نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در تغییر زمان در persianDateTimePicker

  1. #1

    Unhappy مشکل در تغییر زمان در persianDateTimePicker

    سلام

    من یه مشکلی دارم چطور میتونم زمان را در این کامپونت تغییر بدم من این کد ها رو می نویسم اما بازم زمان جاری سیستم را نمایش میده



    persianDateTimePicker1.Value.AddHours(11);
    persianDateTimePicker1.Value.AddMinutes(10);



    لطفا من رو راهنمایی کنید که چطور میتونم زمان غیر از زمان جاری سیستم را به این کامپونت بدم

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: مشکل در تغییر زمان در persianDateTimePicker

    ب اینصورت استفاده کن
    DateTime myDateTime = persianDateTimePicker1.Value.AddMinutes(10);

  3. #3

    نقل قول: مشکل در تغییر زمان در persianDateTimePicker

    نقل قول نوشته شده توسط RED-C0DE مشاهده تاپیک
    ب اینصورت استفاده کن
    DateTime myDateTime = persianDateTimePicker1.Value.AddMinutes(10);
    ببخشید این متغیری که درست کردیم رو چیکار کنیم
    اخه من میخوام ساعتpersianDateTimePicker برابر مثلا 10 کنم

  4. #4

    نقل قول: مشکل در تغییر زمان در persianDateTimePicker

    سلام برای این کار باید به روش زیر عمل کنید.
    ابتدا رشته تاریخ مورد نظر رو به زیر رسته و بعد به int تبدیل کنید.
    بعد باید بوسیله شیء PersianCalendar و متد ToDateTime آن تاریخ شمسی را به میلادی تبدیل کرده و خروجی متد ذکر شده را از نوع DateTime بدست بیاورید. در اینجا همان متغییر dt
    سپس یک شیء از نوع FreeControls.PersianDate ساخته و با متد Parse آن و ورودی تاریخ میلادی مقدار جدید را در آن ذخیره می کنید.
    در انتها تنها کافی است شیء را به خاصیت Value کنترل persianDateTimePicker انتساب دهید.

    int year = int.Parse(date.Substring(0, 4));
    int month = int.Parse(date.Substring(5, 2));
    int day = int.Parse(date.Substring(8, 2));

    System.Globalization.PersianCalendar persiancal = new System.Globalization.PersianCalendar();
    DateTime dt = persiancal.ToDateTime(year, month, day, 0, 0, 0, 0, 0);
    FreeControls.PersianDate rowDate = FreeControls.PersianDate.Parse(dt);
    persianDateTimePicker_Resids.Value = rowDate;

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در تغییر ای دی کنترل های asp در زمان اجرا
    نوشته شده توسط razi_a در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 24 آبان 1391, 09:58 صبح
  2. سوال: مشکل در تغییر زمان اعمال یک اسلایدر
    نوشته شده توسط mohammad_kazem در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 مرداد 1390, 23:02 عصر
  3. مشکل در تغییر رنگ.............. ؟
    نوشته شده توسط hghodsi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 23 دی 1383, 13:15 عصر
  4. مشکل در تغییر مقادیر یک ستون از نوع date در datagrid ...
    نوشته شده توسط lomir در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1383, 16:47 عصر
  5. مشکل عدم تغییر فونت در FastReport ، در حالت Runtime
    نوشته شده توسط Look in future در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 خرداد 1383, 07:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •