نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: به چه صورت بعضی فیلد ها DataGrid های لایت شوند ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    به چه صورت بعضی فیلد ها DataGrid های لایت شوند ؟

    سلام دوستان.
    من یک برنامه نوشتم اطلاعاتی از یک فرد ثبت میکنه , مثلا یک کومبو باکس اطلاعات استخدامی مثل دائم بودن کارمند یا قراردادی بودن آن ثبت میکنه مثل شکل ضمیمه شده. من میخوام , درون دیتا گرید ویو تمام کسانی که نوع استخدامیشون دائم بودن های لایت شه با یک رنگ خاص از بقیه.
    من دقیقا نمیدونم چه کدی باید اضاف کنم که این عملیات رو برای من انجام بده. اگر امکانش هست من رو راهنمایی کنید .
    مرسی.
    bug.jpg

  2. #2

    نقل قول: به چه صورت بعضی فیلد ها ( دیتا گرید ویو ) های لایت شوند ؟

    در یک متد با استفاده از حلقه رنگ سلول مورد نظر رو تغییر بدید. در رویداد SelectedIndexChanged کمبوباکس بر حسب مقدار انتخابی از کمبوباکس متد رو فراخوانی کنید.

    private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    Color col = Color.Empty;
    string noeEstekhdam = null;

    switch (comboBox1.SelectedItem.ToString())
    {
    case "دائمی":
    col = Color.GreenYellow;
    noeEstekhdam = "daem";
    break;
    case "قراردادی":
    col = Color.YellowGreen;
    noeEstekhdam = "garardadi";
    break;
    case "روزمزدی":
    col = Color.Orange;
    noeEstekhdam = "roozmozd";
    break;
    }

    this.dataGridView1.ClearSelection();
    this.PaintRows(col, noeEstekhdam);
    }

    private void PaintRows( Color backColor , string noeEstekhdam)
    {
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    if (row.Cells["estekhdam"].Value.ToString() == noeEstekhdam)
    {
    row.DefaultCellStyle.BackColor = backColor;
    }
    else
    {
    row.DefaultCellStyle.BackColor = Color.WhiteSmoke;
    }
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: به چه صورت بعضی فیلد ها ( دیتا گرید ویو ) های لایت شوند ؟

    مرسی دوست من از کمکتون. قسمتی از کد خطا میده میگه نمیتونه پارامتر پیدا کنه .
    bug1.jpgbug2.jpg

  4. #4

    نقل قول: به چه صورت بعضی فیلد ها ( دیتا گرید ویو ) های لایت شوند ؟

    توی خط
    if (row.Cells["estekhdam"].Value.ToString() == noeEstekhdam)
    به اسم سلول خطا داده. اسم سلول رو برحسب اسم و یا اندیس ستون مربوط به نوع استخدام توی گریدویو اصلاح کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: به چه صورت بعضی فیلد ها ( دیتا گرید ویو ) های لایت شوند ؟

    کسی از دوستان نیست که مارو یاری کنه ؟؟
    من دوباره کاری که میخوام صورت بگیره میگم.
    من میخوام هرچی اطلاعات با نام " دائم " درون دیتا گرید ویو هست های لایت بشه.
    لطفا به عکسهای بالا توجه کنید ، مخصوصا طریق ثبت اطلاعات درون دیتا بیس.
    مرسی:(
    آخرین ویرایش به وسیله rayson : شنبه 21 بهمن 1391 در 13:37 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: به چه صورت بعضی فیلد ها ( دیتا گرید ویو ) های لایت شوند ؟

    یکی لطفا راهنمای بکنه:(

  7. #7

    نقل قول: به چه صورت بعضی فیلد ها ( دیتا گرید ویو ) های لایت شوند ؟

    ساده ترین روش:
    تو رویداد DataBiningCompelet دیتاگرید این کد رو بنویسید

    for (int j = 0; j <= dataGridView1.RowCount - 1; j++)
    {

    if (dataGridView1[0,j].Value.ToString() == "دائم")

    dataGridView1[0, j].Style.BackColor = Color.Red;

    }

  8. #8

    نقل قول: به چه صورت بعضی فیلد ها ( دیتا گرید ویو ) های لایت شوند ؟

    کد بالا فقط رنگ سلول هایی که حاوی متن مورد نظر بود رو تغییر می داد،
    این کد رنگ سطر حاوی متن مورد نظر رو تغییر می ده:

    for (int j = 0; j <= dataGridView1.RowCount - 1; j++)
    {

    if (dataGridView1[1,j].Value.ToString() == "دائم")

    dataGridView1.Rows[j].DefaultCellStyle = new DataGridViewCellStyle()
    {
    BackColor = Color.Red
    };

    }
    آخرین ویرایش به وسیله ma.rad : شنبه 21 بهمن 1391 در 17:02 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: به چه صورت بعضی فیلد ها ( دیتا گرید ویو ) های لایت شوند ؟

    سلام دوست من ، ممنون .
    خطا داد ضمیمه میکنم.
    bug3.jpg

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: به چه صورت بعضی فیلد ها ( دیتا گرید ویو ) های لایت شوند ؟

    نقل قول نوشته شده توسط rayson مشاهده تاپیک
    سلام دوست من ، ممنون .
    خطا داد
    دیتا گرید رنگی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11

    نقل قول: به چه صورت بعضی فیلد ها ( دیتا گرید ویو ) های لایت شوند ؟

    نقل قول نوشته شده توسط rayson مشاهده تاپیک
    سلام دوست من ، ممنون .
    خطا داد ضمیمه میکنم.
    bug3.jpg
    شما تو داده های داخل گرید ویو ، نوع استخدام رو چی تعریف کردید منظورم نوع عددی هست یا عبارت رشته ای؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: به چه صورت بعضی فیلد ها ( دیتا گرید ویو ) های لایت شوند ؟

    سلام . مرسی اما بازم جواب نداد .
    برنامه خودم میگذارم برایم بی زحمت این تکه کد اضاف کنید .
    من میخوام در تب دوم برنامه، کومبو باکس ،نوع استخدام " دائمی " که درج میشه درون گریدویو رنگی نشون بدش .
    user and pw :admin
    http://uploadtak.com/images/h6894_myTT.zip

  13. #13

    نقل قول: به چه صورت بعضی فیلد ها ( دیتا گرید ویو ) های لایت شوند ؟

    نقل قول نوشته شده توسط rayson مشاهده تاپیک
    سلام دوست من ، ممنون .
    خطا داد ضمیمه میکنم.
    bug3.jpg
    خب عزیز من شما باید به جای 1 عدد 5 می ذاشتی

  14. #14

    نقل قول: به چه صورت بعضی فیلد ها ( دیتا گرید ویو ) های لایت شوند ؟

    اشتباه دوم نوشتی "دائم" اما توی جدول "دائمی"
    یه نمونه تو جدول driver وارد کن تا خطای null بودن هم نگیره یا شرط بزار مثل این:

    for (int j = 0; j <= DGV_driver.RowCount - 1; j++)
    {

    if (DGV_driver[5, j].Value != null)
    {
    if( DGV_driver[5, j].Value.ToString() == "دائمی")
    DGV_driver.Rows[j].DefaultCellStyle = new DataGridViewCellStyle()
    {
    BackColor = Color.Red
    };

    }
    }


    اگر بازم نتونستی برنامه رو درست کردم بگو تا برات بزارم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 42.jpg‏ (92.8 کیلوبایت, 57 دیدار)

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: به چه صورت بعضی فیلد ها ( دیتا گرید ویو ) های لایت شوند ؟

    ممنون دوست من .
    با راهنمایی شما دوستان درست شد.
    حالا فقط یک خواهش داشتم اگر امکانش هست خط ها را یکی یکی بگید دقیقا عملکردش چه چیزی هست.
    ممنون.

  16. #16

    نقل قول: به چه صورت بعضی فیلد ها ( دیتا گرید ویو ) های لایت شوند ؟

    نقل قول نوشته شده توسط rayson مشاهده تاپیک
    ممنون دوست من .
    با راهنمایی شما دوستان درست شد.
    حالا فقط یک خواهش داشتم اگر امکانش هست خط ها را یکی یکی بگید دقیقا عملکردش چه چیزی هست.
    ممنون.
    توضیح چندانی نداره: شرط اول چک میکنه ستون مربوط به نوع استخدام خالی نباشه
    شرط دوم چک می کنه کجا ستون مربوط به نوع استخدام برابر دائمی هست
    بعد میاد برای سلول های سطر جاری یه استایل جدید ایجاد می کنه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 21 اردیبهشت 1395, 16:08 عصر
  2. جمع مقادیر فیلد در DataGrid
    نوشته شده توسط shabnam_f در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 09:47 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 13:43 عصر
  4. به صورت لینک در آوردن خانه های دی بی گرید
    نوشته شده توسط amirbikhyal در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 10 بهمن 1384, 01:11 صبح
  5. عدم چاپ بعضی فیلد ها
    نوشته شده توسط nariman_mani در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 00:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •