نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ساختن لینک در دیتابیس

  1. #1

    ساختن لینک در دیتابیس

    با سلام

    من یک برنامه برای خودم نوشتم که بتونم با آن آدرس صفحه هایی را که می خوام ذخیره کنم

    و من در اینجا دیتابیسم یک فایل نوت پده و دستوری را می خوام که وقتی روی لینک مورد نظرم

    کلیک می کنم خودش مرورگرو باز کند و به آن آدرس برود یعنی می خوام URL ها به صورت لینک

    در بیاد.

    مثلا در این تصویر که از برنامه گذاشتم می خوام وقتی روی www.barsa.co کلیک می کنم وارد اون سایت
    شود و نخواد در مرورگر آدرس را کپی پیست کنم.



    ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: ساختن لینک در دیتابیس

    سلام
    می تونید ستون مورد نظر در دیتاگرید ویو رو از نوع LinkColumn انتخاب کنید که شکل و قیافه لینک بگیره بعد کدی شبیه کد زیر رو توی یکی از رویداد ها مثلاً CellContentClick یا CellMouseClick و ... بنویسید:
    if (e.ColumnIndex == 1)
    {
    System.Diagnostics.Process.Start(dataGridView1.Cur rentRow.Cells["LinkColumn"].Value.ToString());
    }

    اون 1 توی شرط if اندیس ستون لینک هست و LinkColumn توی خط سوم، اسم ستون دارای لینک هست.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بهترین روش برای ساختن لینک قابل انقضاء چیست؟
    نوشته شده توسط arkia در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 دی 1391, 13:22 عصر
  2. مشکل در اتصال به لینک های دیتابیس در هاست
    نوشته شده توسط jigily در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 شهریور 1391, 10:53 صبح
  3. قراردادن لینک در دیتابیس
    نوشته شده توسط korosh00 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 اسفند 1390, 10:25 صبح
  4. ساختن storedProceture در دیتابیس sdf
    نوشته شده توسط mina1363 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1388, 08:30 صبح
  5. ساختن لینک همراه با SessionID
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 مهر 1385, 06:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •