نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: جلوگیری از ورود کاراکترهای انگلیسی به کلیه فرم ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    Question جلوگیری از ورود کاراکترهای انگلیسی به کلیه فرم ها

    سلام
    کدی برای جلوگیری ورود کاراکتر انگلیسی به کلیه فرم های پروژه میخواستم.
    حالا اگه برای یک فرم هم داشتید بذارید.

  2. #2
    کاربر جدید آواتار farzane-ms
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    17

    نقل قول: جلوگیری از ورود کاراکترهای انگلیسی به کلیه فرم ها

    این کد وارد کن
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(System.Globalization.Cul  tureInfo.CreateSpecificCulture("fa-IR"));

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: جلوگیری از ورود کاراکترهای انگلیسی به کلیه فرم ها

    اگر برای SQLInjection میخواهی این کار رو بکنی باید بگم جواب نمیده.حداقل در برابر ۹۰٪ اعضای این سایت

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: جلوگیری از ورود کاراکترهای انگلیسی به کلیه فرم ها

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    اگر برای SQLInjection میخواهی این کار رو بکنی باید بگم جواب نمیده.حداقل در برابر ۹۰٪ اعضای این سایت
    پس چه کدی جواب میده؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: جلوگیری از ورود کاراکترهای انگلیسی به کلیه فرم ها

    نقل قول نوشته شده توسط farzane-ms مشاهده تاپیک
    این کد وارد کن
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(System.Globalization.Cul  tureInfo.CreateSpecificCulture("fa-IR"));
    این کد رو کجا وارد کنم؟تو چه رویدادی؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: جلوگیری از ورود کاراکترهای انگلیسی به کلیه فرم ها

    نقل قول نوشته شده توسط reza69 مشاهده تاپیک
    پس چه کدی جواب میده؟
    باید وقتی توی کدتون اطلاعات وارد شده کاربر رو میخونید حروف انگلیسی رو ازشون حذف کنید.
    البته این روش هم مشکلات خودش رو داره که از سطح هکر های ایرانی خارجه.(این یکی رو جدی گفتم.)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: جلوگیری از ورود کاراکترهای انگلیسی به کلیه فرم ها

    این کد رو کجا وارد کنم؟تو چه رویدادی؟
    با کسب اجازه از استاد بزرگوار FastCode

    دوست عزیز اون کد رو میتونی برای آسونی کار در فرم لود بنویسی یا حتی خاصیت اینتر تکست باکسی که میخوای متن رو بگیری

    فرقی نمیکنه کجا باشه فقط باید انتخاب بشه چون زبان صفحه کلید رو به فارسی تغییر میده

    موفق باشی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: جلوگیری از ورود کاراکترهای انگلیسی به کلیه فرم ها

    نقل قول نوشته شده توسط daneshjo90 مشاهده تاپیک
    با کسب اجازه از استاد بزرگوار FastCode
    دوست عزیز اون کد رو میتونی برای آسونی کار در فرم لود بنویسی یا حتی خاصیت اینتر تکست باکسی که میخوای متن رو بگیری
    فرقی نمیکنه کجا باشه فقط باید انتخاب بشه چون زبان صفحه کلید رو به فارسی تغییر میده
    موفق باشی
    این کد خوبیه ولی موقعی که کاراکتر ها رو کپی کنی داخل تکس باکس تکلیف چیه؟
    تازه فرق داره کجا کد رو استفاده کنی. موقعی که تو فرم لود استفاده کنی با تغییر زبان میشه انگلیسی تایپ کرد.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: جلوگیری از ورود کاراکترهای انگلیسی به کلیه فرم ها

    نقل قول نوشته شده توسط reza69 مشاهده تاپیک
    این کد خوبیه ولی موقعی که کاراکتر ها رو کپی کنی داخل تکس باکس تکلیف چیه؟
    تازه فرق داره کجا کد رو استفاده کنی. موقعی که تو فرم لود استفاده کنی با تغییر زبان میشه انگلیسی تایپ کرد.
    تازه جاهای خوبش رو هنوز نگفتم.
    مثل استفاده از کاراکتر های یونیکد به جای اسکی برای نوشتن دو تا کاراکتر اینگلیسی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: جلوگیری از ورود کاراکترهای انگلیسی به کلیه فرم ها

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    تازه جاهای خوبش رو هنوز نگفتم.
    مثل استفاده از کاراکتر های یونیکد به جای اسکی برای نوشتن دو تا کاراکتر اینگلیسی
    این که گفتید یعنی چی؟
    من موقعی که این کد رو تو رویداد keypress کپی میکنم فارسی مینویسه ولی موقعی که انگلیسی میکنم اولین کاراکتر رو انگلیسی مینویسه بعد بقیه رو فارسی میکنه.
    میشه یه if بهم بدید که موقعی که روی دکمه آپدیت کلیک میکنم هر کاراکتر انگلیسی درون textbox هست رو حذف کنه.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: جلوگیری از ورود کاراکترهای انگلیسی به کلیه فرم ها

    نقل قول نوشته شده توسط reza69 مشاهده تاپیک
    این که گفتید یعنی چی؟
    من موقعی که این کد رو تو رویداد keypress کپی میکنم فارسی مینویسه ولی موقعی که انگلیسی میکنم اولین کاراکتر رو انگلیسی مینویسه بعد بقیه رو فارسی میکنه.
    میشه یه if بهم بدید که موقعی که روی دکمه آپدیت کلیک میکنم هر کاراکتر انگلیسی درون textbox هست رو حذف کنه.
    جریان همونه که یه سوال یه خطی میپرسه یه کتاب جواب میخواد.

    http://stackoverflow.com/questions/6...ters-in-string
    جواب AB Vias از بقیه سریعتره.ولی هنوز هم مزخرفه.اگر سرعتش اذیت کرد یه سوال دیگه بپرس که برات سرعتش رو درست کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : جمعه 27 بهمن 1391 در 10:27 صبح

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار ffoxfire
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    30

    نقل قول: جلوگیری از ورود کاراکترهای انگلیسی به کلیه فرم ها

      //-------------تغییر زبان کیبورد به فارسی
    System.Globalization.CultureInfo inp = new System.Globalization.CultureInfo("fa-ir");
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(inp);
    //-------------

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: جلوگیری از ورود کاراکترهای انگلیسی به کلیه فرم ها

    نقل قول نوشته شده توسط ffoxfire مشاهده تاپیک
      //-------------تغییر زبان کیبورد به فارسی
    System.Globalization.CultureInfo inp = new System.Globalization.CultureInfo("fa-ir");
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(inp);
    //-------------
    باز همون مشکل قبلی رو داره. زبانو که انگلیسی میکنی اولین کاراکتر رو انگلیسی بعد فارسی میشه.
    لطفا وقتی کد رو میدید بگید کجا تو کدوم رویداد بنویسم.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: جلوگیری از ورود کاراکترهای انگلیسی به کلیه فرم ها

    نقل قول نوشته شده توسط reza69 مشاهده تاپیک
    باز همون مشکل قبلی رو داره. زبانو که انگلیسی میکنی اولین کاراکتر رو انگلیسی بعد فارسی میشه.
    لطفا وقتی کد رو میدید بگید کجا تو کدوم رویداد بنویسم.
    باید توی لود فرم یا SetFocus ه TextBox بنویسید.ولی فایده نداره.وقتتون رو با این کد هدر ندید.


    کدی که من دادم رو باید وقتی میخواهید اطلاعات TextBox رو به SQL بفرستید استفاده کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : جمعه 27 بهمن 1391 در 16:44 عصر دلیل: نوشته ها قاطی شده بود

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: جلوگیری از ورود کاراکترهای انگلیسی به کلیه فرم ها

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    باید توی لود فرم یا SetFocus ه TextBox بنویسید.ولی فایده نداره.وقتتون رو با این کد هدر ندید.
    کدی که من دادم رو باید وقتی میخواهید اطلاعات TextBox رو به SQL بفرستید استفاده کنید.
    ازتون ممنون مشکلم حل شد با این کد:

    StringBuilder str = new StringBuilder();
    foreach (char c in txtname.Text)
    {
    if ((c >= 'A' && c <= 'Z') || (c >= 'a' && c <= 'z'))
    continue;
    str.Append(c);
    }

تاپیک های مشابه

  1. ترکیب حروف فارسی و کاراکترهای انگلیسی
    نوشته شده توسط jalalimohammad در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 07 دی 1388, 14:31 عصر
  2. جلوگیری از ورود اطلاعات تکراری
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آذر 1384, 10:42 صبح
  3. ترکیب حروف فارسی و کاراکترهای انگلیسی
    نوشته شده توسط jalalimohammad در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 تیر 1384, 12:58 عصر
  4. چگونه میتوان در textbox کاراکترهای انگلیسی و فارسی را با دو
    نوشته شده توسط moama در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 12 خرداد 1384, 11:37 صبح
  5. جلوگیری از ورود رکوردهایی با کلید تکراری
    نوشته شده توسط محمد حسین شکور در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 20:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •