نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: اوقات شرعی

  1. #1

    اوقات شرعی

    سلام و خسته نباشید.

    دوستان توی این تایپیک که لینکش رو پایین گذاشتم میشه وضعیت آب و هوا رو بدست آورد .

    https://barnamenevis.org/showthread.p...6-%D8%A2%D9%86

    از این صفحه هم داده هاش رو می گیره
    http://www.iran.ir/weather

    توی همین سایت ایران هم اوقات شرعی رو داده . می خواستم ببینم امکانش هست که اوقات شرعی رو هم از همین لینک گرفت یا نه ؟

    http://www.iran.ir/owghat

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: اوقات شرعی

    لازم نیست از اون سایت استفاده کنی
    میتونی از الگوریم به دست اوردن اوقات شرعی استفاده کنی من داشتم ولی هر چی میگردم پیدا نمیکنم
    بگردی میتونی تو اینترنت الگوریتمش را پیدا کنی

  3. #3

    نقل قول: اوقات شرعی

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    لازم نیست از اون سایت استفاده کنی
    میتونی از الگوریم به دست اوردن اوقات شرعی استفاده کنی من داشتم ولی هر چی میگردم پیدا نمیکنم
    بگردی میتونی تو اینترنت الگوریتمش را پیدا کنی
    abdullah20 سلام.

    متاسفانه اختلاف زمانی داره در حد 7 - 8 دقیقه که خیلیه.


    بهتره که آنلاین گرفته بشه.

  4. #4

    نقل قول: اوقات شرعی

    لازم نیست از اون سایت استفاده کنی
    میتونی از الگوریم به دست اوردن اوقات شرعی استفاده کنی من داشتم ولی هر چی میگردم پیدا نمیکنم
    بگردی میتونی تو اینترنت الگوریتمش را پیدا کنی
    اگه از طریق الگوریتم باشه عالیه اختلاف هم حتما به خاظر درس تنظیم نکردنه...

    ولی الگوریتمش به چه شکله ؟ سناریور رو میشه تعریف کنید.......

    لطفا بیشتر بگردید تو درایو های دیگه هم یه سرچی کنید

  5. #5

    نقل قول: اوقات شرعی

    سلام این الگوریتم محاسبه هستش...

    این سایتم هم واسه دریافت اطلاعات بد نیست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: اوقات شرعی

    نقل قول نوشته شده توسط mrg_vb مشاهده تاپیک
    abdullah20 سلام.

    متاسفانه اختلاف زمانی داره در حد 7 - 8 دقیقه که خیلیه.


    بهتره که آنلاین گرفته بشه.
    سلام
    نه دوست من این طوریا که شما میگید نیست
    همین سایت iran.ir هم از همین الگوریتمی که گفتم داره استفاده میکنه
    همون طور که گفتم من این را قبلا نوشتم و حالا دوباره حوصله نوشتنش را ندارم ولی سورس امادش را دارم اگر پیدا کردم اپلود میکنم

  7. #7

    نقل قول: اوقات شرعی

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    همین سایت iran.ir هم از همین الگوریتمی که گفتم داره استفاده میکنه
    همون طور که گفتم من این را قبلا نوشتم و حالا دوباره حوصله نوشتنش را ندارم ولی سورس امادش را دارم اگر پیدا کردم اپلود میکنم
    پس به استناد حرف شما.

    باشه دستت درد نکنه فقط اگه امکانش هست زودتر اینکارو کنید که خیلی وقت کم دارم.

    با تشکر پیشاپیش.

  8. #8

    نقل قول: اوقات شرعی

    اینو نگاه کن:
    Weather.rar

  9. #9

    نقل قول: اوقات شرعی

    نقل قول نوشته شده توسط ma.rad مشاهده تاپیک
    اینو نگاه کن:
    Weather.rar
    آقا دستت درد نکنه از لطفی که داشتی
    فقط یه مسئله ای :
    منم که لینک همین برنامه رو پست اول گذاشته بودم .

    حالا چطور باید داده ها رو از Web Browser به داخل یه تکس باکس برد ؟؟

    ممنون از لطفتون.

  10. #10

    نقل قول: اوقات شرعی

    خوب خدا را شکر مثل اینکه مشکل اوقات شرعی برطرف شد بعد از (1.5روز)

    لطفا دوستان در خصوص این موضوع >>داده ها رو از Web Browser به داخل یه تکس باکس برد کمک کنید.

    با تشکر

  11. #11

    نقل قول: اوقات شرعی

    سلام ؛ کدوم داده ها رو میخواید به textbox ببرید لطفا یه قسمتش رو بگید تا برای نمونه بهتون نشون بدم...

  12. #12

    نقل قول: اوقات شرعی

    سلام من که خیلی باهاش ور رفتم اما مشکل داشتم و به جواب نرسیدم (این کد روی یک سایت دیگه جواب داده) اساتید عزیز با کمک این کد میتونند کمکت کنند....

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Net;
    using System.IO;


    namespace web_browser_get_html
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    using (System.Net.WebClient wc = new System.Net.WebClient())
    {
    string Result = "";
    string HTML = "";
    string Searcher = "شرایط فعلی:";
    HttpWebRequest webRequest;
    HttpWebResponse webResponse;
    webRequest = (HttpWebRequest)WebRequest.Create("http://www.iran.ir/weather");
    webResponse = (HttpWebResponse)webRequest.GetResponse();
    using (Stream strmresponse = webResponse.GetResponseStream())
    {
    using (StreamReader reader = new StreamReader(strmresponse, Encoding.UTF8))
    {
    HTML += reader.ReadToEnd();
    }
    }
    string[] lines = HTML.Split('\n');
    for (int i = 0; i <= lines.Length - 1; i++)
    {
    if (lines[i].Contains("&nbsp;"+Searcher))
    {
    string var = lines[i + 1];
    if(var=="")break;
    foreach (string b in var.Split('>'))
    {
    if (!(b.Length > 0)) break;
    if (char.IsDigit(char.Parse(b.Substring(0,1))))
    {

    Result = b.Split('<')[0];
    MessageBox.Show(Searcher+":"+Result); break;
    }
    }

    break;
    }

    }
    if (Result == "")
    {
    MessageBox.Show("نتیجه ای یافت نشد");
    }
    }
    }
    }
    }

  13. #13

    اوقات شرعی

    سلام.

    دوستان من یه حدود دو سه هفته ای هست که دنیال این سورس وضعیت آب هوا هستم. اما نتونستم چیزی پیدا کنم.

    این عکسی رو که مشاهده می کنید از همین برنامه ای هست که توی همین تایپیک گذاشته شده.

    اگه امکانش هست یکی از دوستان لطف کنه که کدی که فقط بتونه این فسمت از سایت رو توی WEb Browser نشون بده رو قرار بده برای دانلود.

    ممنون از لطفتون

  14. #14

    نقل قول: اوقات شرعی

    آقا ما بدچوری نیازمند یاری سبزتان هستیم.

تاپیک های مشابه

  1. اوقات شرعی
    نوشته شده توسط hadavinia در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آبان 1383, 21:50 عصر
  2. اوقات شرعی
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 13 تیر 1383, 17:33 عصر
  3. نشان دادن وضعیت آب وهوا و اوقات شرعی
    نوشته شده توسط mehdi3683 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 فروردین 1383, 00:31 صبح
  4. الگوریتم اوقات شرعی
    نوشته شده توسط said ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 مهر 1382, 16:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •