نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جستجو درون DataTable

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vahid2112
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    294

    جستجو درون DataTable

    بسم الله

    سلام
    یه دیتا تیبل دارم که پر از داده هست، میخام یه کوئری روش اجرا کنم
    و با این کوئری داده هایی رو بیرون بکشم
    بهتر بگم جستجو کنم
    چطور اینکار رو انجام بدم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: جستجو درون یک DataTable

    خود دیتاتیبل select داره.
    http://www.dotnetperls.com/datatable-select
    یا با یک حلقه با دستور if بتونی مقادیر بیرون بکشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vahid2112
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    294

    نقل قول: جستجو درون یک DataTable

    دیتاتیبل selectداره ولی نمیشه تو قسمتی که رشته میگیره از دستورات sql مثل : like استفاده کرد.
    راهش چیه؟

  4. #4

    نقل قول: جستجو درون یک DataTable

    چرا نمیشه ، این لینک رو ببینید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: جستجو درون یک DataTable

        private static DataTable dt;

    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    if (!IsPostBack)
    {
    dt = new DataTable();
    dt.Columns.Add("Name");
    dt.Columns.Add("CodeMeli");
    dt.Rows.Add(new object[2] { "ali", "0079001010" });
    dt.Rows.Add(new object[2] { "mohammad", "0237002020" });
    dt.AcceptChanges();
    GridView1.DataSource = dt;
    GridView1.DataBind();
    }
    }
    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    dt.DefaultView.RowFilter = "[Name] LIKE '%" + TextBox1.Text + "%'";
    dt.AcceptChanges();
    DataTable dtOutput = dt.DefaultView.ToTable();
    GridView1.DataSource = dtOutput;
    GridView1.DataBind();
    }

تاپیک های مشابه

  1. جستجو درون data set ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط migrant در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1387, 20:32 عصر
  2. سوال: ریختن اطلاعات 2 جستجو درون DataList
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1387, 15:48 عصر
  3. جستجو درون datagrid view
    نوشته شده توسط saber4166 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 02 تیر 1387, 18:10 عصر
  4. جستجو در DataTable
    نوشته شده توسط hamedgh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 اسفند 1386, 14:18 عصر
  5. کامپوننت جستجو درون combobox
    نوشته شده توسط Batman در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 19 آبان 1386, 13:28 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •