نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه فرم لاگین همراه با رول را در پروژه MVC بنویسیم؟

  1. #1

    چگونه فرم لاگین همراه با رول را در پروژه MVC بنویسیم؟

    درود

    من پروژه ام با MVC / code first نوشتم.

    میخواستم فرم لاگین همراه با رول ایجاد کنم اطلاعاتی در این باره بدست آوردم ولی به نتیجه مطلوب نرسیدم.

    من کلاس user و Role ایجاد کردم به این صورت


    namespace Eshop_MVC.Models
    {
    public class User
    {
    [ScaffoldColumn(false)]
    [HiddenInput(DisplayValue = false)]
    [Key]
    public int UserId { set; get; }

    public int RoleId { set; get; }


    [Required(ErrorMessage = "Please enter UserName")]
    public string UserName { set; get; }

    [Required(ErrorMessage = "Please enter Password")]
    [DataType(DataType.Password), MaxLength(8, ErrorMessage = "MaxLength 8 letter"), MinLength(4, ErrorMessage = "MinLength 4 letter")]
    public string Password { set; get; }

    [Required(ErrorMessage = "Please enter Email")]
    [DataType(DataType.EmailAddress, ErrorMessage = "Please enter a valid Email Address")]
    //[RegularExpression(".+\\@.+\\..+", ErrorMessage = "Please enter a valid Email Address")]
    public string Email { set; get; }

    [DataType(DataType.Text)]
    [Display(Name = "Role")]
    public string Role { get; set; }

    [Required(ErrorMessage = "Please enter Phone")]
    public string Phone { set; get; }

    public virtual ICollection<Order> Orders { get; set; }
    public virtual Role Role { get; set; }



    }
    }



    namespace Eshop_MVC.Models
    {
    public class Role
    {
    [ScaffoldColumn(false)]
    [HiddenInput(DisplayValue = false)]
    [Key]
    public int RoleId { set; get; }

    [Required(ErrorMessage = "Please enter RoleTitle")]
    public string RoleTitle{ set; get; }

    public virtual ICollection<User> Users { get; set; }

    }
    }


    تا این جا درست پیش رفتم توی نوشتن کلاس هام؟
    بعدش باید به چه نحوی پروزه رو جلو ببرم؟

    با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    125

    نقل قول: چگونه فرم لاگین همراه با رول را در پروژه MVC بنویسیم؟

    سلام
    توی اولی این قسمت نیازی نیست

    [DataType(DataType.Text)]
    [Display(Name = "Role")]
    public string Role { get; set; }



    بقیه درسته
    شما حالا می توانید با scaffolding و با استفاه از کلاس User فرم create بسازید
    البته همه این به خود شما بستگی داره

    ولی پیشنهاد من استفاده از Membership خود دات نته ! هم تست شده ، هم سرعت رو بالا می بره ، هم همه چیز داره ، هم ...
    فقط performance نداره که می شه با امکاناتی که می ده نادیده گرفته بشه

    به این مطلب دوستم مراجعه کنید

    یاحق

تاپیک های مشابه

  1. چگونه فرم را به کناره های اسکرین بچسبانیم؟
    نوشته شده توسط arash1718 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 23 شهریور 1386, 20:34 عصر
  2. ماکسیمایز کردن فرم به همراه اجزا
    نوشته شده توسط vahid64 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 13 مرداد 1386, 12:10 عصر
  3. چگونه فرم ما به صورت فرم اصلی باشد ...
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 08 فروردین 1384, 06:35 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 بهمن 1383, 19:46 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 بهمن 1383, 07:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •