نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فیلتر کردن دیتاهای یک select

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415

    فیلتر کردن دیتاهای یک select

    سلام

    ایا روشی وجود دارد که یک سری دیتا را که توی DataSet میریزیم را فیلتر کنیم ؟ همچنین روی مقادیر فیلتر شده مجدد فیلتر کنیم ؟
    اصولا برای فیلتر کردن یک Select بدون استفاده از خود Sql چه روشی را پیشنهاد می کنید ؟

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    با استفاده از کلاس DataView میتونید فیلتر های داخلیتون رو انجام بدید.


    DataView dv;

    dv = dbDataset.Tables[0].DefaultView;

    dv.RowFilter = "FieldName1=Value1 AND FieldName2=Value2";

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415
    ممنون از کمکتان
    حالا من چطوری میتونم از این دیتا استفاده کنم ؟ دستور dv.item(0) را امتحان کردم جواب نداد

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799


    foreach (DataRowView row in dv)
    {
    Response.Write(row["ColumnName"].ToString());
    }

    // or


    dv[RecordIndex]["ColumnName"];


تاپیک های مشابه

  1. select sql
    نوشته شده توسط IC_prog در بخش Foxpro
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1392, 22:11 عصر
  2. طریقه تعریف تابع در SQL و استفاده در دستور Select
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 شهریور 1386, 19:05 عصر
  3. خطا در مورد SELECT TOP (بسیار بسیار فوری)
    نوشته شده توسط nokhod در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اسفند 1384, 22:28 عصر
  4. یک سوال در مورد SELECT
    نوشته شده توسط jk در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1384, 09:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •