نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چطور میشه تو دلفی 7 یک فایل رو اجرا کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hex161
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    277

    چطور میشه تو دلفی 7 یک فایل رو اجرا کرد؟

    با سلام. من تازه از وی بی به دلفی کوچ کردم.
    می خواستم بدونم که چطور میشه یک فایل exe و غیره رو تو دلفی مسیر بدیم و اونو اجرا کنیم. باتشکر.

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط hex161
    با سلام. من تازه از وی بی به دلفی کوچ کردم.
    می خواستم بدونم که چطور میشه یک فایل exe و غیره رو تو دلفی مسیر بدیم و اونو اجرا کنیم. باتشکر.
    به دنیای دلفی خوش آمدید:چگونگی اجرای NotePad

    uses ShellApi;
    ...
    ShellExecute(Handle, 'open',
    'c:\Windows\notepad.exe', nil, nil, SW_SHOWNORMAL);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hex161
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    277
    . خیلی ممنون از لطفتون.
    این کد در حالت عادی کار میکنه ولی وقتی به این شکل مینویسم مشکل پیدا میکنه .چرا؟ممنون
    ShellExecute(Handle, 'open',
    GetCurrentDir()+'\notepad.exe', nil, nil, SW_SHOWNORMAL);

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط hex161
    . خیلی ممنون از لطفتون.
    این کد در حالت عادی کار میکنه ولی وقتی به این شکل مینویسم مشکل پیدا میکنه .چرا؟ممنون
    ShellExecute(Handle, 'open',
    GetCurrentDir()+'\notepad.exe', nil, nil, SW_SHOWNORMAL);
    چون NotePad.exe در مسیر جاری برنامه تو که قرار نداره که از اونجا صداش زدی !!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hex161
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    277
    اگه بخام مسیر رو به جایی که خود برنامه قرار داره بدم ،چه باید کنم؟ممنون.
    آخرین ویرایش به وسیله hex161 : یک شنبه 23 بهمن 1384 در 10:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •