نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: محاسبه مجموعه ای از عملیات ریاضی که به صورت رشته ذخیره شده اند؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arash020
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    گیلان-رودسر
    پست
    392

    Cool محاسبه مجموعه ای از عملیات ریاضی که به صورت رشته ذخیره شده اند؟

    سلام
    چجوری میتونم یه رشته اطلاعات شامل عمگر و عملوند رو یکجا و درست از نظر ترتیب اجرا و صحت جواب
    به صورت ریاضی محاسبه کنم؟؟؟
    مثلا فرض کنید ورودی باشه :
    0.25*(0.5-0^2+1)
    میخوام خروجی دقیقا جواب واقعی به صورت ریاضی باشه.

    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: محاسبه مجموعه ای از عملیات ریاضی که به صورت رشته ذخیره شده اند؟

    فکر کنم Float.parse() خود کار اینکار رو انجام بده

  3. #3

    نقل قول: محاسبه مجموعه ای از عملیات ریاضی که به صورت رشته ذخیره شده اند؟

    سلام
    می تونی از روش تبدیل infix به postfixاستفاده کنی
    بعد با استفاده از روش stack آن را ارزیابی می کند و نتیجه را نمایش دهید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: محاسبه مجموعه ای از عملیات ریاضی که به صورت رشته ذخیره شده اند؟

    با سلام

    دوست عزیز هم درست گفتن

    به صورت زیر بنویس

     xtbox1.text = float.parse( 0.25*(0.5-0^2+1)).tostring();



    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله daneshjo90 : جمعه 20 بهمن 1391 در 12:01 عصر

  5. #5

    نقل قول: محاسبه مجموعه ای از عملیات ریاضی که به صورت رشته ذخیره شده اند؟

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
    فکر کنم Float.parse() خود کار اینکار رو انجام بده
    نقل قول نوشته شده توسط daneshjo90 مشاهده تاپیک
    با سلام

    دوست عزیز هم درست گفتن

    به صورت زیر بنویس

     xtbox1.text = float.parse( 0.25*(0.5-0^2+1)).tostring();


    موفق باشید
    اشتباه نکنید دوستان! به شرطی که عبارت از قبل معلوم باشه بله شما درست میگید ، حتی نیازی هم به float.parse نیست و کافیه حاصل عبارت رو در یک متغیر ذخیره کنند. ولی دقت کنید ایشون میخوان یک رشته (string) رو پردازش کنند. که راهی جز تبدیل به Postfix (و یا Prefix) و استفاده از پشته نیست.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 30 فروردین 1394, 11:04 صبح
  2. محاسبه مجموعه توانی بصورت بازگشتی
    نوشته شده توسط abdolwahab در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1392, 20:46 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 20 بهمن 1391, 23:09 عصر
  4. چگونه عملیات ریاضی راروی running totalها محاسبه کنیم
    نوشته شده توسط jeniferxp در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 آذر 1389, 09:31 صبح
  5. محاسبه عملیات ریاضی
    نوشته شده توسط Milad2002b در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 29 آذر 1384, 08:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •