نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: باز کردن فایلهای خاص با برنامه خودمان

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار karimi5555
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    48

    Question باز کردن فایلهای خاص با برنامه خودمان

    من میخوام وقتی که تو محیط ویندوز روی عکسها دابل کلیک می کنم با برنامه من باز شه
    یعنی اینکه مسیر فایلها رو به برنامه بفرستم و توی یک Picture box نمایش بدم
    دوستان خواهشا اگه کسی مدونه کمک کنه
    مرسی
    آخرین ویرایش به وسیله karimi5555 : یک شنبه 15 بهمن 1391 در 22:35 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    196

    نقل قول: باز کردن فایلهای خاص با برنامه خودمان

    سلام . این که دیگه به تالار ربطی نداره . تنظیمات open with ویندوزه !!!

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار karimi5555
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    48

    نقل قول: باز کردن فایلهای خاص با برنامه خودمان

    نه نه اشتباه نشه میخوام وقتی دابل کلیک کردم مسیر عکس رو به برنامه بفرستم و توی یک picture box نمایش بدم

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    33
    پست
    45

    نقل قول: باز کردن فایلهای خاص با برنامه خودمان

    نقل قول نوشته شده توسط karimi5555 مشاهده تاپیک
    من میخوام وقتی که تو محیط ویندوز روی عکسها دابل کلیک می کنم با برنامه من باز شه
    دوستان خواهشا اگه کسی مدونه کمک کنه
    مرسی
    زمانی که یک فایل رو درگ کنید روی فایل برنامه و یا با Open With فایل رو توسط برنامه باز کنید
    آدرس فایل مورد نظر توسط تابع زیر قابل دسترسی خواهد بود.

    foreach (string item in Environment.GetCommandLineArgs())
    }
    MessageBox.Show(item);
    {

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    196

    نقل قول: باز کردن فایلهای خاص با برنامه خودمان

    دوست عزیز شما میتونی با open file dialog آدرس فایل عکس رو در بیاری بعد از این کد استفاده کنی :

    PictureBox imageControl = new PictureBox();
    imageControl.Width = 400;
    imageControl.Height = 400;
    Bitmap image = new Bitmap("C:\\Images\\Creek.jpg");
    imageControl.Dock = DockStyle.Fill;
    imageControl.Image = (Image)image;
    Controls.Add(imageControl);
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 01 دی 1394 در 19:55 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: باز کردن فایلهای خاص با برنامه خودمان

    سلام
    این تاپیک و این یکی رو ببینید.

  7. #7

    نقل قول: باز کردن فایلهای خاص با برنامه خودمان

    یه سوال دیگه هم من بپرسم.

    فرضا با این کار وقتی روی یه عکس کلیک کردیم ویندوز آدرس فایل رو به برنامه ما پاس میده و برنامه باز میشه.

    حالا ما از کجا بفهمیم که کاربر برنامه رو باز کرده (روش معمولی) یا ویندوز داره یه آدرسی رو به برنامه پاس میده که ما باید اونو باز کنیم ؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    33
    پست
    45

    نقل قول: باز کردن فایلهای خاص با برنامه خودمان

    نقل قول نوشته شده توسط Direlap مشاهده تاپیک
    یه سوال دیگه هم من بپرسم.

    فرضا با این کار وقتی روی یه عکس کلیک کردیم ویندوز آدرس فایل رو به برنامه ما پاس میده و برنامه باز میشه.

    حالا ما از کجا بفهمیم که کاربر برنامه رو باز کرده (روش معمولی) یا ویندوز داره یه آدرسی رو به برنامه پاس میده که ما باید اونو باز کنیم ؟
    تابع زیر
    Environment.GetCommandLineArgs()

    یک آرایه بر میگردونه که همیشه خونه اولش آدرس فایل خود برنامه است و خونه های بعدی شامل آدرس فایل های پاس شده به برنامه است. پس اگه فقط یک خونه وجود داشته باشه یعنی برنامه به صورت عادی باز شده.

تاپیک های مشابه

  1. باز کردن فایلهای dll
    نوشته شده توسط reza_z در بخش Foxpro
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1390, 07:15 صبح
  2. باز کردن پورت خاص برنامه ها در ISA Server
    نوشته شده توسط mRizvandi در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 دی 1389, 10:11 صبح
  3. باز کردن فایلهای با پسوند doc در دلفی
    نوشته شده توسط mehdi_azad در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 10 آذر 1382, 08:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •