نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه به نام کاربری در Datasnap سمت سرور دسترسی پیداکنم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    چگونه به نام کاربری در Datasnap سمت سرور دسترسی پیداکنم؟

    با سلام

    در سمت سرور من قصد دارم بعد از Authenticate شدن در توابع ای که مینویسم با توجه به نام کاربری اطلاعات خاصی رو از دیتا بیس بخونم.

    حالا توی فرم های دیگه چطور میتونم به این نام دسترسی داشته باشم؟

    آیا نام کاربر متصل شده که وابسته به Session هم هست در دیگر فرم ها و یونیت ها مستقیما قابل دسترسی هست؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: چگونه به نام کاربری در Datasnap سمت سرور دسترسی پیداکنم؟

    سلام

    جواب :


    var
    MySession: TDSSession;


    MySession := TDSSessionManager.GetThreadSession;
    Log('Username', MySession.username);


    امیدوارم بکار دوستان بیاد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 03 شهریور 1391, 12:53 عصر
  2. سوال: چگونه دستور ارسال درخواست Ajax از سمت سرور داده شود؟
    نوشته شده توسط raravaice در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1387, 21:40 عصر
  3. نحوه اتصال کاربران مهمان به سرور بدون داشتن نام کاربری و رمز عبور با سامبا
    نوشته شده توسط tux-world در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 11 دی 1386, 22:28 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 07:47 صبح
  5. چگونه میتوان نام سرور شبکه را بدست آورم توسط SQL Serevr
    نوشته شده توسط سیروس مقصودی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 مرداد 1384, 14:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •