نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغییر موقعیت right یک برچسب

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    Question تغییر موقعیت right یک برچسب

    سلام
    موقعی که میخوام موقعیت راست یک label رو تغییر بدم ارور میده.
    مثال:

    lblname.Right=label1.left;

    و میگه خاصیت راست برچسب فقط خاندنیه.
    چجوری تغییرش بدم؟
    با این کد میشه؟ این کد رو امتحان کردم ولی میخوام خاصیت right تغییر کنه.

    lblname.Location = new Point(lable1.Left, lable1.Location.Y);

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تغییر موقعیت right یک برچسب

    سلام
    درست متوجه نشدم
    میخوای حرکتش بدی به راست؟ می خوای Aligment لیبل رو راست کنی؟ می خوای rightToLeft کنی؟ چی؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: تغییر موقعیت right یک برچسب

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام
    درست متوجه نشدم
    میخوای حرکتش بدی به راست؟ می خوای Aligment لیبل رو راست کنی؟ می خوای rightToLeft کنی؟ چی؟
    موقعی که داده ها از دیتابیس توی لیبل ها ریخته میشن مقدارشون تغییر میکنه و بعضی مواقع یا همیشه عنوان با خود اسم تو هم میرن مثلا یه جا نوشته نام: اسم جلوی نام میره رو نام و قاطی میشه.
    مثلا:
    untitled.JPG
    حالا میخوام مقدار right برچسب جلویی برابر مقدار left برچسب نام و نام خانوادگی بشه ولی ارور میده و میگه نمیتوانید هیچ مقداری داخل مقدار right بریزید.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تغییر موقعیت right یک برچسب

    سلام این Right مال Location لیبله و مکان لیبل رو تغییر میده
    از کد های زیر استفاده کنید ببینید بدردتون میخوره؟
    label1.TextAlign = ContentAlignment.TopRight;
    //---------------------
    label1.RightToLeft = RightToLeft.Yes;

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: تغییر موقعیت right یک برچسب

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام این Right مال Location لیبله و مکان لیبل رو تغییر میده
    از کد های زیر استفاده کنید ببینید بدردتون میخوره؟
    label1.TextAlign = ContentAlignment.TopRight;
    //---------------------
    label1.RightToLeft = RightToLeft.Yes;
    نه نشد تنها راه استفاده از label.right هست.
    من به یه جاهایی رسیدم ولی جوابو پیدا نکردم
    ببین میخوام اگه مقدار right بیشتر از 800 شد یه مقداری از right کم کنی که right برابر 800 بشه.

  6. #6

    نقل قول: تغییر موقعیت right یک برچسب

    اتفاقا اصلا تغییر لوکیشن فکر خوبی نیست.
    RightToLeft مربوط به container (که در اینجا groupBox هست) را true کنید که بالطبع rightToLeft همه کنترل های داخلش هم true خواهد شد. در این حالت متن از راست به چپ گسترش پیدا میکنه و دیگه نیازی به ست کردن لوکیشن نیست.

تاپیک های مشابه

  1. تعیین و تغییر موقعیت مکان نما داخل تکست باکس
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 27 شهریور 1399, 14:54 عصر
  2. نحوه تغییر موقعیت فیلدها در گزارش با کدنویسی
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 10 آذر 1388, 23:11 عصر
  3. تغییر موقعیت مکان نما (ماوس)
    نوشته شده توسط system32 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 خرداد 1388, 12:49 عصر
  4. سوال: تغییر موقعیت آیتم ها
    نوشته شده توسط shytonak در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 اسفند 1387, 14:15 عصر
  5. تغییر موقعیت Mouse
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1383, 22:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •