نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: فیلتر کردن فایل های دارکتوری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار kingtak
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    231

    Question فیلتر کردن فایل های دارکتوری

    سلام دوستان
    من با این حلقه همه فایل های یه دارکتوری رو بدست میارم و توی TreeView نشون میدم.فقط یه مشکل دارم.
    من میخوام فایل هارو فیلتر کنم.مثلا فقط فایلهای متنیtxt رو بدست بیارم.ولی کد من همه فایل هارو برمیگردونه.
    یه سوال دیگه!میخوام فقط اسم فایل رو بگیرم و پسوندش رو نمی خوام.

    foreach (string s in Directory.GetFiles(item.Tag.ToString()))
    {
    TreeViewItem subitem = new TreeViewItem();
    subitem.Header = s.Substring(s.LastIndexOf("\\") + 1);
    subitem.Tag = s;
    subitem.FontWeight = FontWeights.Normal;
    subitem.Expanded += new RoutedEventHandler(folder_Expanded);
    item.Items.Add(subitem);
    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: فیلتر کردن فایل های دارکتوری

    برای فیلتر فرمت:

    Directory.GetFiles(item.Tag.ToString(), "*.txt")

    برای گرفتن فایل بدون پسوند:

    subitem.Header = Path.GetFileNameWithoutExtension(s);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار kingtak
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    231

    نقل قول: فیلتر کردن فایل های دارکتوری

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    برای فیلتر فرمت:

    Directory.GetFiles(item.Tag.ToString(), "*.txt")

    برای گرفتن فایل بدون پسوند:

    subitem.Header = Path.GetFileNameWithoutExtension(s);
    ممنون دوست عزیز.خیلی درگیرش بودم.
    فقط کد دومی کار نکرد. Path چیزی به اسم .GetFileNameWithoutExtension نمیشناسه.
    این هم متن خطا:

    'System.Windows.Shapes.Path' does not contain a definition for 'GetFileNameWithoutExtension'

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار kingtak
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    231

    Unhappy نقل قول: فیلتر کردن فایل های دارکتوری

    من با این کد تونستم مشکلو حل کنم:

    subitem.Header = System.IO.Path.GetFileNameWithoutExtension(s);

    ولی یه مشکلی دارم.
    من یه تابع دارم که کارش اینه اگه فرمت فایل مثلا txt بود فلان آیکن رو براش بذاره.به این صورت:

    if((value as string).EndsWith("txt"))
    {
    Uri uri = new Uri("pack://application:,,,/Images/file_qxp.png");
    BitmapImage source = new BitmapImage(uri);
    return source;
    }


    ولی حالا نمیتونه تشخیص بده فرمت فایل چیه؟الان باید شرط رو چطوری بذارم؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: فیلتر کردن فایل های دارکتوری

    خوب اگه این کد رو داخل همون for each میگذارید، به s (مسیر کامل) دسترسی دارین و گرنه، بالاخره باید با یک روشی اون رو انتقال بدین، اگه کد کامل رو بگذارین میشه گفت موضوع چیه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار kingtak
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    231

    نقل قول: فیلتر کردن فایل های دارکتوری

    ان کلاسیه که از نتیجه حلقه برای فایل ها و فولدر ها آیکن میذاره

    #region HeaderToImageConverter

    [ValueConversion(typeof(string), typeof(bool))]
    public class HeaderToImageConverter : IValueConverter
    {
    public static HeaderToImageConverter Instance = new HeaderToImageConverter();

    public object Convert(object value, Type targetType, object parameter, CultureInfo culture)
    {
    if ((value as string).Contains(@"\"))
    {
    Uri uri = new Uri("pack://application:,,,/Images/diskdrive.png");
    BitmapImage source = new BitmapImage(uri);
    return source;
    }
    else if ((value as string).EndsWith("txt"))
    {
    Uri uri = new Uri("pack://application:,,,/Images/file_qxp.png");
    BitmapImage source = new BitmapImage(uri);
    return source;
    }
    else
    {
    Uri uri = new Uri("pack://application:,,,/Images/folder.png");
    BitmapImage source = new BitmapImage(uri);
    return source;
    }
    }

    public object ConvertBack(object value, Type targetType, object parameter, CultureInfo culture)
    {
    throw new NotSupportedException("Cannot convert back");
    }
    }

    #endregion // DoubleToIntegerConverter

تاپیک های مشابه

  1. رمز کردن فایل های پی اچ پی
    نوشته شده توسط jirjirakk در بخش PHP
    پاسخ: 22
    آخرین پست: شنبه 29 شهریور 1393, 12:57 عصر
  2. سوال: فیلتر کردن فایل های کنترل فایل اپلود
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1391, 20:13 عصر
  3. کد کردن فایل های منبع
    نوشته شده توسط sinpin در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 23 تیر 1384, 21:10 عصر
  4. آلوده کردن فایل های اجرایی
    نوشته شده توسط sinpin در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 22 خرداد 1384, 17:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •