نمایش نتایج 1 تا 34 از 34

نام تاپیک: ایجاد کد سخت افزاری...

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    ایجاد کد سخت افزاری...

    سلام. چه طور میشه یه کد سخت افزاری از سیستم مشتری ایجاد کرد؟
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    سلام
    کد سخت افزاری؟
    منظورت ای دی Cpu یا Hard disk هستش؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AmirGhasemi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    522

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    سلام دوست عزيز
    شما كافي است سريال هارد ديسك كامپيوتر طرف را برداري به همراه يك GUID‌تركيب كني بهترين روش براي تعيين كد سخت افزاري است
    در ضم مجددا توصيه مي كنم كه هارد ديسك!! چون CPUوRAM و غيره داراي مشكلات ديگري هستند كه اگر خواستي مفصل برايت مي نويسم
    پس بهترين كار استفاده از سريال هارد است

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    ممنون فقط اگه میشه کدشو یا یه نمونشو واسم بزارید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    با سلام

    دوست عزیز ببین این کد به دردت میخوره یا نه ؟

    اگه قبل زدن تاپیک یکم سرچ میکردی خوب بود



    HardwareInfo.rar

    اینم فایلش

    اشکال داشت بپرس بگم

    موفق باشی

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    سلام
    کد CPU :
    using System.Management;

    قبلش باید حتما Add Refrence کنیش

    اینم تابع اصلی :
    public string GetCPUId()
    {
    string cpuInfo = String.Empty;
    //create an instance of the Managemnet class with the
    //Win32_Processor class
    ManagementClass mgmt = new ManagementClass("Win32_Processor");
    //create a ManagementObjectCollection to loop through
    ManagementObjectCollection objCol = mgmt.GetInstances();
    //start our loop for all processors found
    foreach (ManagementObject obj in objCol)
    {
    if (cpuInfo == String.Empty)
    {
    // only return cpuInfo from first CPU
    cpuInfo = obj.Properties["ProcessorId"].Value.ToString();
    }
    }
    return cpuInfo;
    }

    موفق باشی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    تشکر میکنم واسه قطعه کدی که گذاشتین

    لازم به ذکر هستش که دوست عزیز فایلی که بنده برای ایشون گذاشتم هم سریال HDD - سریال CPU و سریال Motherboard رو هم میاره

    موفق باشی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    دوست عزیز رو این قسمت ارور میده:
    Screenshot (5).png

  9. #9
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    نقل قول نوشته شده توسط daneshjo90 مشاهده تاپیک
    تشکر میکنم واسه قطعه کدی که گذاشتین

    لازم به ذکر هستش که دوست عزیز فایلی که بنده برای ایشون گذاشتم هم سریال HDD - سریال CPU و سریال Motherboard رو هم میاره

    موفق باشی
    سلام دوست عزیز
    با تشکر
    کامپوننت در کنار پروژه توصیه نمیشه و کد درون برنامه هست و بهتره میشه با پروتکتور محافظتش کرد
    و به نظر من کد Cpu بهتره : 1-خرابیش کمتره 2-هگزادسیماله 3-احتمال تعویضش نسبت به قطعات دیگه کمتره
    موفق باشی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    تا جایی که تو عکس نشون میده و تونستم بخونم مشکل از رفرنسش هست

    شما به صورت دستی namespace Management رو به پوشه references اضافه کن

    روش راست کلیک کن و بعدش Add References رو بزن از تب .Net ادش کن

    مشکلت حل میشه

    موفق باشی

  11. #11
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    من که گفتم
    قبلش باید حتما Add Refrence کنیش

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    سلام دوست عزیز
    با تشکر
    کامپوننت در کنار پروژه توصیه نمیشه و کد درون برنامه هست و بهتره میشه با پروتکتور محافظتش کرد
    و به نظر من کد Cpu بهتره : 1-خرابیش کمتره 2-هگزادسیماله 3-احتمال تعویضش نسبت به قطعات دیگه کمتره
    موفق باشی
    بازم ممنون

    به نظر من بهتر از همه اینا من یه جایی (دقیق نمیدونم کدوم تاپیک) دیدم که نوشته بودن یه کدی در ریجستری ویندوز هست که در هر کامپیوتر یکتاست
    ولی دقیق امتحانش نکردم
    اگه تونستم تاپیک رو پیدا میکنم براتون همینجا قرار میدم


    موفق باشی

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    دوست عزیز اینم از لینک
    شما امتحانش کنید اگه جواب داد نمونه برنامه رو برای منم بفرستین شاید به دردم بخوره

    ممنون از نظرات سازندتون

    ببخشید میتونم از تجربتون در مورد یه کاری کمک بگیرم ؟

    موفق باشی

  14. #14
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    سلام دوست عزیز

    به نظر من بهتر از همه اینا من یه جایی (دقیق نمیدونم کدوم تاپیک) دیدم که نوشته بودن یه کدی در ریجستری ویندوز هست که در هر کامپیوتر یکتاست
    هیچ نرم افزاری کد یکتا نداره ویندوز هم نرم افزاره دیگه؟
    اگر تو ریجیستری چنین کدی هست مطمئن باش اون کد یک سخت افزاره
    نمیشه به این چیزا اعتماد کرد ولی به نظر من کد cpu در C#‎ هست، خود قطعه cpu هم درون کامپیوتر پس بهتره دیگه
    ببخشید میتونم از تجربتون در مورد یه کاری کمک بگیرم ؟
    تا جایی که بلد باشم در خدمتم

    موفق باشید

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    آقا این کد شما واسه من سریال مادربرد رو نمیاره!

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    اشکالی نداره به جاش یه کد دیگه میاره که تو تکست باکس نشون نمیده ولی در مجموع که یه کد 8 رقمی از حروف و ارقام تشکیل شده به شما میده

    این کد در همه سیستم ها به صورت 8 رقمی هستش

    شما میتونید رو این کد مانور بدی

    مشکلی بود بازم بگید توضیح بدم

    موفق باشی

  17. #17

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    سلام برا منم یه کد 16 رقمی بازگردوند که اعداد و حروف قاطی هستش ، درسته ؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    16 رقمی که از (حروف و ارقام) قاطی هست ؟؟؟؟؟؟

    یه کد 16 رقمی بازگردوند که اعداد و حروف قاطی هستش
    به قول یکی از دوستان جملاتی میبینیم که خیلی عجیب غریبن


    اصلا امکان نداره کد 16 کاراکتری بیاره

    تکست باکسی که شما مشاهده میکنی همیشه یه کد 8 کاراکتری برمیگردونه

    که متشکل از حروف و اعداد هستش

    اگه امکانش هست یه عکس از اون کد برام بزارید ببینم

    موفق باشی

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    سلام به همه دوستان که واقعا تاپیک رو پربار کردن
    اگر میشه درباره نحوه ایجاد کد فعالسازی واسه قفل توضیح بدین تا اینجا نحوه ساخت قفل رو یاد گرفتم اما میخوام نحوه دادن کد فعالسازی رو به برنامه و ساختن اونو یاد بگیرم
    با تکر از همه دوستان

  20. #20

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    نقل قول نوشته شده توسط daneshjo90 مشاهده تاپیک
    16 رقمی که از (حروف و ارقام) قاطی هست ؟؟؟؟؟؟



    به قول یکی از دوستان جملاتی میبینیم که خیلی عجیب غریبن


    اصلا امکان نداره کد 16 کاراکتری بیاره

    تکست باکسی که شما مشاهده میکنی همیشه یه کد 8 کاراکتری برمیگردونه

    که متشکل از حروف و اعداد هستش

    اگه امکانش هست یه عکس از اون کد برام بزارید ببینم

    موفق باشی
    سلام کد ها برای CPU هستش(مقدار بازگشتی : BFEBFBFF000206A7 ):

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Management;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string cpuInfo = String.Empty;
    //create an instance of the Managemnet class with the
    //Win32_Processor class
    ManagementClass mgmt = new ManagementClass("Win32_Processor");
    //create a ManagementObjectCollection to loop through
    ManagementObjectCollection objCol = mgmt.GetInstances();
    //start our loop for all processors found
    foreach (ManagementObject obj in objCol)
    {
    if (cpuInfo == String.Empty)
    {
    // only return cpuInfo from first CPU
    cpuInfo = obj.Properties["ProcessorId"].Value.ToString();
    }
    }
    textBox1.Text = cpuInfo.ToString();
    //return cpuInfo;
    }
    }
    }

  21. #21

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    نقل قول نوشته شده توسط AmirGhasemi مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزيز
    شما كافي است سريال هارد ديسك كامپيوتر طرف را برداري به همراه يك GUID‌تركيب كني بهترين روش براي تعيين كد سخت افزاري است
    در ضم مجددا توصيه مي كنم كه هارد ديسك!! چون CPUوRAM و غيره داراي مشكلات ديگري هستند كه اگر خواستي مفصل برايت مي نويسم
    پس بهترين كار استفاده از سريال هارد است
    ببخشید می شه درباره مشکلاتی که پیش میاد توضیح بدید
    ممنون

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    سلام دوست عزيز
    شما كافي است سريال هارد ديسك كامپيوتر طرف را برداري به همراه يك GUID‌تركيب كني بهترين روش براي تعيين كد سخت افزاري است
    در ضم مجددا توصيه مي كنم كه هارد ديسك!! چون CPUوRAM و غيره داراي مشكلات ديگري هستند كه اگر خواستي مفصل برايت مي نويسم
    پس بهترين كار استفاده از سريال هارد است
    با سلام
    دوست عزیز بنظرت اگه طرف دوتا هارد یا مثله من سه تا هارد داشت چی میشه ؟
    به اینش فکر کردی ؟

    موفق باشی

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    سلام کد ها برای CPU هستش(مقدار بازگشتی : BFEBFBFF000206A7 ):
    با سلام به شما شرمنده دیر جواب میدم

    ببین دوست عزیز شما با این کد کاری نداشته باشید شما برای استفاده از این کدها فقط روی کد هشت کاراکتری تمرکز کنید.
    کد زیر همیه یه کد 8 کاراکتری تولید میکنه که تو همه ی کامپیوترها متغیر هستش
    چون روی بیش از 80 سیستم امتحانش کردم با یقین میگم متغیر هستش

            private static string GetHSN()
    {

    var cpuInfo = CPU();
    var DiskInfo = Hard();
    var BaseBoardInfo = BaseBoard();
    var ID = cpuInfo + "+" + DiskInfo + "+" + BaseBoardInfo;
    ID = md5(MyHash(ID)) + " ";
    var res = "";
    string pat = "2QAM456VWXE3GSL789ZYKHJTNPURFBCD1";
    for (int i = 0; i < 32; i += 4)
    {
    var j = ID[i] + ID[i + 1] + ID[i + 2];
    res += pat[j % pat.Length];
    }
    return res.ToUpper();
    }


    حالا دیگه بقیش باخودتون که چطوری براش الگوریتم تعریف کنید

    موفق باشید

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    اگر میشه درباره نحوه ایجاد کد فعالسازی واسه قفل توضیح بدین تا اینجا نحوه ساخت قفل رو یاد گرفتم اما میخوام نحوه دادن کد فعالسازی رو به برنامه و ساختن اونو یاد بگیرم

    با سلام به شما

    دوست عزیز مبحثش خیلی پیچیده نیست

    فقط شما باید بتونی کد 8 کاراکتری رو با یه الگوریتمی به یه عدد یا حروف دیگه تبدیل کنی بعدش یه برنامه بسازی که وقتی این کد رو دادم برنامه براش کدی که من تبدیل کردمم و کاربر نمیبینه رو برگردونه(همون الگوریتمی که به عدد یا حروف تبدیل شدن)

    بعدش خیلی راحته برنامت مقایسه میکنه این با اون برابر هستش ؟
    اگه آره برنامه اجرا میشه اگه نه خطا میده

    متوجه شدی یا بیشتر توضیح بدم ؟

    موفق باشی

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    میشه در مورد الگوریتم تبدیل بیشتر توضیح بدید یا یه نمونه بزارید

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    با سلام
    ببینید من ایجا توشیح میدم با کدها بقیش به عهده خودتون که برا خودتون الگوریتم طراحی کنید

    من بعد از اینکه کد 8کاراکتری رو دریافت کردم مثل کد زیر

    private string tabdil(string test)
    {
    int i,sum=0;
    string b;
    for (i = 0; i < test.Length; i++)
    switch (test[i])
    {
    case 'A':
    case 'a':
    sum += 27;
    continue;
    case 'b':
    case 'B':
    sum += 28;
    continue;
    case 'c':
    case 'C':
    sum += 29;
    continue;
    case 'd':
    case 'D':
    sum += 30;
    continue;
    case 'E':
    case 'e':
    sum += 31 ;
    continue;
    case 'f':
    case 'F':
    sum += 32 ;
    continue;
    case 'G':
    case 'g':
    sum += 33 ;
    continue;
    case 'H':
    case 'h':

    sum += 34 ;
    continue;
    case 'i':
    case 'I':
    sum += 35 ;
    continue;
    case 'J':
    case 'j':
    sum += 10 ;
    continue;
    case 'K':
    case 'k':
    sum += 11 ;
    continue;
    case 'L':
    case 'l':
    sum += 12 ;
    continue;
    case 'M':
    case 'm':
    sum += 13 ;
    continue;
    case 'N':
    case 'n':
    sum += 14 ;
    continue;
    case 'O':
    case 'o':
    sum += 15 ;
    continue;
    case 'P':
    case 'p':
    sum += 16 ;
    continue;
    case 'Q':
    case 'q':
    sum += 17 ;
    continue;
    case 'R':
    case 'r':
    sum += 18 ;
    continue;
    case 'S':
    case 's':
    sum += 19 ;
    continue;
    case 'T':
    case 't':
    sum += 20 ;
    continue;
    case 'U':
    case 'u':
    sum += 21 ;
    continue;
    case 'v':
    case 'V':
    sum += 22 ;
    continue;
    case 'w':
    case 'W':
    sum += 23 ;
    continue;
    case 'x':
    case 'X':
    sum += 24 ;
    continue;
    case 'Y':
    case 'y':
    sum += 25 ;
    continue;
    case 'Z':
    case 'z':
    sum += 26 ;
    continue;
    case '0':
    sum += 0 ;
    continue;
    case '1':
    sum += 1;
    continue;
    case '2':
    sum += 2;
    continue;
    case '3':
    sum += 3;
    continue;
    case '4':
    sum += 4;
    continue;
    case '5':
    sum += 5;
    continue;
    case '6':
    sum += 6;
    continue;
    case '7':
    sum += 7;
    continue;
    case '8':
    sum += 8;
    continue;
    case '9':
    sum += 9;
    continue;
    }
    b = ((sum / 2) * 3).ToString();
    return b;
    }


    از اول مقایسه میکنم هر حرف یا کاراکتری بود اونو به یه عدد تبدیل کنه بعد در آخر sum رو تقسیم بر 2 ضرب در 3 میکنم (به صورت دلخواه انجام میشه شما 1 چیز دیگه در نظر بگیرید)


    مثلا اگه کد من : 59J2QRCW باشه اینو تبدیل میکنم به عدد میشه 113 و اینو تقسیم بر 2 میکنم بعدش ضربدر 3 که میشه 169.5 چون int تعریفش کردم فقط 169 رو انتقال میده

    حالا میایم روی 169 که اومده به تایع javab عملیات زیر رو انجام میدیم


            private string javab(string saeed)
    {
    int a, tags, zab, sum;
    string s;
    //label3.Text = carbari.Text;
    s = tabdil(saeed);
    a = Convert.ToInt32(s);//Convert.ToInt32(label3.Text);
    tags = a * 242;
    zab = tags / 4;
    sum = zab * (5735);
    return sum.ToString ();
    }


    خیلی راحت با چندتا ضرب تقسیم خیلی ساده اون عدد رو به یه عدد دیگه تبدیل میکنم مثلا برای امنیت بیشتر


    169 رو ضرب در 242 میکنیم میشه 40898
    بعد 40898 رو تقسیم بر 4 میکنیم که اینم میشه 10224(اعشارشو حذف میکنیم چون int هست متغییرمون)
    این 10224 رو ضربدر 5735 میکنیم که جوابش میشه 58634640

    و این کد 58634640 برای من میشه کد فعال سازی

    اگه کاربر بتونه اینو وارد کنه برنامه کدفعال سازی رو درست تشخیص میده و برنامه فعال میشه در غیر اینصورت خطا میده

    مثل قطعه کد زیر

    int  b,a;
    string c;
    c = javab(textBox_hID.Text);
    b = Convert.ToInt32(c);
    a = Convert.ToInt32(Registry.Text);
    this.Text = c;
    if (a == b)
    MessageBox.Show("yes", "Hi");
    else
    MessageBox.Show("no", "Hi");


    فک کنم همه متوجه شده باشید

    اگه بازم نقطه مبهمی بود در خدمتم همین جا مطرح کنید جواب میدم

    اگه زحمتی براتون نشه یه تشکر رو هم کلیک کنید

    موفق باشید همگی

  27. #27

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    ممنونم خیلی خوب بود ولی من تست کردم به خطاهایی خوردم میشه شما که تا اینجا زحمت کشیدید یه سورسم ازش قرار بدید؟

  28. #28
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    59

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    این کد ها مقدار های یکسان برمیگردونن و یونیک نیستند.من 20 تا سیستم برا اداره گرفتم که همشون از نظر سخت افزاری عین هم هستن.رو همشون یه مقدار برمیگردونه.

  29. #29
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    نقل قول نوشته شده توسط irana8 مشاهده تاپیک
    این کد ها مقدار های یکسان برمیگردونن و یونیک نیستند.من 20 تا سیستم برا اداره گرفتم که همشون از نظر سخت افزاری عین هم هستن.رو همشون یه مقدار برمیگردونه.
    سلام
    با توجه به
    میشه در مورد الگوریتم تبدیل بیشتر توضیح بدید یا یه نمونه بزارید
    دوست عزیزمون که کد رو قرار دادن یک الگوریتم هست که شما باید سر کد یک قطعه ی سخت افزاری سیستم مثلا Cpu پیاده سازی کنید.
    خب قطعا کد بالا بدون کد سخت افزار روی تمامی سیستم ها یکسانه

  30. #30

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    ممنونم خیلی خوب بود ولی من تست کردم به خطاهایی خوردم میشه شما که تا اینجا زحمت کشیدید یه سورسم ازش قرار بدید؟
    یعنی بعد از این همه تاپیک توضیح توی اینترنت و جاهایدیگه یه نمونه ساده برای این کار نیست؟

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    یعنی بعد از این همه تاپیک توضیح توی اینترنت و جاهایدیگه یه نمونه ساده برای این کار نیست؟
    ممنونم خیلی خوب بود ولی من تست کردم به خطاهایی خوردم میشه شما که تا اینجا زحمت کشیدید یه سورسم ازش قرار بدید؟

    خب دوست عزیز شما اگه همون فایلی رو که کد رو تولید میکنه بجای اینکه مقایسه کنید فقط بزارید که جواب الگوریتم رو براتون نمایش بده

    که همون جواب میشه کدفعال سازی فهمیدید چی شد ؟

    اگه نه براتون یه نمونه میزارم

    موفق باشید

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    این کد ها مقدار های یکسان برمیگردونن و یونیک نیستند.من 20 تا سیستم برا اداره گرفتم که همشون از نظر سخت افزاری عین هم هستن.رو همشون یه مقدار برمیگردونه.
    خوب دوست عزیز معلومه وقتی قطعات یکسان باشن همشون یه کد میدن

    برا این کار میتونی به برنامت یه تیکه کد اضافه کنی که هر کدی که میگیره بعد با یه عدد دیگه به صورت رندم جمع یا تفریق و ... بکنه که اینطوری فک کنم مشکلتون حل میشه

    این برنامه فقط یه نمونه ساده هست که تازه کارا بتونن نحوه ساخت رو آموزش ببینن

    افزایش ضریب امنیتش به عهده خوده برنامه نویس هست

    موفق باشید

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    ممنونم خیلی خوب بود ولی من تست کردم به خطاهایی خوردم میشه شما که تا اینجا زحمت کشیدید یه سورسم ازش قرار بدید؟
    دوست عزیز شما اگه میشه خطاهارو با عکس نمایش بدید بگم مشکل کجاست

    و سعی کنید در سورس کد ها بجای اینکه مقایسه انجام بده مقدار نهایی الگوریتم رو براتون نمایش بده

    اینطوری میتونید کد فعال سازی هم ایجاد کنید

    موفق باشید

  34. #34

    نقل قول: ایجاد کد سخت افزاری...

    خیلی مفید بود مرسی از همه دوستان عزیز..

تاپیک های مشابه

  1. شکستن قفل سخت افزاری
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 61
    آخرین پست: سه شنبه 30 خرداد 1391, 13:05 عصر
  2. ایجاد قفل سخت افزاری
    نوشته شده توسط omid-vbAuto در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اسفند 1389, 04:42 صبح
  3. اطلاعاتی در مورد قفلهای سخت افزاری و نرم افزاری
    نوشته شده توسط maleknasab در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 21 آذر 1382, 22:23 عصر
  4. قفل سخت افزاری در دلفی
    نوشته شده توسط ramin_rp در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 13 مهر 1382, 07:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •