نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Invalid attempt to call Read when reader is closed.

  1. #1

    Invalid attempt to call Read when reader is closed.

    درود
    من زمانی که میخواهم به دیتابیس وصل بشم با پیغام Invalid attempt to call Read when reader is closed روبرو میشم.
    اگر بتوان راهنمایی کرد که چه زمانی دیتابیس را باز و بسته کنم فکر کنم مشکلم برطرف میشه.
    public class AddUser
    {
    public string FirstName { get; set; }
    public string LastName { get; set; }
    public string EmailAddress { get; set; }
    public string UserName { get; set; }

    public static List<AddUser> GetID(int getid)
    {
    DataAccessLayer.AddFirstUsers users = new DataAccessLayer.AddFirstUsers();
    IDataReader dr = users.GetID(getid);
    List<AddUser> userlist = new List<AddUser>();
    while(dr.Read())
    {
    AddUser adduser = new AddUser();
    adduser.FirstName = dr["FirstName"].ToString();
    adduser.LastName = dr["LastName"].ToString();
    userlist.Add(adduser);
    }
    return userlist;
    }
    }


            public SqlDataReader GetID(int UserId)
    {
    return ExecuteReader("Data Source =(Local);Initial Catalog=Users;Integrated Security=True;",
    "GetId", CommandType.StoredProcedure, new SqlParameter[]
    {
    new SqlParameter("@UserId",UserId)
    });
    }

    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: Invalid attempt to call Read when reader is closed.

    من تمامی کانکشن ها مو فقط باز کردم و مشکلم برطرف شد. این روش کار درستی نیست اگر امکانش باشه روش درست را درج بفرمایید.
    public class BaseClass
    {
    public int ExecuteNoneQuery(string ConnectionString, string CommandText, CommandType commandType, params SqlParameter[] parameter)
    {
    SqlConnection ObjCon = new SqlConnection(ConnectionString);
    SqlCommand ObjCom = new SqlCommand();
    ObjCom.Connection = ObjCon;
    ObjCom.CommandText = CommandText;
    ObjCom.CommandType = commandType;
    ObjCom.Parameters.AddRange(parameter);
    ObjCon.Open();
    int retVal = ObjCom.ExecuteNonQuery();
    //ObjCon.Close();
    return retVal;
    }
    public static string ExecuteScaler(string connectionstring, string commandcext, CommandType commandtype,params SqlParameter[] parameter)
    {
    SqlConnection ObjCon = new SqlConnection(connectionstring);
    SqlCommand ObjCom = new SqlCommand(commandcext, ObjCon);
    ObjCom.CommandType = commandtype;
    ObjCom.Parameters.AddRange(parameter);
    ObjCon.Open();
    string retval = ObjCom.ExecuteScalar().ToString();
    //ObjCon.Close();
    return retval;
    }
    public static SqlDataReader ExecuteReader(string ConnectionString, string CommandText, CommandType commandtype, SqlParameter[] parameter)
    {
    SqlConnection ObjCon = new SqlConnection(ConnectionString);

    SqlCommand ObjCom = new SqlCommand();
    ObjCom.Connection = ObjCon;
    ObjCom.CommandType = commandtype;
    ObjCom.CommandText = CommandText;
    ObjCom.Parameters.AddRange(parameter);
    ObjCon.Open();
    SqlDataReader retval = ObjCom.ExecuteReader(CommandBehavior.CloseConnecti on);
    //ObjCon.Close();
    return retval;
    }
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Amir.pc_66
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    Iran-Tabriz
    پست
    51

    نقل قول: Invalid attempt to call Read when reader is closed.

    دوست گرامی وقتی دستور Execute و یا Fill رو میزنی قبلش open و بعدش هم close

    موفق باشین

تاپیک های مشابه

  1. خطاي attempt to read or write protected memory
    نوشته شده توسط happy65_sh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 24 بهمن 1390, 11:25 صبح
  2. سوال: دلیل این ارور چیه؟ Invalid attempt to read when no data is present.
    نوشته شده توسط dontspeak در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 22:58 عصر
  3. Invalid attempt to read when no data is present.
    نوشته شده توسط shaima در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 شهریور 1388, 15:24 عصر
  4. Invalid attempt to read when no data is present
    نوشته شده توسط azn1387 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 بهمن 1387, 10:38 صبح
  5. Attempted to read or write protected memory
    نوشته شده توسط morteza57 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 23:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •