صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 141

نام تاپیک: درآمد از راه برنامه نویسی

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    ولي باور كنيد اگه نيت كردين درآمدتون از راه برنامه نويسي باشه ، همون سبزي فروشي را بهتون پيشنهاد ميكنم
    به پير به پيغمير به .... وقتتون را صرف اين شغل نكنيد توي ايران.
    مارو كه ميبينيد آب از سرمون گذشته ، شماها خودتونا نجات بدين.

    روزي حسرتشو ميخوريد كه سبزي فروش محلتون با يه نگاه حسرت آميز به شما ( كه ماشالا چه شغل تميزي داريد) از جلوتون رد ميشه و شما دارين با اعصاب خرد ميرويد به سمت فلان اداره دولتي ببينيد چك قراردادتون بعد از كسر ماليات تكليفي 5درصدي و 10 درصد حسن انجام كار و 16.7 درصد حق بيمه ، امضاء شده بلاخره يا نه.

    خود دانيد.

  2. #82

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااو ه چقدر برنامه نویس!!!!!!!!!!

  3. #83

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط joker مشاهده تاپیک
    ولي باور كنيد اگه نيت كردين درآمدتون از راه برنامه نويسي باشه ، همون سبزي فروشي را بهتون پيشنهاد ميكنم
    به پير به پيغمير به .... وقتتون را صرف اين شغل نكنيد توي ايران.
    مارو كه ميبينيد آب از سرمون گذشته ، شماها خودتونا نجات بدين.

    روزي حسرتشو ميخوريد كه سبزي فروش محلتون با يه نگاه حسرت آميز به شما ( كه ماشالا چه شغل تميزي داريد) از جلوتون رد ميشه و شما دارين با اعصاب خرد ميرويد به سمت فلان اداره دولتي ببينيد چك قراردادتون بعد از كسر ماليات تكليفي 5درصدي و 10 درصد حسن انجام كار و 16.7 درصد حق بيمه ، امضاء شده بلاخره يا نه.

    خود دانيد.
    تا وقتی که خودتون نگاهتون به شغلتون اینه، باید هم درآمد سبزی فروش از شما بیشتر باشه.

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    تا وقتی که خودتون نگاهتون به شغلتون اینه، باید هم درآمد سبزی فروش از شما بیشتر باشه.
    ربطي به نگاه من نداره. ( بعضي سوابق كاري من تو سايتم هست ميتوني ببيني )

    ولي واقعا يه نگاه به دور و برتون بكنيد و وضعيت كلي اين جامعه برنامه نويسي...
    از كجاش براتون بگم ؟ از شوراي عالي انفورماتيكش براتون بگم ؟؟؟
    از حق و حقوق واقعي دريافتي كدوم برنامه نويس براتون بگم؟؟
    از واحدهاي انفورماتيك و رايانه كدوم سازمان براتون بگم؟؟؟
    از شعور كدوم مشتري خوش حساب براتون بگم ؟؟؟
    از كدوم مناقصه و رانت و پارتي بازي براتون بگم؟؟
    از كجاش بگم كه خودتون نميدونيد يا نديديد؟ كه مطمئنم هم ميدونيد هم ديدين/.

  5. #85
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    درسته منم با حرفتون موافقم ایران همینطوریه.
    ولی ولی نمیشه دست رو دست گذاشت و همه اش غر زد و ناله کرد باید تلاش کرد. ما خودمون می تونیم طرز فکر جامعه رو تغییر بدیم . کاری بکنیم که جامعه پیشرفت بکنه.
    مثلا همین فوتبال . چرا اینقدر موفقه ؟ چون طرفدار داره. اگه طرفدار نداشت حتی اگه دولتم ازش حمایت میکرد اینقدر این ورزشکار ها وضع مالیشون خوب نبود. اگه می بینی اینقدر کشور عقب مونده چرا فکر نمیکنی شاید تقصیر منو تو هم باشه؟ من چند رفیق داشتم که هیچی نه از کامپیوتر و نه از برنامه نویسی حالیشون نبود . ولی من از بس باهاشون حرف زدم چند تاشون رفتن کامپیوتر خریدن چند تاشون رفتن adsl گرفتن. و هر وقت منو می بینن در مورد مسائل کامپیوتری ازم می پرسن. و علاقه نشون میدن. نمیشه که همه اش آیه ی یاس خوند . خیلی وقت ها با خیلی هاشون در مورد ایجاد وبسایت و .. اینا حرف زدم. خب وقتی یه شرکت یا یه فرد بدونه که میتونه الکترونیکی و با داشتن یک وبسایت راحت تر درآمد بکنه چرا علاقه نشون نده؟ چرا هزینه نکنه؟این مشکلات بالاخره حل میشه اینقدر آیه ی یاس نخونید.

  6. #86

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    اگه بخوایم مقیاس ایران رو در نظر بگیریم که کلا باید بریم پی دلالی کردن :دی

    ولی خوب برنامه نویسی یه علاقست که میتونه در آمد هم داشته باشه!

    خود من با این که هنوز مبتدی هستم ولی خیلی برنامه نویسی رو دوست دارم پس حاضرم برنامه نویس کم درآمد باشم تا یه سبزی فروش پر درآمد

  7. #87
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط joker مشاهده تاپیک
    ربطي به نگاه من نداره. ( بعضي سوابق كاري من تو سايتم هست ميتوني ببيني )

    ولي واقعا يه نگاه به دور و برتون بكنيد و وضعيت كلي اين جامعه برنامه نويسي...
    از كجاش براتون بگم ؟ از شوراي عالي انفورماتيكش براتون بگم ؟؟؟
    از حق و حقوق واقعي دريافتي كدوم برنامه نويس براتون بگم؟؟
    از واحدهاي انفورماتيك و رايانه كدوم سازمان براتون بگم؟؟؟
    از شعور كدوم مشتري خوش حساب براتون بگم ؟؟؟
    از كدوم مناقصه و رانت و پارتي بازي براتون بگم؟؟
    از كجاش بگم كه خودتون نميدونيد يا نديديد؟ كه مطمئنم هم ميدونيد هم ديدين/.
    تا وقتی که خودتون نگاهتون به شغلتون اینه، باید هم درآمد سبزی فروش از شما بیشتر باشه.
    خب شما دو دست عزیز تجربه خوبی دارید. MMSHFE عزیز رو هم که دیگه همه میشناسند اینجا.
    بیاید یه راهنمایی بکنید به ما جوونترها. joker عزیز شما الان میگید که درآمدش کمه؟ یا کارش سخته؟ درآمد کم یه چیز نسبیه. ممکنه شما به یه مبلغی بگید کم ولی برای من خیلی خوب باشه. شما منظورتون از کم چیه؟

    من الان اول راهم و تازه دارم کسب و کار نرم افزار راه میندازم. joker و MMSHFE عزیز! لطفا من رو راهنمایی کنید. من یه سوال کاملا واضح و روراست دارم و جواب روراست و رک و پوست کنده میخام. میخام بدونم که شخصی مثل MMSHFE که تجربه خیلی خوبه داره و چندین ساله که تو این کاره و تخصصش هم که خیلی خوبه توی همین کشور با همین شرایط چقدر میتونه درآمد داشته باشه؟؟؟ و اینکه آیا در آینده صنعت نرم افزار کشور بهتر خواهد شد؟

  8. #88
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    عشق برنامه نويسي با خرج زن و بچه ، دوتا بحثيه كه شايد نياز به توضيح نداشته باشه.
    اگه كسي از الان به دنبال عنوان تاپيكه " درآمد از راه برنامه نويسي " دوستانه بهش پيشنهاد ميكنم بره سبزي فروش بشه.
    من نظرم اينه كه اگه كسي هنوز جوانه و فرصت داره ، به اين شغل فكر هم نكنه.
    شما براي اينكه توي اين شغل درآمد خوبي داشته باشيد به صرف برنامه نويس حرفه اي بودن تضمين ميدم هيچي نخواهيد داشت. هيــــچي.
    شركتهاي نرم افزاري پولدار هم داريم ولي درآمدشون به خاطر برنامه نويس بودنشون نيست ، رابطه ( دلالي به نوعي ) توي ايران براي درآمد زائي حرف اول را ميزنه

    اگه رابطه دارين كه حتي پيشنهاد ميكنم شركت هم ثبت نكنيد ، يه دلالي بكنيد يه شركت نرم افزاري بدبخت را پيدا كنيد 20 تومن از 100 تومن را بهش بدين پروژه را هم بدين بهش اجرا كنه ، مسئوليتها ، ضمانت ها و گارانتي ها و پشتيباني ها گردن اون شركت بدبخت شما هم سودتون را بگيريد و شب سرتون را راحت بزارين روي بالش و بخوابين بي نگراني از باگها ، تغييرات ، و هزارتا دردسر ديگه كه براي يك توليد كننده نرم افزار هست.
    اگر هم رابطه ندارين ، دو دو تا چهارتا هست ، شغلي را انتخاب كنيد كه عين سبزي فروشه و همون خواصي كه توي متن اون صفحه نوشته شده باشه .
    بازم ميگم درآمد و خرج خانواده دادن با عشق برنامه نويسي زمين تا آسمونه.
    هروقت پول داشته باشين با اعصاب راحت ، خب ،سر صبر بشينيد برا دلتون برنامه بنويسيد، حالشو ببريد....
    به قول يه نفر با داشتن يك مبلغ پول ايكس ريال ، هم ميشه خونه خريد هم ميشه مغازه.
    اما نكته اينجاست كه با داشتن يك مغازه شما ميتونيد يك خونه هم از كنارش بخريد ، ولي با خريد خونه نميتونيد يك مغازه هم بخريد.

    پيوست :
    اقا اصلا به من چه :) هركي هرچي دوست داره. ما گفتنيا را گفتيم حق انتخاب با خودتونه و شرايط محيطي و اجتماعي و جغرافيايي محل سكونتتون

  9. #89

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    البته آقای جوکر یه چیزی رو راست میگن که اونم بی ارزش بودن دانش نرم افزار تو ایرانه:-(

  10. #90

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط dousti_design مشاهده تاپیک
    من یه سوال کاملا واضح و روراست دارم و جواب روراست و رک و پوست کنده میخام. میخام بدونم که شخصی مثل MMSHFE که تجربه خیلی خوبه داره و چندین ساله که تو این کاره و تخصصش هم که خیلی خوبه توی همین کشور با همین شرایط چقدر میتونه درآمد داشته باشه؟؟؟ و اینکه آیا در آینده صنعت نرم افزار کشور بهتر خواهد شد؟
    من خودم شخصاً فقط بابت پشتیبانی پروژه هایی که تا حالا انجام دادم بطور متوسط ماهانه 3 میلیون تومان درآمد دارم و این مسئله کاملاً جدا از پروژه های جدیدی هست که میگیرم و درآمدی که از راههای دیگه مثل تدریس خصوصی و مشاوره و همکاری توی رفع اشکالات پروژه و... دارم. رقم رو گفتم چون صراحتاً راهنمایی خواسته بودین و نمیگم مبلغ زیادیه ولی اگه خوب پروژه رو نوشته باشین، توی مرحله پشتیبانی فقط پول کدنویسی خوبتون رو میگیرین و هیچ کار خاصی عملاً انجام نمیدین. ببینید اگه توی برنامه نویسی هدفتون مشخص باشه، کاملاً راه برای پولدارشدن بازه چون هر ایده ای که داشته باشین، میتونید عملی کنید چون برنامه نویس هستین اما اگه فقط دنبال این باشین که توی یک شرکت استخدام بشین و منتظر باشین که یک پروژه بیاد و شما انجام بدین و ماهانه هم یه مبلغ خاصی بهتون حقوق بدن، من هم توصیه میکنم سبزی فروشی رو انتخاب کنید.
    بطور کلی خلاصه حرفهام اینه که با برنامه نویسی خیلی خوب میشه پولدار شد (برخلاف تصور Joker عزیز) ولی اگه واقعاً برنامه نویس باشین نه کدنویس! منظورم اینه که همین که چهارتا Syntax از چندتا زبان برنامه نویسی یاد گرفتین، اسم خودتون رو برنامه نویس نگذارین. دنبال کارهای خاص باشین. مثلاً همین الآن یک پروژه شروع کردم که خیلی نمیتونم وارد جزئیاتش بشم (فعلاً) ولی همینقدر بگم که کاری هست که تابحال توی دنیا شاید مشابهش انجام نشده. خیلی خلاصه بخوام بگم، یک Download Manager با PHP هست با قابلیت Resume و Pause و... و بصورت Multi-Thread (اینو قابل توجه eshpilen گفتم: بله با یکسری ترفندها بالأخره PHP رو هم Multi-Thread کردیم!).
    اگه اینجور کارها بتونید انجام بدین و خودتون رو خوب معرفی کنید، نیازی نیست دنبال کار و درآمد بگردین، کار و پول خودش دنبالتون میاد ولی اگه دنبال ساخت CMS خبری و نیازمندیهای و اینجور چیزها میگردین که همه جا رایگانش گیر میاد، سبزی فروشی شغل بهتریه چون حداقل اگه 1000 تا سبزی فروش هم داشته باشیم، هیچ کدوم، رایگان نمیفروشن.

  11. #91
    کاربر دائمی آواتار colors
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان
    پست
    1,075

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    جناب شهرکی به نظرتون استقبالی میشه؟ (Download Manager) یا اصلا کلا کاربردی داره؟

  12. #92

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط joker مشاهده تاپیک
    ربطي به نگاه من نداره. ( بعضي سوابق كاري من تو سايتم هست ميتوني ببيني )
    من کاری به سوابق کاریتون ندارم. روی صحبتم با نگاهی هست که به شغلتون دارین. خوبه سبزی فروش هم همیشه بناله که این چه شغلیه من دارم؟ همش دستهام کثیفه؟ همیشه در معرض وبا هستم؟ یا پزشک همیشه گلایه داشته باشه که هیچوقت آدم سالم سراغ من نمیاد؟ همیشه با مریضی و آه و ناله و درد و رنج مردم سروکار دارم؟
    بالأخره هر شغلی یکسری مشکلات خاص خودش را داره. توی همون پزشکی چند مورد میخواین براتون مثال بزنم که مریض رو توی اتاق عمل به راحتی آب خوردن کشته و چند ماه بعدش هم جایزه پزشک نمونه سال رو گرفته؟
    شورای عالی انفورماتیک و... که گفتین همش درست ولی این باعث نمیشه دست از این شغل بکشیم. مزه اصلی این شغل هم همین دردسرهاش هست. باور کنید شعار نمیدم ولی اگه همه چیز OK باشه که برنامه نویس شدن و برنامه نویس موندن دیگه هنر نیست. مشکلتون با شورای عالی انفورماتیک چیه؟ اینکه به خیلیها با پارتی مجوز دادن؟ این درست ولی اگه ضوابطشون رو رعایت کنید، باور کنید با پارتی نمیتونن جلوی مجوزتون رو بگیرن. منظورم اینه که همه جا پارتی بازی هست ولی بعنوان راه حلی برای دورزدن قوانین برای گرفتن مجوز نه لغو مجوز کسی که قوانین رو کاملاً رعایت کرده.
    حق و حقوق برنامه نویس هم دقیقاً بستگی به تخصصش داره. مثلاً من خودم میخواستم توی یک شرکت قرارداد ببندم، قبلش خودم رو بهشون ثابت کردم و بعد، قیمت قرارداد رو خودم گفتم. کسی که منتظره بقیه براش قیمت تعیین کنن، ببخشین البته، بنظرم برنامه نویس نیست. کدنویسه.
    شعور مشتری هم (که البته زیاد از کاربرد کلمه شعور در این مورد خوشم نمیاد) کاملاً بستگی به سوادش از کامپیوتر داره و وقتی یکی چیزی از کامپیوتر نمیدونه، نباید هم انتظار داشته باشین منظورتون رو از فرم و API و... بدونه. درست مثل اون مریضی که رفت پیش دکتر و دکتر گفت مشکلت چیه؟ گفت اگه میدونستم که پیش تو نمیومدم. حالا دکتر باید بگه این چه شغلیه که من دارم یا عجب مریض بیشعوری هستی؟!
    مناقصه و رانت و پارتی بازی رو هم باور کنید توی همون سبزی فروشی هم داریم.
    بهتره بجای آیه یأس خوندن، کمی به رفتار خودمون که باعث شده جایگاهمون اون چیزی که انتظار داشتیم نباشه، فکر کنیم.

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    من خودم شخصاً فقط بابت پشتیبانی پروژه هایی که تا حالا انجام دادم بطور متوسط ماهانه 3 میلیون تومان درآمد دارم و این مسئله کاملاً جدا از پروژه های جدیدی هست که میگیرم و درآمدی که از راههای دیگه مثل تدریس خصوصی و مشاوره و همکاری توی رفع اشکالات پروژه و... دارم. رقم رو گفتم چون صراحتاً راهنمایی خواسته بودین و نمیگم مبلغ زیادیه ولی اگه خوب پروژه رو نوشته باشین، توی مرحله پشتیبانی فقط پول کدنویسی خوبتون رو میگیرین و هیچ کار خاصی عملاً انجام نمیدین. ببینید اگه توی برنامه نویسی هدفتون مشخص باشه، کاملاً راه برای پولدارشدن بازه چون هر ایده ای که داشته باشین، میتونید عملی کنید چون برنامه نویس هستین اما اگه فقط دنبال این باشین که توی یک شرکت استخدام بشین و منتظر باشین که یک پروژه بیاد و شما انجام بدین و ماهانه هم یه مبلغ خاصی بهتون حقوق بدن، من هم توصیه میکنم سبزی فروشی رو انتخاب کنید.
    بطور کلی خلاصه حرفهام اینه که با برنامه نویسی خیلی خوب میشه پولدار شد (برخلاف تصور Joker عزیز) ولی اگه واقعاً برنامه نویس باشین نه کدنویس! منظورم اینه که همین که چهارتا Syntax از چندتا زبان برنامه نویسی یاد گرفتین، اسم خودتون رو برنامه نویس نگذارین. دنبال کارهای خاص باشین. مثلاً همین الآن یک پروژه شروع کردم که خیلی نمیتونم وارد جزئیاتش بشم (فعلاً) ولی همینقدر بگم که کاری هست که تابحال توی دنیا شاید مشابهش انجام نشده. خیلی خلاصه بخوام بگم، یک Download Manager با PHP هست با قابلیت Resume و Pause و... و بصورت Multi-Thread (اینو قابل توجه eshpilen گفتم: بله با یکسری ترفندها بالأخره PHP رو هم Multi-Thread کردیم!).
    اگه اینجور کارها بتونید انجام بدین و خودتون رو خوب معرفی کنید، نیازی نیست دنبال کار و درآمد بگردین، کار و پول خودش دنبالتون میاد ولی اگه دنبال ساخت CMS خبری و نیازمندیهای و اینجور چیزها میگردین که همه جا رایگانش گیر میاد، سبزی فروشی شغل بهتریه چون حداقل اگه 1000 تا سبزی فروش هم داشته باشیم، هیچ کدوم، رایگان نمیفروشن.
    آقای شهرکی عزیز خیلی ممنون واقعا دستت درد نکنه. تا حالا انقدر خوب و واضح راهنمایی نشده بودم. سپاسگذارم
    با این حرفاتون من یه نفس عمیق کشیدم و به آینده امیدوار شدم

  14. #94

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    میتونید بحث فایل های یکسان در یک سرور و حتی دانلود فایلهای غیر تکراری با md5 کد اون فایل و تو این پروژه لحاظ کرد فک کنم ایده خوبی باشه آقای شهرکی

  15. #95

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط colors مشاهده تاپیک
    جناب شهرکی به نظرتون استقبالی میشه؟ (Download Manager) یا اصلا کلا کاربردی داره؟
    این DM یک مقدار خاصه. گفتم که زیاد نمیتونم وارد جزئیاتش بشم ولی امکاناتی مثل دانلود از سرورهای اشتراک فایل مثل rapidshare و... حتی با ارائه لینک غیرمستقیم، امکان مستقیم کردن لینکها و به اشتراک گذاری با سایرین، توقف یک یا چند فایل موجود در لیست (زمانی که یک فایل مهمتر برای دانلود دارین)، ادامه دانلود فایل متوقف شده و... نمونه هایی از امکانات این DM هست. حتی میتونید لینک غیر مستقیم رو بهش بدین با هر حجمی و دانلود رو بگذارین شروع بشه و سایت رو ببندین و به کارهاتون برسین و وقتی دانلودش کامل شد و لینک مستقیمش آماده شد، خود سایت بهتون پیامک و ایمیل و... میفرسته. بعلاوه نیازی به نصب هیچ برنامه ای ندارین و همه چیز روی سایته. فایلهایی که دانلود کردین همه جا همراهتون هستن و توی پانل خودتون موجودن و میتونید روی هر سیستمی (روی موبایل، کامپیوتر و...) دانلودشون کنید. نکته اصلی هم اینه که همه این کارها داره با PHP انجام میشه، بدون هیچ ابزار جانبی دیگه.
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : شنبه 05 اسفند 1391 در 18:30 عصر دلیل: تکمیل توضیحات

  16. #96

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط $ M 3 H R D A D $ مشاهده تاپیک
    میتونید بحث فایل های یکسان در یک سرور و حتی دانلود فایلهای غیر تکراری با md5 کد اون فایل و تو این پروژه لحاظ کرد فک کنم ایده خوبی باشه آقای شهرکی
    بله ممنون. ایده خوبیه.

  17. #97

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    من مدتیه دوست دارم سکوت کنم و از یک بزرگی مثل آقای شهرکی یا دیگر دوستان از تجربیات بشنوم....فقط بشنوم و تو ذهنم فکرای بی ثمر و با یک خودکار قرمز خط خطی کنم !
    کاش در ماه یکبار یک همایش داشتیم در هر شهر...یک کنفرانس برای برنامه نویسان php به خودا هم سفره هم یک روز علمی می سازیم هم پیشرفت داریم تو کارامون !

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    کاش در ماه یکبار یک همایش داشتیم در هر شهر...یک کنفرانس برای برنامه نویسان php به خودا هم سفره هم یک روز علمی می سازیم هم پیشرفت داریم تو کارامون !
    منم باهات موافقم مهرداد.
    ولی یه کار دیگه ام میشه کرد. هر کدومون کلی اطلاعات داریم . اگه همه ی ما هر کدوم در ماه بخشی از اون چیز هایی که یاد گرفتیم رو بذاریم روی سایتمون یا یه کتاب چند صفحه اش کنیم کلی ارزش داره. با اینکار هم به خودمون کمک میکنیم هم به دیگران . اینطوری چند روز کارمون پیش میره. مثلا من خودم خیلی وقت ها خیلی مشکلات پیش پاافتاده حتی برام پیش میاد که خیلی وقت میبره تا به جوابم برسم. ولی با اینکار کلی کارمون پیش میره. این میشه یه تبادل اطلاعات.
    الانم دارم همین کار رو میکنم و دارم مطالبی که یاد گرفتم رو دسته بندی میکنم تا یه کتابش کنم.
    یه پیشنهاد دیگه ام دارم . اگه یکی بیاد یه اتاق چت راه اندازی کنه و برنامه نویسا رو دور هم جمع کنه خیلی خوب میشه می تونیم دور هم جمع بشیم و کلی از اطلاعات همدیگه استفاده کنیم. این خودش میشه یه کنفرانس .

  19. #99
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    من کاری به سوابق کاریتون ندارم. روی صحبتم با نگاهی هست که به شغلتون دارین. خوبه سبزی فروش هم همیشه بناله که این چه شغلیه من دارم؟ همش دستهام کثیفه؟ همیشه در معرض وبا هستم؟ یا پزشک همیشه گلایه داشته باشه که هیچوقت آدم سالم سراغ من نمیاد؟ همیشه با مریضی و آه و ناله و درد و رنج مردم سروکار دارم؟
    بالأخره هر شغلی یکسری مشکلات خاص خودش را داره. توی همون پزشکی چند مورد میخواین براتون مثال بزنم که مریض رو توی اتاق عمل به راحتی آب خوردن کشته و چند ماه بعدش هم جایزه پزشک نمونه سال رو گرفته؟
    شورای عالی انفورماتیک و... که گفتین همش درست ولی این باعث نمیشه دست از این شغل بکشیم. مزه اصلی این شغل هم همین دردسرهاش هست. باور کنید شعار نمیدم ولی اگه همه چیز OK باشه که برنامه نویس شدن و برنامه نویس موندن دیگه هنر نیست. مشکلتون با شورای عالی انفورماتیک چیه؟ اینکه به خیلیها با پارتی مجوز دادن؟ این درست ولی اگه ضوابطشون رو رعایت کنید، باور کنید با پارتی نمیتونن جلوی مجوزتون رو بگیرن. منظورم اینه که همه جا پارتی بازی هست ولی بعنوان راه حلی برای دورزدن قوانین برای گرفتن مجوز نه لغو مجوز کسی که قوانین رو کاملاً رعایت کرده.
    حق و حقوق برنامه نویس هم دقیقاً بستگی به تخصصش داره. مثلاً من خودم میخواستم توی یک شرکت قرارداد ببندم، قبلش خودم رو بهشون ثابت کردم و بعد، قیمت قرارداد رو خودم گفتم. کسی که منتظره بقیه براش قیمت تعیین کنن، ببخشین البته، بنظرم برنامه نویس نیست. کدنویسه.
    شعور مشتری هم (که البته زیاد از کاربرد کلمه شعور در این مورد خوشم نمیاد) کاملاً بستگی به سوادش از کامپیوتر داره و وقتی یکی چیزی از کامپیوتر نمیدونه، نباید هم انتظار داشته باشین منظورتون رو از فرم و API و... بدونه. درست مثل اون مریضی که رفت پیش دکتر و دکتر گفت مشکلت چیه؟ گفت اگه میدونستم که پیش تو نمیومدم. حالا دکتر باید بگه این چه شغلیه که من دارم یا عجب مریض بیشعوری هستی؟!
    مناقصه و رانت و پارتی بازی رو هم باور کنید توی همون سبزی فروشی هم داریم.
    بهتره بجای آیه یأس خوندن، کمی به رفتار خودمون که باعث شده جایگاهمون اون چیزی که انتظار داشتیم نباشه، فکر کنیم.
    اون سوابق را براي اين گفتم ببينيد كه فكر نكنيد تازه از راه رسيدم و تا به اين ساعت درآمدم از راه كاري غير از نرم افزار بوده ....
    هرشغلي يكسري سختي داره ولي نسبت سختي به درآمد را ميتونيد ملاك قرار بدين ( بحث مورد نظر فعلي ) ، برنامه نويسي در ايران شغل با صرفه اي نيست !
    شما ميگي هست خب خوش بحالت :) هركي از دوستان ميخواد پولدار باشه ، آدرس و تلفنت را بده بهش بياد پيشت كار كنه ;)


    همون پزشكي ، شما يه ويزيت دكتر متخصص برويد راحت 10-20 هزارتومن براي 5 دقيقه معاينه ميسرفيد ، براي يه برنامه نويس ماهي چقدر حقوق در نظر داريد؟ 2 ميليون تومن خوبه ؟ ( به فرض دادن 2 ميليون يه حساب ساده بكنيد بدون حساب جمعه ها يك ساعت كار 9 الي 10 هزارتومن ميشه ) مقايسه كنيد با هر 5 دقيقه 10 هزارتومن.
    وضعتون بهتر باشه شركت از خودتون باشه ، هزينه توليد يك نرم افزار را چطوري محاسبه ميكنيد براي فروش ، اونم توي اين بازار كه خريد نرم افزار آخريــــن اولويت هست براي ملته با شعور ؟ ( البته اين روزها يه كم وضع بهتر شده و راحت تر درك ميكنند كه يك نرم افزار چقدر ميتونه توي كاهش هزينه ها و وقت بهشون كمك كنه ولي هنوزم فرهنگسازي براي اين جماعت خيلي جاي كار داره....)

    اگر هم خيلي اهل قانون باشيد و رعايت كنيد هزينه بيمه و عيدي و سنوات ، حق مسكن كارمندها هم آخر سال را كه كسر كنيد ، از درآمد خالصتون راحت 25% ماليات برداشت ميكنند ، البته بابتش چه خدماتي ميدن را هم ديگه خودتون بهتر ميدونيد.

    براي يك سبزي فروش در بدترين حالت سرسال كمتر از 1ميليون تومن ماليات ميبرن.

    مشكلي با شوراي عالي انفورماتيك ندارم ;) اصلا يه مدتيه باهاشون ديگه هيــــچ كاري ندارم ، ولي رفرنس بيسوادي كسي ازم خواست ارجاعش ميدم به شوراي عالي انفورماتيك. ( داستانش طولانيه )
    در مورد مشتري، درسته نميدونه api چيه ، ولي ميدونه سفارش يه نرم افزار كه ميده يعني چي لازم داره بهش تحويل داده بشه ، شما در صنعت نرم افزارهاي سفارشي ( نه پكيج هاي آماده ) هيچوقت همه پولت را قبل از تحويل نهايي نرم افزار نميتوني بگيري.... اگه تو عمرت برنامه نوشته باشي حتما خوب ميدوني كه هرچدر هم تحليل كرده باشي تازه موقع تحويل چقدر اوردهاي ord هاي جديد داري كه اگر هم انجام ندي متهم ميشي به تحويل يك نرم افزار بي خاصيت...اينجا ديگه واقعا مشتري با درك و فهمي ميخواد كه بفهمه بابا چيزي كه روز اول گفته با اين چيزي كه حالا يادش افتاده ميخواد چقدر تفاوت داره و الي آخر....
    و اما در آخر يك مورد روش كه بشه پارتي بازي كرد توي سبزي فروشي را ميشه مثال بزنيد ؟ :) چون ميخوام برم تو اين شغل ، گفتم ياد بگيرم كجاش ميشه پارتي بازي كرد ، مثلا بگم دو تا گوني جعفري اعلا از اون خوباش كه توي پستو قايم كردي بده ميخوام ببرم مغازه بفروشم؟ خب ببينم جنسش خوب نيست راحت نميخرم توي ميدون ميوه و تره بار هزارتا فروشنده هست . مجبور نيستم هزار جور رشوه بدم و دم اينو اونا ببينم كه محصول من را به يك محصول درپيت سفارش شده توسط اقاي ايكس ترجيح بدن بخرن.
    توي صنعت توليد نرم افزار شما فروشنده محصولي هستي كه براي پول دراوردن ازش نه يك روزه ، بلكه ماهها و شايد هم سالها نياز به تبليغ و سفارش و پارتي بازي خواهي داشت

    اينها همه مشكلاتيه كه توي اون مدل شغلها ( دلالي ها ) كه به عنوان مثال در اين مورد سبزي فروشي بود ، اصلا وجود نداره.

  20. #100
    کاربر تازه وارد آواتار Yuness Mehdian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    Global Village
    سن
    36
    پست
    75

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    با تشکر از دوستان بخصوص جناب شهرکی که صادقانه در آمد و ایده هاشون رو مطرح میکنن واسه ماها که تجربمون کمتره . در تکمیل حرفهای دوستان و مخالفت با اون دوستمون که میگن سبزی فروشی بهتر از برنامه نویسیه، یه نگاهی به اینجا یا اینجا بندازید، تو این بازار که همه میشناسنش ایده های خیلی زیادی رو پیاده کردن که شاخ غول نشکستن ، طرف نشسته تو خونش و یک کد مفید نوشته و به برنامه نویس های دیگه میفروشه، از کارهای اون ور آبی که بگذریم به نظر من تو همین ایران خودمون هم به اندازه ی کل عقب موندگیمون از بازار IT جای کار هست، و کلی ایده و طرح پیاده نشده هست که میتونه یک برنامه نویس رو به درآمد تخیلی برسونه . یه جایی نوشته بود دلیل موفقیت داشتن ایده های آنچنانی نیست بلکه پیاده کردنشونه و تازه اگه ایده ای هم نباشه خیلی ها هستن یک ایده رو خراب میکنن و بد پیادش میکنن میشه با اونا رقابت کرد پس اجرای خوب هم خیلی مهمه . به امید موفقیت برای همه ی برنامه نویسهای با استعداد ایرانی

  21. #101

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    واقعاً نمیدونم بعضیها با این طرز تفکری که درباره برنامه نویسی دارن، هنوز که هنوزه توی سایت برنامه نویس چیکار میکنن و اصلاً چرا تا حالا این رشته رو کنار نگذاشتن؟ خوب دوست عزیز شما که اینهمه گله دارین از برنامه نویسی، بگذارینش کنار دیگه. اینجوری میدون برای کسانی که علاقه دارن هم بازتر میشه. جداً میگم. آخه دلایل رو خودتون ببینید:
    اون سوابق را براي اين گفتم ببينيد كه فكر نكنيد تازه از راه رسيدم و تا به اين ساعت درآمدم از راه كاري غير از نرم افزار بوده ....
    هرشغلي يكسري سختي داره ولي نسبت سختي به درآمد را ميتونيد ملاك قرار بدين ( بحث مورد نظر فعلي ) ، برنامه نويسي در ايران شغل با صرفه اي نيست !
    شما ميگي هست خب خوش بحالت :) هركي از دوستان ميخواد پولدار باشه ، آدرس و تلفنت را بده بهش بياد پيشت كار كنه ;)
    شما که اینکاره هستین، بد نیست بدونید مشاغل خیلی سخت تری مثل کار توی معدن و کار بانک و... هم هست. بعلاوه توی همین صنعت نرم افزار، شاخه ای به اسم تولید Game وجود داره با درآمدهای میلیاردی. توی همین ایران هم میلیونرهایی که از راه ساخت Game به اینجا رسیدن، دارن کم کم پیدا میشن. بد نیست نگاهی به پروژه هایی مثل گرشاسپ و... داشته باشین. ازطرفی بازیهای تحت وب هم داره جای خودش رو حسابی باز میکنه. قبلاً هم گفتم، اگه برنامه نویس باشین نه کدنویس، با نوشتن برنامه های خلاقانه، خیلی بیشتر از سختی کارتون، درآمد کسب خواهید کرد.
    همون پزشكي ، شما يه ويزيت دكتر متخصص برويد راحت 10-20 هزارتومن براي 5 دقيقه معاينه ميسرفيد ، براي يه برنامه نويس ماهي چقدر حقوق در نظر داريد؟ 2 ميليون تومن خوبه ؟ ( به فرض دادن 2 ميليون يه حساب ساده بكنيد بدون حساب جمعه ها يك ساعت كار 9 الي 10 هزارتومن ميشه ) مقايسه كنيد با هر 5 دقيقه 10 هزارتومن.
    به این هم فکر میکنید که یک پزشک همیشه با جان مردم سروکار داره و یک تشخیص اشتباه ممکنه تا آخر عمر عذاب وجدان کشتن یک نفر رو به دنبال داشته باشه؟ به این فکر کردین که اون پزشک غیر از دوران تحصیلش، 12-13 سال هم بعدش درس خونده تا تخصص گرفته؟ نگاهی به هزینه تجهیزات دندانپزشکی انداختین و اون رو با قیمت لوازم و ملزومات برنامه نویسی (یک PC نسل دایناسورها هم برای این کار - Web Development - کافیه) انداختین؟
    وضعتون بهتر باشه شركت از خودتون باشه ، هزينه توليد يك نرم افزار را چطوري محاسبه ميكنيد براي فروش ، اونم توي اين بازار كه خريد نرم افزار آخريــــن اولويت هست براي ملته با شعور ؟ ( البته اين روزها يه كم وضع بهتر شده و راحت تر درك ميكنند كه يك نرم افزار چقدر ميتونه توي كاهش هزينه ها و وقت بهشون كمك كنه ولي هنوزم فرهنگسازي براي اين جماعت خيلي جاي كار داره....)
    این مورد رو قبول دارم ولی بهرحال اوضاع داره بهتر میشه و اگه پشتیبانی خوبی ارائه بدین، خیلی راحت متقاعد میشن که بهتره نرم افزار رو بخرن نه اینکه کپی کنن.
    اگر هم خيلي اهل قانون باشيد و رعايت كنيد هزينه بيمه و عيدي و سنوات ، حق مسكن كارمندها هم آخر سال را كه كسر كنيد ، از درآمد خالصتون راحت 25% ماليات برداشت ميكنند ، البته بابتش چه خدماتي ميدن را هم ديگه خودتون بهتر ميدونيد.
    براي يك سبزي فروش در بدترين حالت سرسال كمتر از 1ميليون تومن ماليات ميبرن.
    اینکه نشد دلیل، در عوض یک برنامه نویس واقعی میتونه درطول یکسال چندین برابر سبزی فروش درآمد داشته باشه. حتماً میدونید که مالیات شامل درآمد ناشی از پشتیبانی و... نمیشه.
    مشكلي با شوراي عالي انفورماتيك ندارم ;) اصلا يه مدتيه باهاشون ديگه هيــــچ كاري ندارم ، ولي رفرنس بيسوادي كسي ازم خواست ارجاعش ميدم به شوراي عالي انفورماتيك. ( داستانش طولانيه )
    همه جا خوب و خراب داره. توی نظام پزشکی، رئیس بدون سواد پزشکی نداریم؟ توی همون صنف سبزیجات و صیفی جات، مسئولی نداریم که فرق تره و پیازچه رو نمیدونه؟
    در مورد مشتري، درسته نميدونه api چيه ، ولي ميدونه سفارش يه نرم افزار كه ميده يعني چي لازم داره بهش تحويل داده بشه ، شما در صنعت نرم افزارهاي سفارشي ( نه پكيج هاي آماده ) هيچوقت همه پولت را قبل از تحويل نهايي نرم افزار نميتوني بگيري.... اگه تو عمرت برنامه نوشته باشي حتما خوب ميدوني كه هرچدر هم تحليل كرده باشي تازه موقع تحويل چقدر اوردهاي ord هاي جديد داري كه اگر هم انجام ندي متهم ميشي به تحويل يك نرم افزار بي خاصيت...اينجا ديگه واقعا مشتري با درك و فهمي ميخواد كه بفهمه بابا چيزي كه روز اول گفته با اين چيزي كه حالا يادش افتاده ميخواد چقدر تفاوت داره و الي آخر....
    این دیگه برمیگرده به مهارت و تخصص و مدیریت و به اصطلاح عامیانه، زبونریزی شما که بتونید مشتری رو متقاعد کنید که داره یه سفارش جدید میده یا نه. این عدم توانایی رو به حساب مشکلات کاری یا نفهمی مشتری نگذارین. اتفاقاً مشتریهایی که اینجوری آخر کار دارن حرف رو عوض میکنن، خوب میفهمن دارن چیکار میکنن. اون کسی که درمقابل این خواسته ها تسلیم بشه و نتونه اونها رو به سمت قرارداد جدید بکشونه، ضعف مدیریت داره.
    و اما در آخر يك مورد روش كه بشه پارتي بازي كرد توي سبزي فروشي را ميشه مثال بزنيد ؟ :) چون ميخوام برم تو اين شغل ، گفتم ياد بگيرم كجاش ميشه پارتي بازي كرد ، مثلا بگم دو تا گوني جعفري اعلا از اون خوباش كه توي پستو قايم كردي بده ميخوام ببرم مغازه بفروشم؟ خب ببينم جنسش خوب نيست راحت نميخرم توي ميدون ميوه و تره بار هزارتا فروشنده هست . مجبور نيستم هزار جور رشوه بدم و دم اينو اونا ببينم كه محصول من را به يك محصول درپيت سفارش شده توسط اقاي ايكس ترجيح بدن بخرن.
    توي صنعت توليد نرم افزار شما فروشنده محصولي هستي كه براي پول دراوردن ازش نه يك روزه ، بلكه ماهها و شايد هم سالها نياز به تبليغ و سفارش و پارتي بازي خواهي داشت
    اينها همه مشكلاتيه كه توي اون مدل شغلها ( دلالي ها ) كه به عنوان مثال در اين مورد سبزي فروشي بود ، اصلا وجود نداره.
    توی سبزی فروشی هم بجاش پارتی بازی لازمه. مثلاً عوارضی که برای ملک شما میخوان درنظر بگیرن توی شهرداری پارتی میخواد، گرفتن مجوز با توجه به آلودگیهای زیاد سبزیجات در این اواخر پارتی میخواد، لغو نشدن مجوز شما بخاطر گیرهای الکی اداره بهداشت پارتی میخواد، توی جمعه بازار و سایر بازارهای فصلی و دوره ای گیرآوردن جای خوب برای بساط چیدن پارتی میخواد و... حتی توی همون خرید از میدون میوه و تره بار هم اگه یه زمانی رفتین توی این کار خواهید دید که گیرآوردن سبزی تازه و خوب اونم اول صبح که بتونید راحت تا ظهر سود خوبی داشته باشین، اون هم پارتی میخواد وگرنه مافیاهایی توی این بازارها شکل گرفتن که اگه نتونید واردشون بشین، تا آخر روزتون فقط باید سبزی خورش بفروشین نه سبزی خوردن. اینها رو گفتم چون خبر دارم از اوضاعشون چون برادرم کارمند شهرداری توی همین بخش مدیریت بازارها و بازارچه های شهری و منطقه ای هست.

  22. #102
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    به نظرم من برنامه نویسی و طراحی سایت بهترین شغله. ما که توی کار برق بودیم همه اش باید با مشتری سر و کله می زدیم . یه سال بیشتره توی این مسکن مهر توی سرما و توی گرما جون کندم و کار کردم حقم رو خوردن . نمیدونید توی اوج سرما کار کردن یعنی چی ؟ نمیدونید توی اوج گرما توی ماه رمضان که روزه هستی کار کردن یعنی چی؟ اونا هیچی بالا رفتن از برجک 22 متری وقتی یه برنامه نویس با تجربه باشی راحت پشت سیستم میشینی درسته چشای ادم یه کم درد میگیره ولی از اون سرما و گرما که بهتره. میتونی یه فروشگاه راه اندازی کنی . تازگی هم که دولت حمایت کرده نشان اعتماد و این چیزا امده . اینطوری مشتری راحت تر میاد ازت خرید میکنه و حتی قبل از اینکه محصول به دستش برسه پولو میگیری. اگه روی پروژه های بزرگم کار کنی برای خودت کار کنی دیگه استرسم نداری فردا به مشتری تحویل بدی میتونی برای خودت یه چیزی بسازی که بازدیدش زیاد بشه و تبلیغ بگیری و .. این کارا. یا یه چیزی از قبل نوشته باشی و صد بار به مشتری های مختلف بفروشی.

  23. #103
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    واقعاً نمیدونم بعضیها با این طرز تفکری که درباره برنامه نویسی دارن، هنوز که هنوزه توی سایت برنامه نویس چیکار میکنن و اصلاً چرا تا حالا این رشته رو کنار نگذاشتن؟ خوب دوست عزیز شما که اینهمه گله دارین از برنامه نویسی، بگذارینش کنار دیگه. اینجوری میدون برای کسانی که علاقه دارن هم بازتر میشه. جداً میگم. آخه دلایل رو خودتون ببینید:
    خب بهت حق ميدم تاريخ عضويت منو ميبيني و به خودت ميگي اين يارو ديونه چطور 10 ساله تو اين سايته لاگين ميشه با اين دل پري كه داره....
    اينكه هنوز اينجام چون چاره ديگه اي ندارم ، 15-16 ساله شغلم اينه .
    قسم ميخورم برميگشتم به اون سالها يه شغل ديگه انتخاب ميكردم.
    روي حرفم با كسانيه كه تازه ميخوان وارد اين رشته بشن ، به نظر من وارد نشن.

    شما که اینکاره هستین، بد نیست بدونید مشاغل خیلی سخت تری مثل کار توی معدن و کار بانک و... هم هست. بعلاوه توی همین صنعت نرم افزار، شاخه ای به اسم تولید Game وجود داره با درآمدهای میلیاردی. توی همین ایران هم میلیونرهایی که از راه ساخت Game به اینجا رسیدن، دارن کم کم پیدا میشن. بد نیست نگاهی به پروژه هایی مثل گرشاسپ و... داشته باشین. ازطرفی بازیهای تحت وب هم داره جای خودش رو حسابی باز میکنه. قبلاً هم گفتم، اگه برنامه نویس باشین نه کدنویس، با نوشتن برنامه های خلاقانه، خیلی بیشتر از سختی کارتون، درآمد کسب خواهید کرد.
    خلاقيت و درآمد از روشهاي فكر بكر جاي خود داره . كسي منكر موارد استثناء نيست ، همونطور كه يك سايت توي دنيا ميشه فيسبوك. يكي ميشه بيل گيتس ، توي گيم يكي ميشه گارنا ، ولي در موارد عمومي اين مثال زدنها فقط براي دلخوشيه.
    محض اطلاعت من يكي لااقل خودمو كد نويس نميدونم ، تا الانم هركاري كردم يه سيستم خاص و مستقل بوده كه زمين تا آسمون با پروژه قبلي از همه نظر فرق ميكرده ، هيچوقت هم روي يك سيستم عمرمو نزاشتم ، هميشه يه چيز جديد با روش جديد ....

    به این هم فکر میکنید که یک پزشک همیشه با جان مردم سروکار داره و یک تشخیص اشتباه ممکنه تا آخر عمر عذاب وجدان کشتن یک نفر رو به دنبال داشته باشه؟ به این فکر کردین که اون پزشک غیر از دوران تحصیلش، 12-13 سال هم بعدش درس خونده تا تخصص گرفته؟ نگاهی به هزینه تجهیزات دندانپزشکی انداختین و اون رو با قیمت لوازم و ملزومات برنامه نویسی (یک PC نسل دایناسورها هم برای این کار - Web Development - کافیه) انداختین؟
    نه والا ، من چندتا پزشك پوست بهت معرفي كنم كه مريضهاشون نه ميميرن نه خوب ميشن :)
    يه پزشك با 13 سال تجربه را ميزارم كنار خودم با 17 سال تجربه. يه نگاه ميكنم به وضعيت اين دوتا شغل ،
    جواب براي من كه مشخصه.

    همه جا خوب و خراب داره. توی نظام پزشکی، رئیس بدون سواد پزشکی نداریم؟ توی همون صنف سبزیجات و صیفی جات، مسئولی نداریم که فرق تره و پیازچه رو نمیدونه؟
    همه جا داريم . ولي خدائيش اين ديگه خيلي ظلمه توي اين سازمان هم هنوز آدم بيسواد در حد اينكه ندونه ويروس چيه ! پيدا بشه... ( لازم دونستي داستانشو بگم چه اتفاقاتي براي يه ثبت ساده نرم افزار برام افتاده

    این دیگه برمیگرده به مهارت و تخصص و مدیریت و به اصطلاح عامیانه، زبونریزی شما که بتونید مشتری رو متقاعد کنید که داره یه سفارش جدید میده یا نه. این عدم توانایی رو به حساب مشکلات کاری یا نفهمی مشتری نگذارین. اتفاقاً مشتریهایی که اینجوری آخر کار دارن حرف رو عوض میکنن، خوب میفهمن دارن چیکار میکنن. اون کسی که درمقابل این خواسته ها تسلیم بشه و نتونه اونها رو به سمت قرارداد جدید بکشونه، ضعف مدیریت داره.
    باور كن خيلياشون واقع نميفهمن و درك نميكنن. حق هم دارند ، چون نميدونن مراحل توليد يك نرم افزار چيه.
    اگه به جاي برنامه نويسي ، زبون ريز هم باشيم ، باز هم ترجيح با يه شغل دلاليه نه يك شغل توليدي .
    دلالي نه گارانتي داره نه دردسر پشتيباني . نرم افزار خيلي دردسر داره

    توی سبزی فروشی هم بجاش پارتی بازی لازمه. مثلاً عوارضی که برای ملک شما میخوان درنظر بگیرن توی شهرداری پارتی میخواد، گرفتن مجوز با توجه به آلودگیهای زیاد سبزیجات در این اواخر پارتی میخواد، لغو نشدن مجوز شما بخاطر گیرهای الکی اداره بهداشت پارتی میخواد......
    هيچي نميخواد :) همونطور كه ثبت يه شركت نرم افزاري هيچي نميخواد جز يك هفته وقت و 40-50 هزارتومن پول نقد بيا يه سبزي فروشي بزنيم ببين ، يه آزمايش ميري ميدي كه انگل و بيماري عفوني نداشته باشي ، ميرررره تا 6 ماه بعد....

    اینکه نشد دلیل، در عوض یک برنامه نویس واقعی میتونه درطول یکسال چندین برابر سبزی فروش درآمد داشته باشه. حتماً میدونید که مالیات شامل درآمد ناشی از پشتیبانی و... نمیشه.
    جدا" نه نميدونستم قانون عوض شده
    معلومه دستت تو كار نيست آ :)
    شما " قانونا" براي هر خدمات يا فروشي كه انجام ميدي بايد فاكتور صادر كني ،
    اتفاقا فاكتورهاي خدماتي بر خلاف فاكتور فروش ، درجا 3درصد ماليات تكليفي ازت كم ميكنن ( اگه طرف حسابت شخص حقوقي باشه )
    كتاب قانون تجارت را مطالعه بفرمائيد.
    يا اگه بهش دسترسي نداري مستقيم اين فايل را ببين ( سايت رسمي ماليات بر ارزش افزوده )
    http://vat.ir/Assets/PDF/Invoice_Instruction.pdf
    بعد بهم بگو شما چطوري حق العمل دريافت پشتيباني را جزو خدمات نمياري. !!!

  24. #104
    کاربر جدید آواتار facefeed
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران - گیلان - لاهیجان
    پست
    20

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    سلام ، منم به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه نویسان، به عنوان یه کد نویس لازم دونستم یه نکاتی رو عرض کنم :

    چند وقتی هست که این تاپبک رو دنبال میکنم و نیاز ندیدم که چیزی بگم و فقط از تجربیات باقی دوستان خواستم استفاده کنم ، اما فقط امشب خواستم چیز هایی که برای خودم جالب و خوشایند بود رو بگم شاید برای بقیه مفید باشه

    من از سال 86 وارد بازار کامپیوتر شدم، زمانی که 16 سال داشتم، الان 21 سالمه و دارم وارد 22 سالگی میشم.. از سال 89 شروع کردم به یادگرفتن زبان های طراحی وب و طبق تحقیق هایی که کردم PHP رو انتخاب کردم، کل پس اندازی که تو این مدت 5 سال از کار در بازار کامپیوتر تونستم جمع کنم و الان تو دسترسم هست 2 میلیونه ولی فقط برای یه پروژه شبکه اجتماعی فارسی 3 میلیون پول اومد دستم! منتظر یه فرصتی هستم که وقتمو فقط بزارم برای برنامه نویسی ، واقعا فکر آدم راحت تره توی این کار..

    به نظرم هر کاری باید سختی خودشو داشته باشه ، در واقع کاری که توش سختی نباشه اصلا کار نیست! و به قول جناب شهرکی رمز موفقیت توی خاص بودنه، از سیستم Sharetronix برای شبکه اجتماعی خودم ستفاده میکردم و به دلیل فشاری که روی سرور میاورد مجبور شدم با Jcow کار کنم و بعدش به ذهنم رسید که خودم روش کار کنم ، خدا رو شکر نوشتم و وقتی مشتری اومد و کار منو دید و با بقیه سیستم ها مقایسه کرد کار منو پسندید ، از بابت پشتیبانی هم خیالش راحته

    از جناب آقای شهرکی هم بابت مطالب و توصیه های مفید و عالی که خیلی راحت در اختیار ما قرار میدن واقعا ممنونم

  25. #105

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    سعی کنیم اگه جلومون یک دره بزرگ دیدیم به فکر ساختن پل باشیم....اگه هم توان اونو نداریم.از پل ساخته شده دیگران عبور کنیم...اگه بازم مشکل داشتیم بین راه تو عبور از پل دقیقا وسط وسطش ایست کنید...و از پل بپرید پایین....قول میدم نفر اول باشم که براتون فاتحه میخونم ....

    هرکسی تاان اشتباهات خودش و میده نه اینکه راه مشکل داشته باشه ! اون انتخاب راه هست که اشتباه میباشد !!!

  26. #106

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    آقا جان چرا بحث بیهوده کنیم؟ کم تاپیک داریم که جنگ توش راه افتاده؟ خلاصه صحبت شما اینه که کار تولید نرم افزار بدرد نمیخوره مگه اینکه کار خاص و ایده نو باشه. خلاصه حرف من هم اینه که کار تولید نرم افزار بدرد میخوره ولی اگه کار خاص و ایده نو باشه خیلی بهتر و بیشتر بدرد میخوره. پس نقطه مشترکمون اینه:
    اگه ایده خاص و نو و توانایی اجرای اون رو دارین، وارد این حرفه بشین وگرنه کدهای تکراری زیاده، اونم رایگان!
    والسلام
    راستی، درمورد بحث پشتیبانی هم که گفتین چطور جزو خدمات محسوب نمیکنم هم باید بگم که برای پشتیبانی بعد از سال اول که رایگانه، قرارداد جداگانه میبندم و درقالب نگهداری و اصلاح امکانات موجود و تطبیق با شرایط جدید، فاکتور میدم نه رسماً به اسم پشتیبانی. بعلاوه مثل کارت شارژ که همون اولش مالیاتی که باید بدن رو از جیب من و شما کم میکنن، من هم مبلغ مالیات رو به فاکتور اضافه میکنم. توصیه میکنم شما هم همین کار رو انجام بدین. چون در قالب قرارداد ذکر میشه، قانونی هم هست. مطمئن باشین.

  27. #107

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    آقای شهرکی در مورد پشتیبانی بیشتر توضیح بدید
    یک مثال واقعی بزنید لطفا
    شما قرارداد ها شما رسمی هست ؟ یعنی شرکت دارین ؟ مالیات گفتید میخوره روش + روش های پرداخت + اصلا نمونه قرار داد خودتون + پیش چرداخت + خیلی شفاف بشه ممنون اخه من اطلاعات تجربی دارم و همیشه تو این موضوح شکست میخورم
    مثلا قیمت پشتیبانی دیگه تو پروژ] هام معنی نداره تو سال دوم و با من پول میدن که مگه چیکار میخوای کنی؟؟ منم میگم هاست و شارژ میکنم براتون سال به سال با پ.ل خودتون اگه سورس مشکل داشت دیگه درست نمیکنم چون قرارداد پشتیبانی نداریم با شما...

  28. #108

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    قبلا هم گفتم بايد يه صنفي ،تشکلي چيزي تشکيل بديم تا از حقوق ما برنامه نويسان دفاع کنه و بتونيم حق واقعي مون از کارفرما يا مشتري بگيريم اين طور که ما الان کا ر ميکنيم يه ريسک خيلي زياد ي داره بايد يه فکر اساسي بکنيم

  29. #109

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط $ M 3 H R D A D $ مشاهده تاپیک
    آقای شهرکی در مورد پشتیبانی بیشتر توضیح بدید
    یک مثال واقعی بزنید لطفاً
    کلاً بحث پشتیبانی اینطوره که شما یک نرم افزاری رو به یک نفر میفروشین مثلاً X تومان و بعد میگین به ازای هر سال پشتیبانی (به جز سال اول)، Y تومان دیگه میگیرم تا مشکلات موجود در طراحی رو اگه بعداً پیدا شد، رفع کنم. سال اول رایگانه ولی اگه توی اون یک سال مشکلی پیدا نشد و مشتری هم هزینه پشتیبانی نداد، مشکلاتی که در سالهای بعد پیش میاد برعهده شما نیست چون یکسال وقت داشته مشکلات رو پیدا کنه. البته مشکلاتی که میگم، منظور فقط مشکلات در کدنویسی موجود هست (Bug) و اضافه کردن امکانات جدید یا حذف امکانات موجود درصورتی که به سایر بخشها مربوط باشه و نیاز به بازنویسی اونها ایجاد کنه، قرارداد جداگانه خواهد داشت. حالا این وسط اگه برنامه رو خوب نوشته باشین و مشکلی توی کدنویسی نباشه، عملاً پول پشتیبانی یک درآمد ثابت و بی دردسر برای شما خواهد شد. فرض کنید یک CMS رو 1 میلیون تومان به 100 نفر میفروشین و بعد از اون سالانه 100 هزار تومان بابت پشتیبانی میگیرین. اینطوری از سال دوم به بعد، هر سال 10 میلیون تومان درآمد ثابت بدون نیاز به کدنویسی خواهید داشت.
    شما قرارداد ها شما رسمی هست ؟ یعنی شرکت دارین ؟ مالیات گفتید میخوره روش + روش های پرداخت + اصلا نمونه قرار داد خودتون + پیش پرداخت + خیلی شفاف بشه ممنون اخه من اطلاعات تجربی دارم و همیشه تو این موضوح شکست میخورم
    مثلا قیمت پشتیبانی دیگه تو پروژه هام معنی نداره تو سال دوم و با من پول میدن که مگه چیکار میخوای کنی؟؟ منم میگم هاست و شارژ میکنم براتون سال به سال با پ.ل خودتون اگه سورس مشکل داشت دیگه درست نمیکنم چون قرارداد پشتیبانی نداریم با شما...
    نمونه قرارداد شرکت رو میگذارم ببینید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #110

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    نمونه قرارداد شرکت رو میگذارم ببینید.
    دستمریزاد دارید آقای شهرکی. دیدم فقط زدن دکمه تشکر کافی نیست باید یه پست هم داد !
    واقعا حضور افرادی مثل جناب شهرکی در این سایت غنیمته. خداوکیلی کی میاد به این راحتی اطلاعات شخصی-کاری خودش رو در اختیار همه قرار بده؟!

    خداوکیلی خیلی کاربر خیر رسونی هستن ایشون.
    اون تاپیک آموزش php شون رو که اکثرا فکر کنم مطالعه کردن. چقدر زیبا و مرتب یه جزوه آموزشی مفید رو آماده کردن ! تازه اگه دقت کرده باشین اکثر پستهایی که ایشون در قالب نمونه کد ، سایر اعضا رو راهنمایی کردن ، کدهاشون خیلی تر و تمیز با رعایت اصول برنامه نویسی و حتی رعایت کامل تو رفتگی ها و ... ارائه شده.

    خوب یه همچین آدمی معلومه که خیلی شیک و تمیز در یک چارچوب سالم درآمد خوبی هم از شغل برنامه نویسی داره و پروژه هایی هم که اجرا میکنه مطمئنا پروژه های قابلی هستن.

    امیدوارم همه دوستان دکمه تشکر از ایشون رو یادشون نره....

  31. #111
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    آقا جان چرا بحث بیهوده کنیم؟ کم تاپیک داریم که جنگ توش راه افتاده؟ خلاصه صحبت شما اینه که کار تولید نرم افزار بدرد نمیخوره مگه اینکه کار خاص و ایده نو باشه. خلاصه حرف من هم اینه که کار تولید نرم افزار بدرد میخوره ولی اگه کار خاص و ایده نو باشه خیلی بهتر و بیشتر بدرد میخوره. پس نقطه مشترکمون اینه:
    اگه ایده خاص و نو و توانایی اجرای اون رو دارین، وارد این حرفه بشین وگرنه کدهای تکراری زیاده، اونم رایگان!
    والسلام
    راستی، درمورد بحث پشتیبانی هم که گفتین چطور جزو خدمات محسوب نمیکنم هم باید بگم که برای پشتیبانی بعد از سال اول که رایگانه، قرارداد جداگانه میبندم و درقالب نگهداری و اصلاح امکانات موجود و تطبیق با شرایط جدید، فاکتور میدم نه رسماً به اسم پشتیبانی. بعلاوه مثل کارت شارژ که همون اولش مالیاتی که باید بدن رو از جیب من و شما کم میکنن، من هم مبلغ مالیات رو به فاکتور اضافه میکنم. توصیه میکنم شما هم همین کار رو انجام بدین. چون در قالب قرارداد ذکر میشه، قانونی هم هست. مطمئن باشین.
    نه اقا دعوا چيه
    در مورد ايده هاي خاص و نو هم همون بحث آمار و احتمال را بازم ميگم ، يكي ميشه فيس بوك . در آمد آنچناني ،
    در مواردي كه مربوط به شغل روزمره هست و به اصطلاح منبع درآمد. روي اين شغل ( نرم افزار) حسابي كه بشه گفت به نسبت كاركرد و دردسرش هست ، نه به صرفه هست الان نه درآمد دائمي.
    براي تصميم درست در مورد كسي كه ميخواد وارد اين شغل بشه بهتره ، موارد استثناء را از حالتهاي عمومي جدا كنيد.

    اما موارد قانوني
    موارد قانوني را براتون بگم كه ايشالا با اداره دارايي به مشكل بر نخورد و اگه خداي ناكرده به مشكل برخوريد حتي ممكنه ماليات علي الراس براتون ببرن كه مبلغي حدود 50 ميليون تومن ميشه.
    به حرف منم اكتفا نكنيد ، فكر كنيد حرف مفت ميزنم ، مستقيم برويد از مسئول مالياتي شركتتون بپرسيد.
    ما چند مدل ماليات داريم ، ماليات مستقيم - ماليات تكليفي - ماليات بر ارث و....
    شركتها ( اشخاص حقوقي ) حداقل دو مدل ماليات مستقيم و ماليات تكليفي در طول سال شامل حالشون ميشه ( بي هيچ تخفيفي)

    طبق قانون شما هر مبلغي دريافت ميكنيد به صورت روزانه بايد در دفتر روزنامه ثبت كنيد. ( فرقي نميكنه تحت چه عنواني باشه ) هر مبلغي حتي 1 ريال.
    هرقراردادي كه متني توش نوشته بشه كه خلاف اصول قانون تجارت باشه ، كلا مفادي كه مربوط به ندادن ماليات باشه رد ميشه و براي اداره دارئي اين حرفها و متن قراردادها اصلا مهم نيست .
    فرضا مبلغ فروش cms برابر 100 هزارتومن هست.
    در فاكتور اول فروش ذكر ميكنيد مبلغ 100 تومن + 5% ماليات بر ارزش افزوده ( از سال 92 بعد 6% ميشه ) مجموعا مبلغ 105 هزارتومن دريافت ميكنيد كه هر 3ماه يكبار اون 5 تومن ها را به حساب ارزش افزوده واريز ميكنيد
    تا اينجا فقط بحث ماليات بر ارزش افزوده هست.
    در پايان سال مالي شما همه درآمدها و هزينه ها را جمع ميكنيد و طي يك ترازنامه ( حداكثر تا تاريخ برج4سال بعد) به اداره دارايي اعلام ميكنيد
    تمام درآمدها - تمام هزينه ها = سود خالص
    و قانونا 25% اين مبلغ را بايد ماليات مستقيم پرداخت كنيد
    سالهاي بعد هم قراره فرضا 15%درصد مبلغ اوليه قرارداد را بابت پشتيباني دريافت كنيد ، اصولا هر دريافتي بايد طي يك فقره فاكتور خدمات باشه.( حتي اگه به سوپر ماركت محله مراجعه كنيد و يه آدامس بخريد قانونا موظف به ارائه فاكتور و رسيد دريافت وجهه هست ( چيزي كه از امسال دستورالعمل دادند همه يك دستگاه صندوق و چاپگر داشته باشند و به مرور همه فروشنده ها حتما بايد فاكتور در قبال پول دريافتي صادر كنند)

    شما يا فاكتور رسمي ميزنيد كه تمام موارد بالا شامل حالش ميشه يا غيرقانوني كار ميكنيد و فاكتور غيررسمي ميدين كه خب هيچي شاملش نميشه ، ولي اگه فهميدن كه كتمان درآمد داريد ديگه پوستتون كنده هست :)
    كلا چيزي به اسم فاكتور غير رسمي نداريم‌، اين كار كلا غيرقانوني هست.
    حالا شما بازم ميگين نيست ، خب نيست :) همينطور ادامه بدين. خرتوخري اوضاع بعضي وقتها هم به ضرر شركتها نميشه :)

    پيوست : و اما قانون جديد كه براي اعمالش از امسال اصرار دارند ،ماده 169 هست كه بهش ميگن " صورت معاملات سه ماهه "
    هر شركتي بايد هر سه ماه ليست كامل خريد و فروش با ذكر نام و مشخصات خريدار يا فروشنده و مبالغ پرداختي يا دريافتي به اداره دارايي اعلام كنه.
    و اتفاقا يك قسمت هم داره براي براي كساني كه از ارائه مشخصات امتناع ميكنند ..... مواظب باشيد شامل حال شما نشه....
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  32. #112
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    همه چیز نسبی است ، اما کار IT به نظر من تمیز ترین و بهترین کاره . خوشبختانه ایران در این زمینه عقب نیست . در کل خوبه .

  33. #113

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    از صحبتهای همه شما عزیزان و اساتید نهایت تشکر رو دارم ... فقط یه سوال در مورد این فرم ها داشتم !! و اون هم این که اگر از راه دور با مشتری در ارتباط بودیم ، چگونه از این فرم های قرار داد استفاده کنیم ؟ و دوم اینکه 2- آیا فروش قالب هم قرار داد میخواهد ؟ و یا اینکه پشتیبانی میخواهد و یا اینکه هزینه پشتیبانی هم بگیریم ... ممنون

  34. #114

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    معمولاً اینجور مواقع دو نسخه از قرارداد واسه مشتری میره و اون امضا میکنه و پست میکنه و بعد شرکت امضا میکنه و یک نسخه رو برای مشتری پس میفرسته.
    اصولاً شما اگه به یکی آب خوردن شرکتتون رو هم بفروشین باید قرارداد ببندین ولی خوب در عمل خیلی جاها اجرا نمیشه.

  35. #115

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    یه ایده ای به فکرم رسید.

    باید برم یک CMS خوب یاد بگیرم و باهاش کار کنم

    چون فکر کردم منکه الان تجربهء عملی و تجاری ندارم، هرچند سوادم واقعا زیاده ()، ولی چون دنبال کار تجاری و درآمد نبودم تاحالا روی یک جادهء مشخص تمرکز نکردم که از صفر تا 100 اش رو آماده و دم دست داشته باشم.
    الان خب منم میتونم سایت درست کنم، ولی نه به اون راحتی و سرعتی که اونایی که چندین سال حرفه ای و عملی و تجاری در این زمینه کار کردن درست میکنن. مثلا از نظر طراحی بنده که دورهء آموزشی یا تجربهء خاصی نداشتم، نه در شرکتی کار کردم نه پروژهء تیمی ای و نه کار تجاری یا حداقل در مقیاس و استاندارد واقعی، ولی بعضیا دیدم کلاس یا دورهء مخصوص تحصیلی در این باب داشتن و در نتیجه کار طراحیشون خوب و استاندارده و با سرعت و راحتی بیشتری میتونن این کار رو انجام بدن. مثلا نمیدونم با فتوشاپ و اینا طراحی میکنن یا طرحهای فتوشاپ رو نمیدونم چطوری تبدیل میکنن به صفحات وب (منظورم اینه انگار ابزار/روش خاصی داره مخصوص همین)، خب من خبر ندارم چون تاحالا دنبال این چیزا نرفتم و کار نکردم.
    من هنوز با Table صفحات رو طراحی میکنم
    همهء چیز رو دستی مینویسم؛ توی Notepad++‎.
    با دریم ویور کار نکردم تاحالا.
    نمیدونم لازمه برای کار تجاری کردن؟
    البته یادگیری اینا برای من نباید سخت باشه و زمان زیادی ببره، اما خب الان توی این سن و با این جایگاه و فرصت کم، یخورده مشکل بنظر میاد.
    الان مثلا از شغل فعلیم اگر فردا بیام بیرون، نیاز به یک درآمد حداقلی ماهانه دارم، نه اینکه تازه برم تمرین و یادگیری کنم یا جایی کارآموزی مفتی بکنم. بخصوص که از استثمار و سوء استفادهء دیگران هم متنفرم و بی حد خشمگین میشم از این بابت، و خب در جریان کارآموزی مفتی هم که پیش آمدن چنین چیزی کم احتمال نیست.

    بعد از نظر توسعه (کدنویسی) و اینا هم باز من مثلا در زمینهء شیء گرایی و MVC تجربهء خاصی ندارم و این میتونه مشکل ایجاد بکنه. مگر اینکه برم در این زمینه یجوری روتین استاندارد روز رو یاد بگیرم، که اینم وقت و فرصت و شرایط میخواد بالاخره که من کم دارم.
    اونایی که تجربه دارن حتما کلی کد و کتابخانه و این حرفای آماده هم بالاخره در دوران فعالیت خودشون جمع کرد و نوشتن و آماده دارن.
    پس در این زمینه هم باز من عقب تر هستم و نمیتونم از همون اول به راحتی و سرعتی که افرادی که چند سال در این زمینه فعالیت تجاری داشتن پیش برم. بنابراین زمان انجام پروژه ها و زحمتش برای من بیشتر میشه و باعث مشکل میشه و احتمالا صرف نمیکنه.


    بخاطر همین بنظرم رسید خب یک راه جایگزین هم هست که ظاهرا خیلی ها بدون برنامه نویسی آنچنانی دارن باهاش کار میکنن و سفارش های تجاری رو انجام میدن.
    و آن راه همانا CMS میباشد!!
    فکر کنم یادگیری یک CMS میتونه در مجموع خیلی راحتتر و سریعتر منو قادر به کسب درآمد از برنامه نویسی کنه؛ بخصوص که جایی اگر یک قسمت سفارشی و کدنویسی و طراحی محدودی هم داشت خب میتونم انجام بدم.
    در کنار CMS میتونم به یادگیری و ادامهء فعالیت برنامه نویسی خودم هم کم و بیش بپردازم و شاید بعدها بدون CMS هم پروژه های تجاری گرفتم.

    راستی میگن دروپال بین CMS ها چیز خوبیه و باهاش میشه همه جور سایتی هم درست کرد!؟

  36. #116
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    به این راحتی ها هم که فکر میکنی نیست !!! از نظر تئوری شما آدم با سوادی هستی ولی مثلا اگر من بخوام شما رو به عنوان پیمانکارم انتخاب کنم میگم نمونه کار هاتو ببینم که نداری
    اگر داشته باشی میگردم دنبال نمونه قوی که اول کار بازم نداری پس بهت پروژه خوب نمیدم
    حالا میمونه سایت های 200 تومنی و کمتر ... که انجام بدی . تو این قسمت هم اینقدر آدم های ریز و درشت هستند که نوبت شما حالا حالا ها نمیرسه
    مثلا برای نمونه برو توی سایت پارس کدرز یه پروژه تعریف کن , مهم نیست که چقدر سخت باشه مثلا فروشگاه باشه یا شبکه اجتماعی یا سایت شخصی ... بگو که 200 تومان بیشتر نمیتونی بابتش پرداخت کنی ببین چند نفر هستن که حاضرن حتی با کمتر از این رقم پروژتو انجام بدن!!!
    توی فروم های معروف هم این قضیه هست.

    پیشنهادم اینه که یا سرمایه گذاری کنی روی خودت یه مدتی تا تبدیل به یک آدم حرفه ای بشی و بتونی کار های قوی انجام بدی بعد بری سراغ کار
    یا اینکه کلا بیخیال برنامه نویسی بشی بری تو بحث امنیت اینقدر قوی بشی که جذبت کنن.
    یا هم اینکه تو هم وارد کار های ارزان قیمت بشی و خودتو بد بخت کنی

    پ.ن: شروع کن سایت دانشگاه هارو هک کن خودتو معرفی کن , 2-3 تا هک کنی جذبت میکنن

  37. #117

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    پ.ن: شروع کن سایت دانشگاه هارو هک کن خودتو معرفی کن , 2-3 تا هک کنی جذبت میکنن
    کیا؟
    ......

  38. #118
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    آخرین باری که قصد کمک داشتم و خودمو معرفی کردم از پلیس فتا ریختن خونمون و کل سیستم هامو جمع کردن و با سند آزاد شدم و جریمه و دادگاه استان و کلی پلیس سایبری ازم عکس گرفتن و ....
    نصیحت دوستانه : در کل نکنید این کارو این راه درستش نیست و هر کاری راه و روش خودش رو داره
    من یه سوال خیلی وقته ذهنم رو مشغول کرده . میگم این پلیس چطوری می فهمه شما فلان سایت رو هک کردی؟ وقتی شما مثلا یه فیلتر شکن نصب میکنی؟ و آی پیت کلا تغییر میکنه؟

  39. #119
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط رضا قربانی مشاهده تاپیک
    آخرین باری که قصد کمک داشتم و خودمو معرفی کردم از پلیس فتا ریختن خونمون و کل سیستم هامو (لب تاپها ، تلفن همراها ، تبلت ، کامپیوتر) جمع کردن و با سند آزاد شدم و جریمه و دادگاه استان و کلی پلیس سایبری ازم با ژست های مختلف عکس گرفتن و .... کل سایتها خبرش پیچید یک نمونه
    نصیحت دوستانه : در کل نکنید این کارو این راه درستش نیست و هر کاری راه و روش خودش رو داره
    شوخی شوخی با شورای اسلامی شهر هم شوخی؟!!!
    من گفتم سایت دانشگاه نگفتم سایت سیاسی و وابسته که ...
    اونم نه به قصد تخریب فقط در حد یه کامنت که توانائی تو بتونی نشون بدی به مدیر انفورماتیک اون دانشگاه.

  40. #120
    کاربر دائمی آواتار colors
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان
    پست
    1,075

    نقل قول: درآمد از راه برنامه نویسی

    چقدرم سایتشون قشنگ و با ارززشه

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. مقاله: کسب درآمد از راه برنامه نویسی برای تازه کاران
    نوشته شده توسط birtemp در بخش مباحث مرتبط با مهندسی نرم‌افزار
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 01 تیر 1395, 23:49 عصر
  2. بهترین راه برای بالا بردن معلومات برنامه نویسی
    نوشته شده توسط MNSoft در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 01 مهر 1386, 21:10 عصر
  3. راه اندازی تالار برنامه نویسی میکرو کنتلر
    نوشته شده توسط e_mirsadeghi در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 فروردین 1386, 18:00 عصر
  4. بخش برنامه نویسی Pascal هم راه اندازی شود ...
    نوشته شده توسط Sucsses در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آذر 1384, 19:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •