نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطای Class not registered در موقع باز کردن یک ادرس سایت

  1. #1

    خطای Class not registered در موقع باز کردن یک ادرس سایت

    سلام
    بچه ها من میخوام به صورت زیر یک صفحه وب را باز کنم ولی چون پروژه ی من تحت admin اجرا شده خطای Class not registered را میده باید چه کار کنم
     System.Diagnostics.Process.Start("http://www.google.com/");

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: خطای Class not registered در موقع باز کردن یک ادرس سایت

    نقل قول نوشته شده توسط negar.rafie مشاهده تاپیک
    سلام
    بچه ها من میخوام به صورت زیر یک صفحه وب را باز کنم ولی چون پروژه ی من تحت admin اجرا شده خطای Class not registered را میده باید چه کار کنم
     System.Diagnostics.Process.Start("http://www.google.com/");
    این خطا رو زمانی داریم که از یک Activex یا پدرش COM استفاده کرده باشیم قبل از اینکه ریجسترش کنیم.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: خطای Class not registered در موقع باز کردن یک ادرس سایت

    ممنون اقای Solhkhah
    راستش من متوجه نشدم من الان از چه چیزی استفاده کردم و رجیسترش نکردم؟
    حال باید چه کار کنم تا درست بشه؟

  4. #4

    نقل قول: خطای Class not registered در موقع باز کردن یک ادرس سایت

    خواهشا یه نفر کمک کنه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: خطای Class not registered در موقع باز کردن یک ادرس سایت

    این یکی رو امتحان کنید:

    var startInfo = new ProcessStartInfo("explorer.exe", "http://google.com");
    Process.Start(startInfo);

تاپیک های مشابه

  1. خطای Class not registered Exception From HRESULT: 0x80040154
    نوشته شده توسط Mostafa_Sabeti در بخش Silverlight
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 تیر 1392, 15:24 عصر
  2. سوال: خطای Class not registered
    نوشته شده توسط sarbazshandi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1391, 17:02 عصر
  3. سوال: بروز خطای project.vbp could not be loaded هنگام باز کردن پروژه
    نوشته شده توسط oYaMaa در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 24 تیر 1391, 04:31 صبح
  4. خطای Class not registered
    نوشته شده توسط mohsen57 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 فروردین 1387, 15:06 عصر
  5. ایجاد مشکل برای VB6 موقع باز کردن پروژه
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 18:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •