نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه لیست برنامه های نصب شده روی کامپیوتر را به دست اوریم ؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    Tehran,Iran
    سن
    27
    پست
    139

    Exclamation چگونه لیست برنامه های نصب شده روی کامپیوتر را به دست اوریم ؟

    اساتید چیجوری میشه لیست برنامه های نصب شده در کامپیوتر را مثلا داخل یک string ذخیره کرد ؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: چگونه لیست برنامه های نصب شده روی کامپیوتر را به دست اوریم ؟

    سلام
    اینم یه نمونه کد

    string registry_key = @"SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninst  all";
    using(Microsoft.Win32.RegistryKey key = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(registry_key))
    {
    foreach(string subkey_name in key.GetSubKeyNames())
    {
    using(RegistryKey subkey = key.OpenSubKey(subkey_name))
    {
    Console.WriteLine(subkey.GetValue("DisplayName"));
    }
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    Tehran,Iran
    سن
    27
    پست
    139

    نقل قول: چگونه لیست برنامه های نصب شده روی کامپیوتر را به دست اوریم ؟

    میشه سولوشنشو بذارید ؟؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: چگونه لیست برنامه های نصب شده روی کامپیوتر را به دست اوریم ؟

    لیست برنامه ها به صورت بهتر نیست؟
    کل نام زیر پوشه اینا رو هم میاره

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    Tehran,Iran
    سن
    27
    پست
    139

    نقل قول: چگونه لیست برنامه های نصب شده روی کامپیوتر را به دست اوریم ؟

    نه میخوام فقط اسم برنامه هارو بیاره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چگونه لیست برنامه های نصب شده روی کامپیوتر را به دست اوریم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط parsa lotfy مشاهده تاپیک
    نه میخوام فقط اسم برنامه هارو بیاره

    درود بر شما اینم سورس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. لیست برنامه های نصب شده بر روی موبایل
    نوشته شده توسط clapper در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 شهریور 1391, 09:22 صبح
  2. لیست برنامه های نصب شده، و اجرای برنامه انتخاب شده
    نوشته شده توسط mehditabasi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1387, 13:45 عصر
  3. بدست آوردن لیست برنامه های نصب شده روی ویندوز
    نوشته شده توسط mskm100 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 23 شهریور 1386, 23:41 عصر
  4. مدیریت برنامه های نصب شده روی ویندوز
    نوشته شده توسط CodeMasterX در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 29 اردیبهشت 1386, 03:01 صبح
  5. برنامه های نوشته شده تو کامپیوتر دیگران اجرا نمیشه!! حتی نصب نمیشه
    نوشته شده توسط shirzad_info در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1384, 23:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •