نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ذخیره کردن فایل روی سیستم کلاینت بر روی سیستم سرور

  1. #1

    ذخیره کردن فایل سیستم کلاینت بر روی سیستم سرور

    سلام
    من میخواستم برنامه ای بنویسم که آدرس عکسی رو که کلاینت روی سیستم خودش انتخاب میکنه در پوشه ای در سیستم سرور ذخیره بشه و آدرس آن در بانک سرور ذخیره بشه
    با چه دستوری میتونم اینکارو بکنم؟
    یعنی فایل داخل کلاینت رو در سرور کپی کنم
    خیلی مهمه
    خواهش می کنم کمک کنید
    آخرین ویرایش به وسیله samanta3000 : یک شنبه 22 بهمن 1391 در 17:34 عصر

  2. #2

    نقل قول: ذخیره کردن فایل روی سیستم کلاینت بر روی سیستم سرور

    دستور کپی فایلو میدونم
    نحوه آدرس دهیشو مشکل دارم
    آدرس مقصد دستور کپی فایل را باید چطوری بدم؟

  3. #3

    نقل قول: ذخیره کردن فایل روی سیستم کلاینت بر روی سیستم سرور

    شما باید اسم سرور رو بدونید بعد فایل مورد نظر هم باید Share شده باشه.


    و نحوه آدرس دهی هم این حالته :

    مثلا اسم سرور هست Server1
    اسم پوشه هم هست Folder (این پوشه باید Share بشه)

    //Server1/Folder/1.Pdf


    در ضمن بجای نام سرور هم می تونید از ای پی سرور استفاده کنید.

    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: ذخیره کردن فایل روی سیستم کلاینت بر روی سیستم سرور

    باتشکر از راهنمایی تون
    چجوری میشه پوشه ای که قراره عکسها توش ذخیره بشه رو در هنگام نصب share کرد

    تآکید میکنم باید به صورت اتومات اینکار صورت بگیره، یعنی در هنگام نصب پوشه share بشه، یعنی تنظیماتی برای اینکار توی setupسازی هست یا میشه با کدنویسی کاری کرد؟

  5. #5

    نقل قول: ذخیره کردن فایل روی سیستم کلاینت بر روی سیستم سرور

    دوباره سلام.

    این رفرنس رو به پروژهتون اضافه کنید.
    System.Management


    این فضا ها رو فراخوانی کنید :

    import the System.Management 
    import System.Management.Instrumentation


    این هم از کد share کردن یک پوشه


    Try

    Dim managementClass As New ManagementClass("Win32_Share")
    Dim inParams As ManagementBaseObject = managementClass.GetMethodParameters("Create")

    inParams("Description") = "My Description"
    inParams("Name") = "Share Name"
    inParams("Path") = "C:\My Folder"
    inParams("Type") = &H0
    Dim outParams As ManagementBaseObject = managementClass.InvokeMethod("Create", inParams, Nothing)
    If Convert.ToUInt32(outParams.Properties("ReturnValue ").Value) <> 0 Then
    MessageBox.Show("Unable to share directory.")
    else
    MessageBox.Show("Shared folder successfully!")
    End If
    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.Message)
    End Try


    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: ذخیره کردن فایل روی سیستم کلاینت بر روی سیستم سرور

    تآکید میکنم باید به صورت اتومات اینکار صورت بگیره، یعنی در هنگام نصب پوشه share بشه، یعنی تنظیماتی برای اینکار توی setupسازی هست یا میشه با کدنویسی کاری کرد؟
    شما می تونید اینکا رو کنید با اجرای بار اول برنامه بیاد مثلا چک بکنه پوشه وجود داره یا نه در صورت نبود پوشه پوشه رو ایجاد بکنه و اونرو share بکنه
    مثلا برای بودن یا نبودن پوشه این کدها رو می نویسی که در صورت نبودن یه پوشه ایجاد می کنه
          If My.Computer.FileSystem.DirectoryExists("D:\Folder"  ) = False Then
    My.Computer.FileSystem.CreateDirectory("d:\Folder" )
    End If
    End Sub

  7. #7

    Unhappy نقل قول: ذخیره کردن فایل روی سیستم کلاینت بر روی سیستم سرور

    باتشکر از پیگیری هاتون

    دستورتون به این خط که میرسید خطا میداد

    If Convert.ToUInt32(outParams.Properties("ReturnValue ").Value) <> 0 Then

    دوتا فاصله رو از انتهای ReturnValue حذف کردم، دیگه خطا نداد ولی پوشه رو share هم نمیکنه

  8. #8

    نقل قول: ذخیره کردن فایل روی سیستم کلاینت بر روی سیستم سرور

    ببخشین
    درست شد
    اسم پوشه رو عوض کردم درست شد
    منوووووووووووووووووون

  9. #9

    نقل قول: ذخیره کردن فایل روی سیستم کلاینت بر روی سیستم سرور

    بازهم ببخشین
    یک مشکل دیگه

    میخوایم دسترسی فولدری که share میشه FullControl باشه
    الآن به صورت ReadOnly پوشه رو Share میکنه


    بازهم تشکر پیشاپیش
    آخرین ویرایش به وسیله samanta3000 : دوشنبه 23 بهمن 1391 در 19:54 عصر

  10. #10

    نقل قول: ذخیره کردن فایل روی سیستم کلاینت بر روی سیستم سرور

    یعنی اصلا راهی نیست که به صورت دستی پوشه share شده رو full control نکنیم؟

  11. #11

    نقل قول: ذخیره کردن فایل روی سیستم کلاینت بر روی سیستم سرور

    انقدر کسی جواب نداد که بالاخره خودم جوابمو پیدا کردم
    اینجا هم میزارم تا کسایی مثل من که لازمش دارن ازش استفاده کنن

    این دستور به اشتراک گذاری پوشه مورد نظره

    Dim managementClass As New ManagementClass("Win32_Share")
    Dim inParams As ManagementBaseObject = managementClass.GetMethodParameters("Create")
    inParams("Description") = "discription"
    inParams("Name") = "Files"
    inParams("Path") = "c:\"
    inParams("Type") = &H0
    inParams("Access") = securityDescriptor()
    Dim outParams As ManagementBaseObject = managementClass.InvokeMethod("Create", inParams, Nothing)

    این تابع هم دسترسی پوشه رو فول کنترل می کنه

    Private Shared Function SecurityDescriptor() As ManagementBaseObject

    Dim Sec As New SecurityIdentifier(System.Security.Principal.WellK nownSidType.WorldSid, Nothing)
    Dim sidArray As Byte() = New Byte(Sec.BinaryLength - 1) {}
    Sec.GetBinaryForm(sidArray, 0)
    Dim Trustee As ManagementObject = New ManagementClass(New ManagementPath("Win32_Trustee"), Nothing)
    Trustee("SID") = sidArray

    Dim AdminACE As ManagementObject = New ManagementClass(New ManagementPath("Win32_Ace"), Nothing)
    AdminACE("AccessMask") = 2032127 'Full Access
    AdminACE("AceFlags") = 3
    AdminACE("AceType") = 0
    AdminACE("Trustee") = Trustee

    Dim secDescriptor As ManagementObject = New ManagementClass(New ManagementPath("Win32_SecurityDescriptor"), Nothing)
    secDescriptor("ControlFlags") = 4
    secDescriptor("DACL") = New Object() {AdminACE}
    Return secDescriptor
    End Function


    البته این تابع برای شبکه های workgroup کار میکنه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با ذخیره فایل pdf تولید شده با itextsharp در سرور
    نوشته شده توسط parnian man در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 دی 1391, 18:08 عصر
  2. حرفه ای: فراخوانی فایل ذخیره شده از دیتا بیس به روی سیستم.
    نوشته شده توسط M.KH-SH در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1390, 16:31 عصر
  3. تشخیص نصب بودن فلش پلیر روی سیستم کلاینت
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 شهریور 1389, 10:06 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1387, 10:07 صبح
  5. ذخیره فایل توسط کلاینت بر روی سرور
    نوشته شده توسط Milad Mohseny در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1385, 11:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •