نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل با insert

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    مشکل با insert

    سلام دوستان عزیز خسته نباشید من 6 تا textboxداره که میخوام اطلاعات این 6 textbox در SQL ثبت بشه ولی سی شارپ از قسمت scn.Open(); خطا میگیره و اجازه ثبت نمیده ممنون میشم کد منو چک کنید

    SqlConnection scn = new SqlConnection();
    SqlCommand scm = new SqlCommand();




    scn.ConnectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\irankhodro.mdf;Integrated Security=True;";

    scm.Connection = scn;



    scm.CommandText = "INSERT INTO madarek (Name,LName,Car,SHNamber,CodeR,Description)VALUES( @p1,@p2,@p3,@p4,@p6)";

    scm.Parameters.Clear();
    scm.Parameters.AddWithValue("@p1", txtname.Text);
    scm.Parameters.AddWithValue("@p2", txtlname.Text);
    scm.Parameters.AddWithValue("@p3", txtcar.Text);
    scm.Parameters.AddWithValue("@p4", txtSHNamber.Text);

    scm.Parameters.AddWithValue("@p6", txtd.Text);

    scn.Open();
    scm.ExecuteNonQuery();
    scn.Close();

    scm.Dispose();
    scn.Dispose();

  2. #2

    نقل قول: مشکل با insert

    ی سی شارپ از قسمت scn.Open(); خطا میگیره و اجازه ثبت نمیده ممنون میشم کد منو چک کنید
    چه خطایی می گیره ؟
    عکس;متن خطا ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: مشکل با insert

    از خط شماره 23 ایراد میگیره یعنی کد

    scn.Open();

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل با insert

    بانکت رو از قسمت Database Explorer چک کن ببین اصلا سالمه یا نه !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: مشکل با insert

    اره بانک مشکلی نداره

    میشه یک کد از خودتون بدید که من تست کنم

    یا یک برنامه برای با چندtextbox برام مثال بزنید تا من مشکل پیدا کنم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: مشکل با insert

    چک کنید ببینید قبل از اجرای این دستور جای دیگه کانکشن رو open نکردی که هنوز هم open باشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: مشکل با insert

    نه باز نیست اگر هم باز شده باشه در فرم دیگری هست و بسته هم شده

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار yashar666
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    طهران
    پست
    332

    نقل قول: مشکل با insert

    احتمالا .ConnectionString رو اشتباه نوشتی بدون دستورات مربوط به insert یه با open کن معلوم میشه

  9. #9
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: مشکل با insert

    عنوان نامناسب با توضیحات ناکافی باعث می شه که چندین پست ردوبدل شه و شما به نتیجه نرسید.

    لطف کنید یک تاپیک با عنوان مناسب بزنید و کدتون رو به همراه متن خطا قرار بدید تا دوستان شما رو راهنمایی کنند

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در insert کردن
    نوشته شده توسط neda_barnamenevis در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 08:32 صبح
  2. مشکل با insert در query
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 فروردین 1386, 07:53 صبح
  3. مشکل دستور Insert into در VB.net
    نوشته شده توسط alineghabi در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 11:25 صبح
  4. مشکل در Insert جدول موقت
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 15 اردیبهشت 1385, 21:03 عصر
  5. یه مشکل با insert into
    نوشته شده توسط afsar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 فروردین 1384, 19:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •