نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ساخت تابعی با آرگومان 'پارامتر'

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    www
    پست
    199

    Lightbulb ساخت تابعی با آرگومان 'پارامتر'

    با سلام
    من یه SP توی بانکم دارنم که حدودا 12 تا آرگومان (ورودی) میگیره و براساس اطلاعاتی که کاربر وارد کرده جستجو رو انجام میده و هر چه قدر اطلاعات وارد شده بیشتر باشه سریعتر به نتیجه می رسه .
    حالا می خواستم بدونم این تابع رو چطور باید بنویسم با رعایت اصول 3 لایه؟؟
    (در ضمن برای عملیات حذف واضافه هم این تابع رو می خوام البته برای اضافه که باید 10 تا آرگومان برای تابع بدم راه دیگه ای نیست؟؟؟؟؟؟)

  2. #2

    نقل قول: ساخت تابعی با آرگومان 'پارامتر'

    دو لایه بنویس
    با ADO.NET می نویسی؟
    اگه با ADO.NET بنویسی باید یه کلاس تعریف کنی ، توابعت رو اونجا بنویس
    بعد ازش استفاده کن :)
    توابعت رو هم public در نظر بگیر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: ساخت تابعی با آرگومان 'پارامتر'

    SP یک دستور کاری به چند لایه نداره.
    برای چند لایه کار کردن هم دست خودتونه این 3 لاسه یه اسم که بیشتر روش تمرکز کنی با 1 کلاس میتونی اینا رو پیاده کنی.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    www
    پست
    199

    نقل قول: ساخت تابعی با آرگومان 'پارامتر'

    دوست عزیز مشکل من با لایه ها نیست مشکل من با خود تابع است که نمیدونم چطور بنویسم
    این SP من :


    CREATE PROCEDURE Search
    @id INT,
    @Name nvarchar(20),
    @Family nvarchar(30),
    @Telephone NVARCHAR(10),
    @Status BIT

    AS
    BEGIN
    SELECT * FROM Major
    WHERE id=@id AND ...
    END


    5تا پارامتر اجباری ( و گاها اختیاری)
    تابعی که این SP رو با دادن پارامتر اجرا کنه؟

    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    www
    پست
    199

    نقل قول: ساخت تابعی با آرگومان 'پارامتر'

    دوست عزیز آقای mostafa.hnz ممنون از جوابتون
    ولی با این کار
    توابعت رو هم public در نظر بگیر
    دیگه 3 لایه بودن معنا نداره خواص شئی گرا بدن از بین میره من قبلا یه برنامه کوچیک بصورت اسپاگتی نوشتم الان جرات نمیکنم برم سمتش .
    بی زحمت ج رو اصول باشه بهتره

    ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: ساخت تابعی با آرگومان 'پارامتر'

    نقل قول نوشته شده توسط sasan_22 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز مشکل من با لایه ها نیست مشکل من با خود تابع است که نمیدونم چطور بنویسم
    این SP من :


    CREATE PROCEDURE Search
    @id INT,
    @Name nvarchar(20),
    @Family nvarchar(30),
    @Telephone NVARCHAR(10),
    @Status BIT

    AS
    BEGIN
    SELECT * FROM Major
    WHERE id=@id AND ...
    END


    5تا پارامتر اجباری ( و گاها اختیاری)
    تابعی که این SP رو با دادن پارامتر اجرا کنه؟

    ممنون
    مگه با SqlCommand نمیتونید Store ها رو اجرا کنید...؟ البته تا اونجا که من میدونم در MS SQL پارامتر اختیاری برای SP نداریم.
    در ضمن میتونید یک نگاهی هم به دستور EXECUTE در TSQLبندازین.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    www
    پست
    199

    نقل قول: ساخت تابعی با آرگومان 'پارامتر'

    منظور من اینه که چطور میتونم به یه تابع - بعضی از آرگومان ها رو وارد نکنم . میخوام بررسی کنم آیا کاربر مثلا تکس باکس نام رو پر کرده یا نه اگه نکرده دیگه این رو به عنوان ورودی ندم به تابع تا جستجو هم بر اساس نام انجام بشه در حالی که کاربر اصلا نام رو وارد نکرده!!!
    یعنی چطور میتونم تابعی با پارامترهای اختیاری درست کنم ؟؟ که بعضی ها رو وارد کنم بعضی ها رو نه

    ممنون

  8. #8

    نقل قول: ساخت تابعی با آرگومان 'پارامتر'

    بله درسته برای اینکه شی گرایی کامل رعایت بشه باید کپسوله سازی و استاندارد سازی رو هم در نظر بگیریم

    اگه منظور شما رو درست متوجه شده باشم
    شما برای این کار باید تابعی که تعریف می کنید رو overLoad کنید
    به این صورت که تابع مورد نظر تون رو چند بار با آرگومان های مختلف تعریف کنید با یک نام یکسان
    و زمان استفاده هم ورودی های تابع شما متغیر خواهد بود
    مثه متد show در کلاس messageBox

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ساخت تابعی برای رند کردن (گرد کردن) اعداد (سفارشی)
    نوشته شده توسط Mask در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 30
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مهر 1392, 00:43 صبح
  2. سوال: ساخت فایل شرتکات با پارامتر {{{فوری}}}
    نوشته شده توسط sabloger در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 18 فروردین 1390, 23:24 عصر
  3. سوال: ساخت برنامه با آرگومان ورودی در ابتدای اجرا
    نوشته شده توسط unknown.unforgiven در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 اسفند 1389, 09:32 صبح
  4. ساخت فرمول با پارامتر
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1385, 12:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •