نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

    هنگام فراخوانی loadformfile پیغام out of memory میاد وقتی فایل بیشتر از 600 مگابایته .. کسی روشی داره ؟

  2. #2

    نقل قول: attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

    یه نگاهی به این بندازید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

    کار نمیکنه تست کردم

  4. #4

    نقل قول: attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

    فایل رو تکه تکه کنید و بعد سر همش کنید.


  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

    تو stackoverflow هم همینو گفته ولی کار نمیکنه دوست عزیز یه مثال عملی میخام اگه کسی باهاش در گیر بوده

  6. #6

    نقل قول: attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

    منظور از کار نمی کنه اینه که سر هم نمی شه یا اون هم ارور می ده؟
    اگر این حجم رو از فایل محلی لود کنی چی ؟
    ممکنه تنظیمات IDE حافظه رو محدود کرده باشه.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

    نه ارور نداره و لی فقط تکه اولو برمیداره ..میشه خودت یه نگاهی بندازی بهش ؟

  8. #8

    نقل قول: attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

    اون مشکل به نظر می رسه که محدودیت Variant هاست.
    یک راه اینه که کلاس ها و توابع مربوطه رو بازنویسی کنید.

    اما راه شما:
    فایل رو در FileStream لود کنید و با یک حلقه هر بار مقداری از اون رو به شکل زیر به دیتابیس بفرستید:
    در SP مربوط به Insert می باید برای بار اول Insert کنید.
    برای بارهای دیگر باید با نگهداشتن ردیفی که الان Insert شد (Identity@@) این بار اون ردیف رو Update کنید و داده جاری رو با داده قبلی "جمع" کنید.

    این روش رو تست کردم و مشکلی نداشت.
    دلفی 7 - اس کیو ال 2008 - وین 7

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله یوسف زالی : دوشنبه 16 بهمن 1391 در 15:19 عصر
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

    میشه یه سمپل بدین ؟

  10. #10

    نقل قول: attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

    این هم مثال (البته وسط کارم براتون نوشتم، توقع زیادی نداشته باشید)
    متد های اصلاح و حذف بالقوه وجود دارند.
    متد افزودن مثال شماست.
    نظر دوستان هم (برای روش، نه UI) خالی از لطف نیست.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

    مرصی زحمت کشیدین ولی من برای آپلود یه فایل 650 مگی تو مدل filestream تقریبا 15 دقیقه طول کشید این روش همینطوره ؟ یا کار من یه جایی گیر داره؟

  12. #12

    نقل قول: attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

    همین طوره. این کار معمولا در این حجم همین حدود زمان می بره.
    البته به روش من!

    مرصی واقعا ...
    از دکمه تشکر استفاده کنید :)
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

    ببین دوست من من از خود sql استفاده میکنم که تو این مثال مشابه تو حدود 45 ثانیه انجام میده خواستم اپتیمایزش کنم مثلن بشه 20 ثانیه مثل کپی پیست ویندوز.... نه 10 دقیقه ... در هر صورت کدو رو میذارم شاید بدرد کسی خورد



    CREATE TABLE [dbo].[t](
    [id] [int] IDENTITY(1,1) NOT NULL,
    [a] [image] NULL,
    [f] [varchar](200) NULL,
    CONSTRAINT [PK_t] PRIMARY KEY CLUSTERED
    (
    [id] ASC
    )WITH (PAD_INDEX = OFF, STATISTICS_NORECOMPUTE = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF, ALLOW_ROW_LOCKS = ON, ALLOW_PAGE_LOCKS = ON) ON [PRIMARY]
    ) ON [PRIMARY] TEXTIMAGE_ON [PRIMARY]
    ---------------

    INSERT INTO t
    (

    f,
    a
    )
    SELECT 'd:\1.avi',a.*
    FROM OPENROWSET
    (BULK 'd:\1.avi', SINGLE_BLOB) a


  14. #14

    نقل قول: attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

    خب اون چه شما نوشتی Bulk Insert کلا داستانش فرق می کنه.
    ممکنه فایل لوکال نباشه و از کلاینت ها فرستاده بشه.
    هر کدوم جایگاه مخصوص به خودش رو داره.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

    بله خوب با توجه به این موضوع .... و غیر قابل قبول بودن 15 دقیقه انتظار برای یه فایل 650 مگابایتی ...راه حل چیه ؟

  16. #16

    نقل قول: attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

    شاید فرستادن اون فایل در فولدر Share و از اونجا Bulk کردن بهتر باشه.
    اما کلا با ورود فایل به دیتابیس موافق نیستم..
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

    منم همین ظور ولی من با فایل اتریم کار میکنم

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

    تنظیمات پیشفرض sql سرور اجازه نمیده

    The default maximum size is 128 MB for devices and 256 MB for desktops

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

    سلام
    ورود من به این بحث کمی در پیش اساتید بی ادبی باشه باید عرض کنم بنده نیز در یک برنامه به کپی یک فایل (فیلم) 500 تا 1500 مگا خیلی روش ها را تست کردم و در اخر انتخاب اسکو سرور 2014 و استفاده از FileTable بود .
    من فکر می کنم برای ارشیو فیلم و اپلود فایلهای حجیم باید از سرورهای اختصاصی استفاده کرد

  20. #20

    نقل قول: attach کردن یک فایل بیشتر از 600 مگابایت در فیلد blob یا varbinary sql server

    برای همین مشکلاته که مباحثه NOT ONLY SQL داره مطرح میشه !
    ولی خودم هم نمی دونم کاربردش به چه شکله ؟


    اما برای این مشکل پیشنهادم اینه که فایل رو تو یه پوشه Share کپی کنی و فقط مسیرش رو تو دیتا بیس بذاری . به هر حال با این روشی که دارید ادامه میدید بعدا قطعا به مشکل بر میخورید

تاپیک های مشابه

  1. attach کردن یک فایل به فایل mdb
    نوشته شده توسط once4ever در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 14 آذر 1394, 19:29 عصر
  2. Attach کردن تمام فایل های درون یک پوشه
    نوشته شده توسط c-sharp_South در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: جمعه 09 تیر 1391, 12:57 عصر
  3. Attach کردن یک فایل ریسورس به یک فایل اجرایی
    نوشته شده توسط مهران رسا در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 15 خرداد 1391, 00:16 صبح
  4. attach کردن یک فایل در ایمیل
    نوشته شده توسط alcocino در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 بهمن 1388, 08:50 صبح
  5. attach کردن دو تا فایل اجرایی؟
    نوشته شده توسط ICEMAN در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 فروردین 1384, 04:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •