نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چگونه می توان متون ناخوانا را خوانا کرد ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    Question چگونه می توان متون ناخوانا را خوانا کرد ؟

    من یک تکست باکس دارم که درونش عبارت فارسی بصورت خرچنگ قورباغه نوشته شده است . می خواهم وقتی که روی باتن کلیک می کنم این متن درست شود .

    نمونه متن خرچنگ قورباغه ای :
    کد HTML:
    <title>ظ…ط´ط§ظˆط±ظ‡ طھط¨ظ„غŒط؛ط§طھ ط¢ط±ط§ط¯  | Advertising Arad </title>
    نمونه اصلی آن :
    کد HTML:
     <title>فروشگاه قطعات الکترونیکی و ربات | روبووار</title>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: چگونه می توان متون ناخوانا را خوانا کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    به نظرم اگر موقع دریافت اطلاعات encoding روی utf8 تنظیم بشه به اینصورت در نمیاد و نیاز به دوباره کاری نیست. کد دریافت اطلاعات رو قرار بده تا اصلاح بشه.
    برنامه ضمیمه شد .

    می خواهم وقتی روی باتن کلیک کردم ، من درون تسکت باکس 1 درست شود و در تکست باکس 2 نمایش دهد .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: چگونه می توان متون ناخوانا را خوانا کرد ؟

    فک کنم شما تایتل یک سایت رو دریافت کردین که به این شکل در اومده و با همین مشکل دارین، اگه با این روش تایتل رو دریافت کنین ، متن به صورت ناخوانا نمایش داده نمیشه و درست و صحیح نمایش داده میشه

    ابتدا یه وب براوزر و یک تکست باکس روی فرم بزارین و طبق کدهای زیر عمل کنید:
            private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    webBrowser1.Navigate("http://www.vcp.ir");
    }

    private void webBrowser1_DocumentCompleted(object sender, WebBrowserDocumentCompletedEventArgs e)
    {
    textBox1.Text = webBrowser1.DocumentTitle;
    }


    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: چگونه می توان متون ناخوانا را خوانا کرد ؟

    <title>ظ…ط´ط§ظˆط±ظ‡ طھط¨ظ„غŒط؛ط§طھ ط¢ط±ط§ط¯ | Advertising Arad </title>
    فک نکنم دیگه بشه این متن رو به صورت اولش برگردوند، برا همین بهتره از روش بالا استفاده کنید، البته این نظر منه !

    *****موفق باشید*****

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: چگونه می توان متون ناخوانا را خوانا کرد ؟

    آیا غیر از تایتل میشه متن اون پست رو هم بدست آورد ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: چگونه می توان متون ناخوانا را خوانا کرد ؟

    از بابت قسمت دوم خیلی ممنونم . قسمت اول رو هنوز تست نکردم . سوالم اینه که آیا میشه به غیر از تایتل ، قسمت متن اون پست هم بدست آورد ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: چگونه می توان متون ناخوانا را خوانا کرد ؟

    قسمت اول هم تست کردم . عالی بود .

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: چگونه می توان متون ناخوانا را خوانا کرد ؟

    آیا میشه به غیر از تایتل ، قسمت متن اون پست هم بدست آورد ؟
    اگه میشه آدرس تارگت مورد نظر رو بزارین اینجا تا بررسی کنم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: چگونه می توان متون ناخوانا را خوانا کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sh.dehnavi مشاهده تاپیک
    اگه میشه آدرس تارگت مورد نظر رو بزارین اینجا تا بررسی کنم.
    به عنوان مثال این صفحه :
    http://www.robowar.ir/notification/4...A%D9%8A%D9%83/

تاپیک های مشابه

  1. چگونه می توان در vb نستعلیق تایپ کرد
    نوشته شده توسط majidrezaei2007 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آبان 1386, 14:06 عصر
  2. چگونه می توان از نتیجه دستور SELECTاستفاده کرد
    نوشته شده توسط حامد فراست در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 مهر 1386, 17:13 عصر
  3. چگونه می توان پیغام پارامتر را حذف کرد
    نوشته شده توسط reza850101 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 شهریور 1386, 13:16 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 آذر 1384, 01:27 صبح
  5. طراحی یک مدار ساده الکترونیکی -چگونه می توان پورت سری را کنترل کرد
    نوشته شده توسط shab navard در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آبان 1384, 00:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •