. #6

    نقل قول: دو ستونه کردن ComboBox

    مرسی دوست عزیز
    ساقول .

    فقط یه سوالم داشتم وقتی کاربر یه ردیف رو انتخاب میکنه میشه به یه مقدار از ستون اول دسترسی داشت؟
    منظورم مثلا:
    ستون اول
    سطر 5

    ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: دو ستونه کردن ComboBox

    asghar gardash haralisan

    sanda tork san

تاپیک های مشابه

  1. فیلتر کردن Combobox
    نوشته شده توسط Delphi_Developer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 اسفند 1388, 03:27 صبح
  2. اشکال در پر کردن Combobox در جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط shahroozj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 دی 1385, 08:15 صبح
  3. اضافه کردن Combobox در DataGrid
    نوشته شده توسط maryam_f در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1385, 06:39 صبح
  4. دو ستونه کردن QuickReport
    نوشته شده توسط Nasle Aftab در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1385, 07:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •