نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ثبت اطلاعات

  1. #1

    ثبت اطلاعات

    سلام.

    من یه فرمی دارم که که توش 40-50 تا فیلد وجود داره و همه این فیلد ها باید پر بشن و بعد کل اطلاعات داخل دیتابس ثبت بشن ! فک کنید دارید تو یه سایت ثبت نام میکنید باید 40-50 تا فیلد پر کنید بعد ثبت نام شید !

    حالا این فرم رو من میخوام بنویسم ! من اول یه تگ <form> تعریف کردم بعد کل فیلد ها رو توش تعریف کردم و بعد تگ فرم رو بستم ! Action فرم رو هم به خود همون صفحه دادم !

    حالا دستور درج اطلاعات داخل دیتابیس و وصل شدن به دیتابیس :

    $dbhandle=mysql_connect('localhost','root','') or die('not connect');
    mysql_select_db('mydb',$dbhandle);


    الان به دیتابیس وصل شدیم ! و میخوایم دستور insert رو اجرا کنیم !

    من کل فیلد ها رو داخل دستور نوشتم از این مورد که اشکالی وجود نداره ؟ اینطوری نوشتم :


    ;$sql="insert into mydb values('$_post[value1]','$_post[value2]','$_post[value3]','$_post[value4]')"
    mysql_query('$sql',$dbhandle);


    البته من الان 4 تا نوشتم اینجا نزدیک 40 تا نوشتم فقط میخوام بدونم مشکلی نداره که ؟


    با این اوصاف که نوشتم کد من کجاش مشکل داره ؟ چون الان هر کاری میکنم اطلاعاتی ثبت نمیشه !

    ممنون

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: ثبت اطلاعات

    دوست عزیز نمیدونم آیا این کد :
    '$_post[value1]'
    که در اینجا نوشتی دقیقا هم رو هم داخل برنامت نوشتی یا نه !
    چون اگه اینطور باشه که کاملا اشتباس چون چیزی به نام value1 وجود نداره مگه اینکه مقداردهی کرده باشید !
    از طرفی شما توی کد insert دارید برای متغیرها از کوتیشن ' استفاده میکنید !
    یعنی هر متغیر باید بین این 2 کوتیشن باشه و از طرفی مقدار هر POST هم باید بین 2 کوتیشن باشه یعنی :
    $_POST['username'];

    حالا اگه شما بخواین اینو توی کد insert بگذارید که اینطوری میشه :
    VALUES ('$_POST['username']','$_POST['password']')

    خوب الان این اشتباه هست !
    شما حداقل اول متغیرهای POST رو توی یک متغیر دیگه بریزید بعد از اون استفاده کنید :
    $username=$_POST['username'];
    $password=$_POST['password'];
    $q=mysql_query("INSERT INTO `users` VALUES('$username','$password')");

  3. #3

    نقل قول: ثبت اطلاعات

    سلام.

    خیلی ممنون که جواب دادین !

    ببینید من تو برنامم یه سری تگ <input > دارم. و چون همانطور که گفتم تعدادشون زیاده دیگه هر کدوم رو توی یه متغییر نریختم ! من مستقیم name اون input رو داخل دستور insert استفاده کردم ! این vaue1 که نوشتم اسم یکی از input هاست !

    نمیدونم تونستم منظورمو بگم یا نه ! اگه متوجه نشدین بگین کامل توضیح بدم !

  4. #4

    نقل قول: ثبت اطلاعات

    دوست عزیز شما نباید اطلاعات پست شده رو بطور مستقیم وارد دیتابیس کنید ممکنه کاربر کاراکتر هایی رو وارد کنه که باعث بشه کوئری اجرا نشه .

  5. #5

    نقل قول: ثبت اطلاعات

    سلام.

    شما میگید هر کدوم رو بریزم تو یه متغییر بعد کوری رو اجرا کنم ؟ اینطوری به نظرتون 30 تا متغیر تعریف کنم ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: ثبت اطلاعات

    اینکه دوستان میگن مقادیر رو اول بریز توی دیتابیس میخوان بگن که قبل از ارسال به جدول یه فی لتری هم براش بذار و مستقیم وارد جدول نکن تا اینطوری دست هکر باز بشه .

  7. #7

    نقل قول: ثبت اطلاعات

    بعد از این :
    mysql_query('$sql',$dbhandle);

    اینو بنویس :
    echo mysql_error();
    حالا ارسال کن ببین چه اروری میده اینجا بگو

  8. #8

    نقل قول: ثبت اطلاعات

    سلام.

    هکر رو ول کنید من باید فردا این پروژه تحویل استاد بدم ! امنیتش بدردم نمیخوره !

    من بدون دستور $_post کوری رو اجرا میکنم با مقدار دهی دستی ! اجرا میشه دستور هم درج میشه تو دیتابیس ! ولی :

    وقتی با دستور post میخوام بگیرم ثبت نمیشه ! جالب اینجاست که اصلا ارور هم نمیده هیچی !!!!! ثبت هم نمیشه !

    حالا احتمالی که خودم میدم اینه که از تگ input ها باشه ! بعضی از input ها نوعشون cheekbox و combobox هست ! این دو مورد رو چطوری با دستور post باید بگیرم ؟ همون name رو بدم کافیه ؟

    کلا وقتی از ورودی میگیرم چه cheekbox چه text ثبت نمیکنه !

  9. #9

    نقل قول: ثبت اطلاعات

    کوئری رو به صورت زیر بنویسید .

    $Query="INSERT INTO table (value1,value2,value3) VALUES ('".$_POST['value1']."','".$_POST['value2']."','".$_POST['value3']."')";


    در مورد checkbox :
    بله همون name کافیه.
    اگه checkbox رو کاربر تیک بزنه مقدار on رو پست میکنه .

  10. #10

    نقل قول: ثبت اطلاعات

    سلام.

    مشکل قبلی حل شد !

    ولی مشکلی که الان وجود داره اینکه که کوئری اجرا میشه ولی خالی ثبت میشه تو دیتابیس ! مشکل چیه ؟

تاپیک های مشابه

  1. ثبت اطلاعات MSFlexGrid در قالب متن
    نوشته شده توسط IMC در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آذر 1388, 01:08 صبح
  2. اشکال در ثبت اطلاعات در بانک به صورت utf-8
    نوشته شده توسط mostafa1980 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 13 آبان 1385, 09:29 صبح
  3. سوال در مورد ثبت اطلاعات در Sql Sever
    نوشته شده توسط سیروس مقصودی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1384, 13:34 عصر
  4. مشکل با ثبت اطلاعات
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 اسفند 1383, 19:34 عصر
  5. مشکل در ثبت اطلاعات
    نوشته شده توسط parnian در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 27 بهمن 1383, 18:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •