نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: توابع Recursion (بازگشتی)

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    بین آغاز و پایان
    سن
    35
    پست
    50

    Question توابع Recursion (بازگشتی)

    سلام کدی در زیر اومده که بسیار سادست و میخاد که آموزش توابع بازگشتی رو به من بده ولی من return زیر if رو نگرفتم قضیش چیه،آخه break گذاشتم دیدم خوب متد فراخوانی شد و مقدار 3 به متد وارد شد و هر بار در خودش متد فراخوانی شد و به ازای اون به طبع در استک چهار قاب روی هم قرار گرفت ولی بعد که به مقدار صفر متغییرم رسید باید دستور return اجرا میشد با اجرای اون دیدم که به یکباره قسمت زرد رنگ در break به انتهای متدم رفت و با اتمام این قسمت دوباره به قسمت فراخوانی متد که در خود متد آمده آمد و شروع به اجرای دستور نمایشم کرد میخاستم بدونم این return چرا اینجوری کرد؟

    ممنون

    class Program
    {
    public void Count(int inval)
    {
    if (inval == 0)
    return;
    Count(inval - 1);
    Console.WriteLine("{0}", inval);
    }
    static void Main(string[] args)
    {
    Program mc = new Program();
    mc.Count(3);
    Console.ReadKey();
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار یونس ابراهیمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کوهدشت
    سن
    42
    پست
    195

    نقل قول: توابع Recursion (بازگشتی)

    سلام دوست عزیز
    اینو بخون به نوعی به جوابت میرسی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: توابع Recursion (بازگشتی)

    این return برای خروج اضطراری از متده

    و با اتمام این قسمت دوباره به قسمت فراخوانی متد که در خود متد آمده آمد و شروع به اجرای دستور نمایشم کرد
    بایدم اینطور باشه
    بعد از اینکه 3 بار تابع بازگشت شذ و کار بازگشتیش تموم شد باید 3 بار هم خطوط بعد از فراخوانیش اجرا بشه

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: Recursive Functions (توابع بازگشتی)
    نوشته شده توسط Alireza.AM در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 دی 1391, 11:48 صبح
  2. سوال: توابع غیر بازگشتی در زبان C++‎
    نوشته شده توسط oloom1386 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 13:49 عصر
  3. سوال: توابع بازگشتی در ++c
    نوشته شده توسط bahar68 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آبان 1387, 22:21 عصر
  4. نحوه تعریف متغیر در توابع بازگشتی
    نوشته شده توسط bolouri در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 دی 1386, 12:23 عصر
  5. توابع بازگشتی / Recursive
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1384, 21:25 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •