نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: گالری تصویر با php بصورت تقریبا سفارشی؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    گالری تصویر با php بصورت تقریبا سفارشی؟

    سلام من میخوام یه گالری تصویر درست کنم به این صورت که 9تا عکس توی یک مربع 3*3 روی صفحه اصلیم قراربگیره وزمانی که روی عکس کلیک کردم(شد) دوباره توی صفحه اصلی قرار بگیره با این تفاوت که عکس وتوضیحاتش رو با هم نشون بده و عکسها سمت چپ وتوضیحات مربوط به آنها سمت راست باشه .درضمن میخوام عین عکسهای واقعی افراد یک قاب شیک برای تک تک عکس ها ودورعکس ها با css یا خود php درست کنم هنوز موفق نشدم .اگر کسی راهنماییم کنه یا این دو کد رو بهم بده ممنون میشم. اگر بخوام این گالری رو مشابه یک گالری ساخته شده با یک نرم افزار آماده در بیارم شدنیه؟ چطوری؟ اگرشدنیه کدش رو برام بذارید.
    ایا اگر بخواهم یک گالری ساخته شده با نرم افزارهای آماده به وبم وصل کنم چه کار بایدکنم.؟ خواهش میکنم جواب منوبدید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: گالری تصویر با php بصورت تقریبا سفارشی؟

    نقل قول نوشته شده توسط SONITAJ مشاهده تاپیک
    سلام من میخوام یه گالری تصویر درست کنم به این صورت که 9تا عکس توی یک مربع 3*3 روی صفحه اصلیم قراربگیره وزمانی که روی عکس کلیک کردم(شد) دوباره توی صفحه اصلی قرار بگیره با این تفاوت که عکس وتوضیحاتش رو با هم نشون بده و عکسها سمت چپ وتوضیحات مربوط به آنها سمت راست باشه .درضمن میخوام عین عکسهای واقعی افراد یک قاب شیک برای تک تک عکس ها ودورعکس ها با css یا خود php درست کنم هنوز موفق نشدم .اگر کسی راهنماییم کنه یا این دو کد رو بهم بده ممنون میشم. اگر بخوام این گالری رو مشابه یک گالری ساخته شده با یک نرم افزار آماده در بیارم شدنیه؟ چطوری؟ اگرشدنیه کدش رو برام بذارید.
    ایا اگر بخواهم یک گالری ساخته شده با نرم افزارهای آماده به وبم وصل کنم چه کار بایدکنم.؟ خواهش میکنم جواب منوبدید.
    یا خــــدا
    عجــــــــب
    نه جون من خودت فهمیدی چی می خوایی ؟

  3. #3

    نقل قول: گالری تصویر با php بصورت تقریبا سفارشی؟

    فارسی بگو .........

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: گالری تصویر با php بصورت تقریبا سفارشی؟

    سلام میخوام یه گالری به شکل این وب درست کنم بایه کم تفاوت؟
    http://www.lzjindun.com/en/index.aspx
    یا این وب سایت
    http://stones4vision.de
    چه جوری؟ کسی کدش رو داره بهم بده؟ کدام قسمت سوال من مشکل داره که باید فارسی بگم؟
    خیلی فوریه

  5. #5

    نقل قول: گالری تصویر با php بصورت تقریبا سفارشی؟

    دوست عزیز لینک اولی که گذاشته بودید، ajax یا با جاوااسکریپت نبود من فکر کردم کاری که میخوای خیلی سخت باشه ولی این لینک اولی که من دیدم تقریبا ساده بوداگر نام عکسهات در بانک ذخیره شده در صفحه اول کوچیکشو نشون میدی و وقتی روش کلیک شدبا توجه به id که روش کلیک شده عکس بزرگ و متنشو تو یه صفحه دیگه مشون میده.

    require("فایل ارتباط دهنده بانک");
    $sq=mysql_query("select id,pic_name,latin_name from pic_tbl");
    $path="product_img/";
    $contor=1;
    while($row=mysql_fetch_row($sq))
    {
    if($contor==1){
    echo"<tr>";
    }
    $name=$row[1];
    echo"<td width='150px' height='150px' align='center'>";
    echo "<div style='width:100px;height:100px;'><a href='show.php?q=$row[0]' class='link1'><img src='".$path.$name."' width='100px' height='100px' align='absbottom'/></div><div style='width:100px;height:50px;text-align:center';>$row[2]</div></a>";
    echo"</td>";
    $contor++;
    if($contor==5){
    echo"</tr>";
    $contor=1;
    }
    }


    بعد تو یه صفحه دیگه اینجوری عکس بزرگو با مطلب مرتبطش نشون میدیم.
    require("db.php");
    $sq=mysql_query("select id,pic_name,latin_name,txt from pic_tbl where id=$_GET[q]");
    $path="product_img/";
    $contor=1;
    while($row=mysql_fetch_row($sq))
    {
    $id=$row[0];
    $name=$row[1];
    if ($id==12){
    echo "<div style='width:646px;height:350px;margin-left:auto;margin-right:auto;text-align:center;direction:rtl;'><table align=center><tr><td><img src='image/NEW-icon.jpg' align='left' /></td></tr><tr><td>$row[2]</td></tr><tr><td><img src='".$path.$name."' with='500px' height='300px' align='center'/></td></tr></table></div>";
    echo "<div style='width:646px;min-height:50px;margin-left:auto;margin-right:auto;margin-top:15px;text-align:center;direction:rtl;'><p><b>$row[3]</b></p></div>";}
    else {
    echo "<div style='width:646px;height:350px;margin-left:auto;margin-right:auto;text-align:center;direction:rtl;'><table align=center><tr><td>$row[2]</td></tr><tr><td><img src='".$path.$name."' with='500px' height='300px' align='center'/></td></tr></table></div>";
    echo "<div style='width:646px;min-height:50px;margin-left:auto;margin-right:auto;margin-top:15px;text-align:center;direction:rtl;'><p><b>$row[3]</b></p></div>";} }

تاپیک های مشابه

  1. یک مشکل زمانی که asp رو در php بصورت inline کار میکنم
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 27 تیر 1387, 00:05 صبح
  2. ارسال تصویر در ایمیل بصورت embed
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 بهمن 1386, 10:28 صبح
  3. گالری تصویر
    نوشته شده توسط eyes_shut_number1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 23:29 عصر
  4. پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 14 خرداد 1386, 14:08 عصر
  5. نصب php بصورت CGI
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 11 مرداد 1384, 09:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •