نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: توقف Event Handler

  1. #1

    Question توقف Event Handler

    سلام ، در رویداد کلیک یک باتن کدها اجرا میشوند ، تا جایی که شرطی بررسی میگردد ، میخوام در صورت برقراری شرط ، بقیه ی کدهای این هندلر اجرا نشه ! این هندلرو چطور نیمه کاره استاپش کنم ؟
    ممنونم .

  2. #2

    نقل قول: توقف Event Handler

    به عنوان مثال برای یه حلقه:

    for (int i = 0; i < 1000; i++)
    {
    if (i == 200)
    break;
    else
    //بقیه دستورات
    }

  3. #3

    نقل قول: توقف Event Handler

    نقل قول نوشته شده توسط ma.rad مشاهده تاپیک
    به عنوان مثال برای یه حلقه: ...
    ممنونم ، اما نه عزیزم ، توقف حلقه نه ، خروج از وسط Event Handler ، من در سوال بالا عرض کردم میخوام از وسط ButtonClick دیگه ادامه کدها اجرا نشه !!!

  4. #4

    نقل قول: توقف Event Handler

    مشکل اینجاست شما نگفتید دقیقا می خواید چه کار کنید، این شرط چیه؟
    میشه کدتو بزاری

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: توقف Event Handler

    می تونی از هر نقطه در اون هندلر return کنی.

    private void btnSave_Click (object sender , EventArgs e)
    {
    // ...
    if(a==2)
    return;
    // ...
    }

  6. #6

    نقل قول: توقف Event Handler

    نقل قول نوشته شده توسط ma.rad مشاهده تاپیک
    مشکل اینجاست شما نگفتید دقیقا می خواید چه کار کنید، این شرط چیه؟
    میشه کدتو بزاری
    پست اول کاملا" واضح هست ، شرطش هم مهم نیست ، مثلا" اگه a==b ، بازم عرض میکنم ، توی هندلر کلیک یک باتن مثلا" 10 خط کد هست ، تو خط 5 شرط بررسی میشه و اگه true شد دیگه هندلر ادامه پیدا نکنه !

  7. #7

    نقل قول: توقف Event Handler

    نقل قول نوشته شده توسط RED-C0DE مشاهده تاپیک
    می تونی از هر نقطه در اون هندلر return کنی...
    زنده باد ...

  8. #8

    نقل قول: توقف Event Handler

    نقل قول نوشته شده توسط RED-C0DE مشاهده تاپیک
    می تونی از هر نقطه در اون هندلر return کنی.

    private void btnSave_Click (object sender , EventArgs e)
    {
    // ...
    if(a==2)
    return;
    // ...
    }
    همین که دوستمون گفتن درسته

  9. #9

    نقل قول: توقف Event Handler

    سلام
    برای اینکه یه event رو از یه کنترل حذف کنید باید اینجوری بنویسید
    protected void TextBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    TextBox1.TextChanged -= new EventHandler(TextBox1_TextChanged);
    }

    حالا از این نمونه هر جا که خواستی می تونی استفاده کنی

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: مشکل با Event Handler
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 20 دی 1388, 18:25 عصر
  2. سوال: event handler
    نوشته شده توسط roya_hh در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 27 بهمن 1387, 20:08 عصر
  3. Event Handler
    نوشته شده توسط regbyte در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 24 اسفند 1386, 20:14 عصر
  4. Delegate ,Event ,Event Handler , EventArg....
    نوشته شده توسط programmable در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 09:33 صبح
  5. Understanding the Sender parameter in Delphi Event Handlers
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1385, 07:49 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •