نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: برگرداندن یک رکورد خاص از دیتاگرید ویو

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    28

    برگرداندن یک رکورد خاص از دیتاگرید ویو

    سلام
    من یک دیتاگرید ویو دارم که آی پی ها مو بهش اضافه کردم حالا میخوام یه دستوری بنویسم که این دیتا گرید ویو را بیاد از ابتدا چک کنه که آی پی هایی که وارد کردم کدوم فعاله داخل label نشون بده یا تغییر رنگ بده
    آخرین ویرایش به وسیله sssahari : شنبه 14 بهمن 1391 در 20:38 عصر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: برگرداندن یک رکورد خاص از دیتاگرید ویو

    سلام
    شما باید از حلقه استفاده کنی و آفلاین یا آنلاین بودنشون رو هم از طریق Ping انجام بدی
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    28

    نقل قول: برگرداندن یک رکورد خاص از دیتاگرید ویو

    خب همون حلقه رو چطوری بنویسم لطفا راهنمایی کنید

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: برگرداندن یک رکورد خاص از دیتاگرید ویو

    یه همچین چیزی میشه :
    for (int i = 0; i <dataGridView1.Rows.Count ; i++)
    {
    label1.Text = dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value.ToString();
    // label1 ro bayad check koni
    MessageBox.Show(label1.Text);
    }

    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: هایلایت کردن یه رکورد خاص در گرید ویو
    نوشته شده توسط neda_dela در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 تیر 1389, 09:40 صبح
  2. سوال: تغییر رنگ یک رکورد خاص در دیتاگرید
    نوشته شده توسط MOSTAFANAVVAB در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 29 بهمن 1387, 07:59 صبح
  3. نمایش n رکورد خاص در دیتاگرید
    نوشته شده توسط localdisk در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 آذر 1387, 10:47 صبح
  4. چگونه یک فیلد خاص از یک رکورد خاص در دیتا ست یا دیتا ویو را برگردانیم؟
    نوشته شده توسط پریناز.21 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1387, 13:13 عصر
  5. وارد کردن عدد در یک ستون خاص دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط yaserzare در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 آذر 1386, 06:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •