نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چگونه می توان هفت رکورد به صورت تصادفی نمایش داد

  1. #1

    Thumbs down چگونه می توان هفت رکورد به صورت تصادفی نمایش داد

    با سلام
    چگونه می توان هفت رکورد به صورت تصادفی نمایش داد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: چگونه می توان هفت رکورد به صورت تصادفی نمایش داد

    در یک حلقه، با کلاس Random هفت عدد تصادفی بین تعداد اندیس رکوردهاتون ایجاد کنید (مثلا اگر 500 رکورد دارید، بین 0 تا 499). و بعد از DataRowCollection در حلقه هر نوبت یکی از اعداد تصادفی رو بخونید.

  3. #3

    نقل قول: چگونه می توان هفت رکورد به صورت تصادفی نمایش داد

    اگر امکان دارد یک مثال بزنید

  4. #4

    نقل قول: چگونه می توان هفت رکورد به صورت تصادفی نمایش داد

    سلام دوست عزیز
    از این کد استفاده کن
    Select	Top(3)
    *
    From Customer
    Order By NewID()

    ولی نکته ای که باید توجه کنی در تعداد رکورد های زیاد این Query کارایی خوبی نخواهد داشت زیرا به ازای هر رکورد یک ID اختصصاص می دهد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    Lightbulb نقل قول: چگونه می توان هفت رکورد به صورت تصادفی نمایش داد

    کد زیر یک نمونه است که امتحان کردم و کار میکنه. بخشهای مختلف کد رو از MSDN گرفتم، پس هر جا سوالی داشتید با مراجعه به MSND جواب میگیرید. کد ساده است و خودتان باید بهینه کنید. تعداد رکوردهای جدول 23 تاست.



    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    authorsTableAdapter.Fill(pUBSDataSet.authors);
    var dataTable = authorsTableAdapter.GetData().Clone();

    var randome = new Random();
    for (var index = 0; index < 23; index++)
    {
    var dataRow = authorsTableAdapter.GetData().Rows[randome.Next(0, 23)];

    var tempDataRow = dataTable.NewRow();
    tempDataRow[0] = dataRow[0];
    tempDataRow[1] = dataRow[1];
    tempDataRow[2] = dataRow[2];
    tempDataRow[3] = dataRow[3];
    tempDataRow[4] = dataRow[4];
    tempDataRow[5] = dataRow[5];
    tempDataRow[6] = dataRow[6];
    tempDataRow[7] = dataRow[7];
    tempDataRow[8] = dataRow[8];

    if (!dataTable.Rows.Contains(tempDataRow[0]))
    dataTable.Rows.Add(tempDataRow);

    if (dataTable.Rows.Count == 7)
    break;
    }

    dataGridView1.DataSource = dataTable;
    }


  6. #6

    نقل قول: چگونه می توان هفت رکورد به صورت تصادفی نمایش داد

    با linq به چه صورتی می توان نوشت

  7. #7

    نقل قول: چگونه می توان هفت رکورد به صورت تصادفی نمایش داد

    چگونه می توان با linq هفت رکورد به صورت تصادفی نمایش داد
    لطفا راهنمای بفرمایید

  8. #8

    نقل قول: چگونه می توان هفت رکورد به صورت تصادفی نمایش داد

    با linq نمی توان هفت رکورد به صورت تصادفی نمایش داد

تاپیک های مشابه

  1. چگونه می توان یک حرف به صورت تصادفی تولید کرد؟
    نوشته شده توسط پناه پناهی در بخش T-SQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 26 آبان 1391, 16:14 عصر
  2. چگونه می توان شماره رکورد جاری را در Ado بدست آورد ؟
    نوشته شده توسط دنی کوئیل در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 دی 1384, 20:29 عصر
  3. چطور میشه رکورد های بانک اکسس رو به صورت تصادفی نمایش داد؟
    نوشته شده توسط hex161 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مهر 1384, 00:23 صبح
  4. چگونه می توان شماره رکورد ها را در یک ستون از DbGrid قرار داد .
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1384, 16:23 عصر
  5. چگونه می توان وجود رکورد های مشابه را در پایگاه داده فهمید؟
    نوشته شده توسط mostafa313 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 16 آبان 1383, 02:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •