نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: دکمه ی بک و صفحه ی بندی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    دکمه ی بک و صفحه ی بندی

    سلام
    دوتا- سه تا مشکل واسم پیش اومده
    یکی اینکه می خوام یه دکمه ی توی صفحه باشه که وقتی روش کلیک می کنیم به صفحه ی قبل برگرده . نمی خوام بهش لینک صفحه ی قبل رو بدم چون صفحه ی قبلش یه فرم واسه ارسال اطلاعاته و می خوام جوری باشه وقتی برگشت ص قبل صفحه رفریش نشه
    دومین سوال اینکه چیکار کنم که مثلا اگه 100 تا پست توی یه صفحه بود اونا رو دسته بندی کنه و بعد از مثلا ده تا یه لینک ایجاد بشه و با کلیک روی اون ده تای بعدی نشون داده بشه
    و سوال اخر اینکه من یا اپلود سنتر ساختم که فایل ها بعد از ایجاد شدن توی دیتابیس (منظور خود فایل نیست ... اطلاعات فایل مثل حجم و نوع و ... ) ذخیره میشن . حذف کردن رکورد توی دیتابیس ساده ست ولی می خوام وقتی رکورد حذف شد خود فایل هم حذف بشه
    ممنون میشه رهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: دکمه ی بک و صفحه ی بندی

    سوالم سخت بود یا گنگ که کسی جواب نمی ده ؟

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: دکمه ی بک و صفحه ی بندی

    دوست عزیز 2 تا سوال اولتون که به java - jQuery مربوط میشه !
    این کد تلفیق جاوا و php هست برای Back !
    echo "<a href=\"javascript:history.go(-1)\">GO BACK</a>";

    در مورد سوال دومتون این متن رو توی گوگل سرچ کنید :
    load more data mysql jquery php
    و برای سوال سومتون ...
    فرض میکنیم مسیر فایل های شما اینه :
    uploads/images
    حالا اول نام اون فایل مورد نظر رو از دیتابیس بگیرید ( قبل از حذف کردن )
    بعد با تابع unlink میتونید اون فایل رو از مسیر مربوط حذف کنید
    $sql=mysql_query("SELECT `fileName` FROM `tb_name` WHERE `username`='$username'");
    $obj=mysql_fetch_object($sql);
    $fileName=$obj->fileName;
    unlink("../uploads/images/".$fileName);

    البته من کوئری رو صرفا به عنوان مثال زدم ! شما خودتون فایل رو مشخص کنید !
    بعد از unlink اون رکورد رو از توی دیتابیس هم حذف کنید !
    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: دکمه ی بک و صفحه ی بندی

    go back کار نکرد و این اروررو میده
    You don't have permission to access /web/admin/javascript<b></b>:history.go(-1) on this server.
    اگه وقت دارین دوباره بررسی کنید
    بقیه رو دارم تست می کنم

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: دکمه ی بک و صفحه ی بندی

    برای من درست کار کرد ! :)
    مشکل شما توی apache هست !
    به هرحال این کد رو امتحان کنید :
    <a href="#" onClick="Javascript:history.back();">GO back</a>

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: دکمه ی بک و صفحه ی بندی

    والا ما با اپاچی مشکل نداریم ... حالا موندیم چرا ایشون با ما مشکل دارن
    این دوتا کد رو گیر اوردم
    <input type="button" value="<--" onclick="history.back()" />


    <input type="button" value="-->" onclick="history.forward()" />
    خدا رو شکر کار می کنن

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    593

    نقل قول: دکمه ی بک و صفحه ی بندی

    علت كار مكردن كد بالا داشتن <b><b/> هستش اون رو حذف كني كد كار مي كنه

  8. #8

    نقل قول: دکمه ی بک و صفحه ی بندی

    سلام در مورد صفحه بندی من خودم از این استفاده کردم و جوب جواد http://www.phpeasystep.com/phptu/29.html

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: دکمه ی بک و صفحه ی بندی

    سلام در مورد صفحه بندی من خودم از این استفاده کردم و جوب جواد

    بله دوست عزیز !
    کاری که سما کردی یکی از معمول ترین و روتین ترین کارهایی که معمولا انجام میدن و اسمش هم Pagination هست !
    اما دوستمون ظاهرا حالتی رو میخواستن مثل سایت ( فیسبوک ) که با Scroll به پایین و یا مثل سایت ( گوگل - در قسمت تصاویر ) با زدن دکمه Show More Result اطاعات به صورت Ajax براشون Load شه ! :)
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از اجرای مجدد رویداد کلیک دکمه ها در رفرش صفحه
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1392, 22:47 عصر
  2. افزودن دکمه ی about در صفحه ی propertis
    نوشته شده توسط REZADG در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 فروردین 1389, 22:00 عصر
  3. ایجاد دکمه و لینک به صفحه جدید
    نوشته شده توسط Future در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1388, 12:15 عصر
  4. سوال: یه سوال درمورد طرح بندی صفحه (بخش بندی)
    نوشته شده توسط hosseinrahmatei در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1387, 09:47 صبح
  5. گذاشتن دکمه ی browes در صفحه
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 04 اردیبهشت 1385, 10:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •