نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش ؟ بجای کاراکترهای فارسی utf8

  1. #1

    نمایش ؟ بجای کاراکترهای فارسی utf8

    (گشتم ولی چیز به دردبخوری نیافتم)
    من از دیتابیس سایتم backup گرفتم (بصورت متن) و با notepad بصورت utf ذخیره کردم
    البته ورژن phpMyAdmin 2 بود. و charset جدولها تایین نشده بود.
    وقتی فایل mysite.sql رو با نوت پد باز میکنم تمام کاراکترها فارسی و درست نشون داده میشن.

    روی کامپیوترم phpMyAdmin ورژن 4 دارم. اطلاعات رو ریختم تو دیتابیس ولی همه رو ؟ نشون داد.
    اینبار آخر هر جدول CHARSET= utf قراردادم و اطلاهات رو تو جدول درست نشون میده ولی با SELECT بوسیله کدنویسی باز ؟ نشون میده!!!!

    چیکار باید بکنم؟
    (لطفا به این موضوع با سطح بالاتری فکر کنید)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,018
    این مشکل به راحتی قابل حل از notepad++ برای encode کردن مجدد استفاده کن حل میشه
    در ضمن در فایل sql هرچیزی غیر از دستورات اصلی رو حذف کن

  3. #3
    من فایل رو با notepad++ باز کردم (حروف فارسی نشون داد مثل قبل) و فرمت رو utf و ویندوز گذاشتم و ذخیره کردم باز مثل قبل توی بانک درست نشون میده ولی با دستور ؟ نشون میده!!!

    فکرکنم مربوط به کدنویسی باشه!

    فایل sql که شامل ساختن جدول و اضافه کردن 2 رکورد به اون هست گذاشتم ( 6 kb ) که امتحان کنید. اگه درست شد دقیقتر بگید.
    متشکرم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    با چه کدپیج ای کار می کنی؟
    utf8 یا 1256?

  5. #5
    ممنون مشکل برطرف شد

تاپیک های مشابه

  1. تابع تبدیل CP1256 به UTF8
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش Foxpro
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 29 خرداد 1389, 19:57 عصر
  2. ایجاد یک فایل با فورمت UTF8 بر روی سرور
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مرداد 1386, 14:27 عصر
  3. ansi to utf8
    نوشته شده توسط farnaz2003 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 فروردین 1386, 15:12 عصر
  4. خواندن کارکترهای utf8 از فایل
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1383, 18:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •