نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: ارسال مقادیر از فرم به استیمول

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    ارسال مقادیر از فرم به استیمول

    با سلام

    می خوام مقدار، مثلا محتویات یک Lable در سی شارپ رو به یک Text در استیمول پاس بدم .
    براساس جستجوهایی که انجام دادم فقط این کد دستگیرم شد که جواب نمی ده :
    stiReport1.Dictionary.Variables("date").Value = label1.Text;




    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: ارسال مقادیر از فرم به استیمول

    باید از وریبل استفاده کنید یا از این روش
    StiText tx = (r.Pages[0].Components["Text1"] as StiText);
    tx.Enabled = true;

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: ارسال مقادیر از فرم به استیمول

    دوست عزیز ممنونم از راهنمایی تون.

    اگه میشه این روش که گفتی بیشتر توضیح بده. StiText چیه؟

    یا از روش وریبل توضیح بده.

    کدوم روش بهتره؟

  4. #4

    نقل قول: ارسال مقادیر از فرم به استیمول


    stiReport1[VariableName] = value



  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: ارسال مقادیر از فرم به استیمول

    من روش پست شماره 4 را رفتم ولی به جواب نرسیدم.
    روش کار : ابتدا یک وریبل (به اسم ddate)در استیمول تعریف کردم .بعد یک Text (کادر متن) در گزارشم قرار دادم، سپس متغیر ساخته شده را به کادرمتن اختصاص دادم.
    تو سی شارپ در باتن مربوطه کدهای زیر را نوشتم ولی جواب نمی ده :
                stiReport1.Load("Report1.mrt");
    stiReport1.RegData("ds1",ds);
    stiReport1["ddate"] = label3.Text;
    stiReport1.Show();



    با تشکر

  6. #6

    نقل قول: ارسال مقادیر از فرم به استیمول

    شما قبل از show بايد اول
    stiReport1.Compile();

    بعد
    stiReport1.Render();

    بعد show رو اجرا كنيد

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: ارسال مقادیر از فرم به استیمول

    دوست عزیز بازهم جواب نمیده !


    به نظر شما مشکل از کجاست ؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: ارسال مقادیر از فرم به استیمول

    دوستان می خوام یک مقدار را از TextBox که در فرم قرار داره رو به گزارشم ارسال کنم . دوستان راهنمایی کنید.


    متشکرم

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    www
    پست
    199

    نقل قول: ارسال مقادیر از فرم به استیمول

    منم به نوعی همین مشکل رو دارم
    توی فرم جستجوم بعد از جستجو میخوام نتیجه جستجو که توی دیتاگرید ریخته شده رو با دبل کلیک کردن روی اون به شکل ریپورت نمایش بدم
    نمی دونم توی رویداد دبل کلیک چی بنویسم ؟؟

    ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: ارسال مقادیر از فرم به استیمول

    using Stimulsoft.Report;
    using Stimulsoft.Report.Components;


    StiReport r = new StiReport();
    r.Load("Report.mrt");
    StiText tx = (r.Pages["Page1"].Components["Text1"] as StiText);
    tx.Text = textBox1.Text;
    r.Render(false);
    r.Show();


    در کل وریبل پیشنهاد میکنم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: ارسال مقادیر از فرم به استیمول

    ممنونم از راهنمایی شما

    دوست عزیز اگه میشه روش وریبل رو هم توضیح بدید.

    با تشکر

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    54

    نقل قول: ارسال مقادیر از فرم به استیمول

    از Session یا Stat هم می توانید استفاده کنید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: ارسال مقادیر از فرم به استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط aryadad مشاهده تاپیک
    از Session یا Stat هم می توانید استفاده کنید
    خدایش این چی گفتی!

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: ارسال مقادیر از فرم به استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    StiReport r = new StiReport();
    r.Load("Report.mrt");
    StiText tx = (r.Pages["Page1"].Components["Text1"] as StiText);
    tx.Text = textBox1.Text;
    r.Render(false);
    r.Show();
    من می خوام از فرم یک مقدار به یک کنترل Text که در GroupHeaderBand قرار داره ارسال کنم، ولی خطا میگره که که این کنترل وجود نداره !
    در صورتی که کنترل بر روی GroupHeaderBand قرار نداشته باشه هیچ خطایی نمی گیره.

    با تشکر

  15. #15

    نقل قول: ارسال مقادیر از فرم به استیمول

    باید تو استیمول یه متغییر تعریف کنی به اسم var_name. باید یک تکس قرار بدی وداخلش تایپ کنی {var_name}
    حالا تو سورس

         StiReport report = new StiReport();
    report.Load(Environment.CurrentDirectory + "\\Data\\Reports\\report.mrt");

    report.Dictionary.Variables["var_name"].Value = txtb.Text;

    report.Render(false);
    report.ShowWithRibbonGUI(this);

تاپیک های مشابه

  1. ارسال مقادیر یک فرم از طریق متد post به یک صفحه وب
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 09 دی 1391, 15:55 عصر
  2. سوال: پرشدن یک فرم با ارسال مقادیر
    نوشته شده توسط CHMOD777 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 دی 1387, 07:34 صبح
  3. ارسال مقادیر یک فرم popup به پنجره والد
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 12 بهمن 1386, 17:10 عصر
  4. عدم ارسال مقادیر به فرم دیگر
    نوشته شده توسط mohsen_123 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 شهریور 1386, 11:34 صبح
  5. ارسال مقادیر فرم به دیتابیس و یه مشکل
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1384, 20:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •