نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چطوری فیلد رو از mytable بخونم و توی یه لیبل یا تکس باکس نشون بدم؟

  1. #1

    چطوری فیلد رو از mytable بخونم و توی یه لیبل یا تکس باکس نشون بدم؟

    چک کردم توی mytable داده دارم .

    private DataTable GetDataTable()
    {
    using (SqlConnection sqlconnection = new SqlConnection("server=localhost;Integrated security=true;database=testSQLConnection"))
    {
    using (SqlCommand sqlCommand = new SqlCommand("SELECT * FROM authors " +
    "WHERE au_id = @au_id", sqlconnection))
    {
    sqlCommand.Parameters.AddWithValue("@au_id", txtAuId.Text);
    sqlconnection.Open();
    using (SqlDataReader myReader = sqlCommand.ExecuteReader())
    {
    DataTable myTable = new DataTable();
    myTable.Load(myReader);
    sqlconnection.Close();
    return myTable;
    }
    }
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: چطوری فیلد رو از mytable بخونم و توی یه لیبل یا تکس باکس نشون بدم؟

    سلام
    اگر درست متوجه شده باشم

     lable1.text= myTable.Rows[row number]["columnName"].ToString(); 

  3. #3

    نقل قول: چطوری فیلد رو از mytable بخونم و توی یه لیبل یا تکس باکس نشون بدم؟

    نقل قول نوشته شده توسط a.ameri مشاهده تاپیک
    سلام
    اگر درست متوجه شده باشم

     lable1.text= myTable.Rows[row number]["columnName"].ToString(); 
    row number را باید از کجا بیارم؟

  4. #4

    نقل قول: چطوری فیلد رو از mytable بخونم و توی یه لیبل یا تکس باکس نشون بدم؟

    نقل قول نوشته شده توسط csharpdoost مشاهده تاپیک
    row number را باید از کجا بیارم؟
    اگر قراره یک رکورد برگردونه صفر بزار
    اگر قراره چند تا رکورد برگردونه باید mytyble با foreach پیمایش کنی و اونی که لازمش داری انتخاب کن
    اگر یک فیلد نیاز داری که با command.ExecuteScalar این اطلاعات رو واکشی کن.

  5. #5

    نقل قول: چطوری فیلد رو از mytable بخونم و توی یه لیبل یا تکس باکس نشون بدم؟

    یه سوال در مورد کدهای خودم :
    1- در دستور بالا mytable چه تاثیری به myreader داره ؟ تا قبل از تعریف mytable مقدار در myreader هست و در value نشون میده اما بعد از تعریف mytabel مقدار value در myreader خالی میشه.
    2-چرا usingها به این صورت استفاده شده؟ با usingها که درسطرهای اول تعریف میشه تفاوت داره؟
    آخرین ویرایش به وسیله csharpdoost : سه شنبه 24 بهمن 1391 در 15:20 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطوری میتونم یک label رو با ماوس توی صفحه حرکت بدم.
    نوشته شده توسط esm4150 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 مرداد 1389, 03:28 صبح
  2. سوال: چطوری میتونم یک شکل رو با ماوس توی صفحه حرکت بدم.
    نوشته شده توسط esm4150 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 مرداد 1389, 13:51 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1388, 14:22 عصر
  4. سوال: چطوری می شه توی تکس باکس وب بروزی کلیک کرد
    نوشته شده توسط javadt در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 آبان 1388, 18:50 عصر
  5. چطوری یک فایل pdf را بخونم
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 07 مرداد 1386, 12:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •