نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: این get , set با همه سادگیش درکش برام سخته.

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    این get , set با همه سادگیش درکش برام سخته.

    pdf آقای هاشمیان رو خوندم. اما خوب متوجه نشدم. ما برای خواندن مثلا اسم یا از تکس باکس میخونیم یا از بانک اطلاعاتی. برای نوشتن هم که اسم رو مساوی یه رشته خونده شده از مثلا تکس باکس قرار میدیم . چه نیازی به این get ,set هستش؟

    یه سوال دیگه توی همین pdf صفحه 188 یه ساختار تعریف میکنه که نام و فامیل شخص را خودش مینویسه. حالا اگه نام و فامیلی رو بخواهیم از یه تکس باکس بگیریم چطوری میشه؟ من txtbox را public کردم اما توی ساختار نام وارد نمیشه و خالیه!!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: این get , set با همه سادگیش درکش برام سخته.

    مثلا میخواهید یک پراپرتی از کلاس مقدار read only داشته باشه برای مثلا برای محاسبه یک عملیات با استفاده از 2 پراپرتی ورودی a,b میگیری و خروجی قراره در c نمایش بده.
    شما مقدار c را به این صورت مینویسید.

     public class Test
    {
    public int A
    {
    set { A = value; }
    get { return A; }
    }

    public int B
    {
    set { B = value; }
    get { return B; }
    }

    public int C
    {
    get { return A + B; }
    }
    }

     Test ff = new Test();
    ff.A = 10;
    ff.B = 10;

    int sss = ff.C;
    ff.C = 50; << Eroor
    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : چهارشنبه 25 بهمن 1391 در 15:50 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: این get , set با همه سادگیش درکش برام سخته.

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    مثلا میخواهید یک پراپرتی از کلاس مقدار read only داشته باشه برای مثلا برای محاسبه یک عملیات با استفاده از 2 پراپرتی ورودی a,b میگیری و خروجی قراره در c نمایش بده.
    شما مقدار c را به این صورت مینویسید.

     public class Test
    {
    public int a { set; get; }
    public int b { set; get; }
    public int c { get { return a + b; } }

    }


     Test ff = new Test();
    ff.a = 10;
    ff.a = 10;

    int sss = ff.c;
    ff.c = 50; << Eroor
    خوب مثلا مینویسم :

    int a = 10, b = 10, c;
    c = a + b;
    label1.Text = c.ToString();


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: این get , set با همه سادگیش درکش برام سخته.

    پست 2 ویرایش کردم.
    ببین در کل با اون روش اسیب پذیره کدهای ما.
    گفتم که خروجی باید از دون کلاس محاسبه شود و return گردد.قابلیت set نباید داشته باشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: این get , set با همه سادگیش درکش برام سخته.

    پس بیشتر به خاطر امنیت و اینکه مساله رو مرتب و دسته بندی شده نشون بدیم هستش درسته؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: این get , set با همه سادگیش درکش برام سخته.

    are .

تاپیک های مشابه

  1. get/set
    نوشته شده توسط /asra/ در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 09 بهمن 1386, 01:11 صبح
  2. get ....set
    نوشته شده توسط s_mostafa_h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 آذر 1386, 23:01 عصر
  3. مفهوم get,set
    نوشته شده توسط abolfazlkaveh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 26 مرداد 1386, 14:22 عصر
  4. دستورات Get ,Set,foreach
    نوشته شده توسط miracle در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 29 اسفند 1385, 23:58 عصر
  5. مشکل در نوشت dll و گرفتن پارامترها(get set)
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 09 بهمن 1383, 22:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •