نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل با قسمتی از پروژه کمک

  1. #1

    مشکل با قسمتی از پروژه کمک

    من میخوام صدای ذخیره شده تو پایگاهمو پخش کنم اینم کدمه مشکلش کجاست خطا میده میگه مطمئنی مسیر فایلت اینجاست؟
     private void BUK_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=E:\504\504\pr oject_504\project_504\504words.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    SqlDataReader reader;
    cmd.Connection = con;
    con.Open();
    cmd.CommandText = "select EnglishP from T_Sound where WordID like @WordID";
    cmd.Parameters.Add("@WordID", SqlDbType.Int);
    cmd.Parameters["@WordID"].Value = WordID;
    reader = cmd.ExecuteReader();
    while (reader.Read())
    {
    amrp = Convert.ToString(reader["EnglishP"]);
    SoundPlayer player = new SoundPlayer(amrp);


    player.PlaySync();
    }
    con.Close();
    }

    }
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل با قسمتی از پروژه کمک

    چند تا سوال:
    فیلد مربوط به صدا رو تو دیتابیس چی تعریف کردید؟
    شما یه رشته رو داری پاس میدی برای پخش !! شما باید توسط دستور open for binary فايل را به صورت باينري باز كنيد و سپس با متدهاي append chunk و متد get chunk ميتوانيد از فيلد اطلاعات را بخوانيد و يا بنويسيد من تو تاپیک قبلی یه سایت معرفی کرم برای پخش صدای ذخیره شده تو دیتابیس
    چرا شما صدا رو تو دیتابیس ذخیره می کنی؟به نظرم شما باید از آدرس دهی استفاده کنی وآدرس صوت مورد نظر تو دیتابیس ذخیره کنی ، البته اگر تعدادشون زیاده وگرنه نیاز به ذخیره نیست

  3. #3

    نقل قول: مشکل با قسمتی از پروژه کمک

    بیا دوست عزیز یه نمونه تا متوجه بشید:

    1.JPG
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: مشکل با قسمتی از پروژه کمک

    اینم دیتابیس برنامه: Sql Server 2005
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: مشکل با قسمتی از پروژه کمک

    بقیه دیتابیس:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: مشکل با قسمتی از پروژه کمک

    اینم یه مقدار توضیح:
    شما باید فایل به باینری تبدیل وسپس در بانک ذخیره کنید

    byte [] stream = File.ReadAllBytes (@ "d: \ ​​m.wma"); com.Parameters.AddWithValue ("@ voice", stream);


    برای تبدیل فایل باینری ذخیره شده در بانک:

    SqlCommand com = new SqlCommand ("select * from tblVoice", con); DataTable dt = new DataTable (); SqlDataReader dr = com.ExecuteReader (); dt.Load (dr);

    byte [] stream = (byte []) dt.Rows [0] [0];


    و در آخر پخش فابل صوتی مورد نظر:

    File.WriteAllBytes ("D: \ \ news.wma", stream); axWindowsMediaPlayer1.URL = "D: \ \ news.wma";

  7. #7

    نقل قول: مشکل با قسمتی از پروژه کمک

    من کد vb شو که دارم این دردسرارو نداره و پخش میکنه
    Private Sub BUK_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles BUK.Click
    Dim con As New SqlConnection
    con.ConnectionString = My.Settings.WordsDBConnectionString
    Dim cmd As New SqlCommand
    Dim reader As SqlDataReader
    cmd.Connection = con
    con.Open()
    cmd.CommandText = "select EnglishP from T_Sound where WordID like @WordID"
    cmd.Parameters.Add("@WordID", SqlDbType.Int)
    cmd.Parameters("@WordID").Value = WordID
    reader = cmd.ExecuteReader
    While reader.Read
    My.Computer.Audio.Play(reader.Item("EnglishP"), AudioPlayMode.WaitToComplete)
    End While
    con.Close()
    End Sub


  8. #8

    نقل قول: مشکل با قسمتی از پروژه کمک

    نقل قول نوشته شده توسط golnar1992 مشاهده تاپیک
    من کد vb شو که دارم این دردسرارو نداره و پخش میکنه
    Private Sub BUK_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles BUK.Click
    Dim con As New SqlConnection
    con.ConnectionString = My.Settings.WordsDBConnectionString
    Dim cmd As New SqlCommand
    Dim reader As SqlDataReader
    cmd.Connection = con
    con.Open()
    cmd.CommandText = "select EnglishP from T_Sound where WordID like @WordID"
    cmd.Parameters.Add("@WordID", SqlDbType.Int)
    cmd.Parameters("@WordID").Value = WordID
    reader = cmd.ExecuteReader
    While reader.Read
    My.Computer.Audio.Play(reader.Item("EnglishP"), AudioPlayMode.WaitToComplete)
    End While
    con.Close()
    End Sub

    مطمئن هستید آدرس فایل مورد نظر در دیتابیس ذخیره نشده؟

    دیباگ کنید EnglishP چی بر می گردونه

  9. #9
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: مشکل با قسمتی از پروژه کمک

    لطف کنید برای تاپیک خود عنوان مناسبی انتخاب کنید. واقعا نمی دونم چطور این موضوع رو باید جا انداخت!!؟!؟!؟!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 64
    آخرین پست: سه شنبه 08 مرداد 1392, 14:56 عصر
  2. مشکل در قسمتی از پروژه ام (تابع Rnd)
    نوشته شده توسط iranian-pc در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 19 خرداد 1389, 03:06 صبح
  3. مشکل در setupکردن یک پروژه vbبا wise installer
    نوشته شده توسط jannati در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 01:47 صبح
  4. درخواست کمک( مشکل over flow )در پروژه
    نوشته شده توسط mrsafari در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 مرداد 1385, 22:42 عصر
  5. کمک - مشکل در باز کردن پروژه asp.net
    نوشته شده توسط دهدشتی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آذر 1383, 02:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •