نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل با وارد کردن تکست فارسی به فلش مووی(فارسی نویسی)

  1. #1

    Exclamation مشکل با وارد کردن تکست فارسی به فلش مووی(فارسی نویسی)

    درود بر اساتید بزرگوار

    من گشتم چیزی مثل این پیدا نکردم !!

    من از ورژن CS3 استفاده میکنم . واسه یه مووی نیاز دارم که چند صد تا فایل تکست که توشون نوشته های فارسی و انگلیسی هست رو با دستور LoadVariableNum تو تکست باکس هام لود کنم .

    حالا مشکل اینه که فارسی ها رو مثلث هایی که توشون علامت پرسش هست نشون میده !!
    ممنون میشم که اساتید یه نظری به ما و مشکلمون کنن .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirhossein.h
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    نقل قول: مشکل با وارد کردن تکست فارسی به فلش مووی(فارسی نویسی)

    سلام دوست عزیز

    این مشکل شما رو فکر کنم بیشتر کسایی که با نوشته فارسی کار می کنن داشته باشند
    من خودمم یه مدت دنبالش بودم ولی چیز به درد بخوری پیدا نکردم

    تو اینتر نت یه سرچی درباره "فارسی استایل فلش" (farsi style) کن ببین چی گیرت میاد.

    بهترین راه حل وفکر کنم تنها ترین راه تو همین راهه....

    در هر صورت اگه با مشکلی مواجه شدی بپرس تا اگه تونستم جوابتو بدم

  3. #3

    نقل قول: مشکل با وارد کردن تکست فارسی به فلش مووی(فارسی نویسی)

    فارسی استایل هارو دانلود کردم - گشتم و یه سری چیز واسه استفادش پیدا کردم .

    حالا مشکل اینکه کدهایی که یافتم رو وقتی می زنم ، Syntax error میده و نمیتونه Import کنه کلاسشو ! با ابن که پوششو کپی کردم - هم بر برنامم و هم تو پوشه کلاس !!!

    میشه کمک کنید لطفا ؟ سورسی که با CS3 بشه باز کرد دارید ؟ لنگم . دم شما گرم .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirhossein.h
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    نقل قول: مشکل با وارد کردن تکست فارسی به فلش مووی(فارسی نویسی)

    اگه می تونی فایلتو بزار تا ببینم مشکلت کجاست...
    آخرین ویرایش به وسیله amirhossein.h : یک شنبه 29 بهمن 1391 در 18:05 عصر

  5. #5

    نقل قول: مشکل با وارد کردن تکست فارسی به فلش مووی(فارسی نویسی)

    نقل قول نوشته شده توسط pouyan66 مشاهده تاپیک
    درود بر اساتید بزرگوار

    من گشتم چیزی مثل این پیدا نکردم !!

    من از ورژن CS3 استفاده میکنم . واسه یه مووی نیاز دارم که چند صد تا فایل تکست که توشون نوشته های فارسی و انگلیسی هست رو با دستور LoadVariableNum تو تکست باکس هام لود کنم .

    حالا مشکل اینه که فارسی ها رو مثلث هایی که توشون علامت پرسش هست نشون میده !!
    ممنون میشم که اساتید یه نظری به ما و مشکلمون کنن .
    1- اگر از اکشن اسکریپت 2 استفاده می کنید باید یک convertor بنویسی .
    به همین سادگی . فونت مربوط به convertor خودتون هم به فلش embed کنید


  6. #6

    نقل قول: مشکل با وارد کردن تکست فارسی به فلش مووی(فارسی نویسی)

    نقل قول نوشته شده توسط magnetbox.ir مشاهده تاپیک
    1- اگر از اکشن اسکریپت 2 استفاده می کنید باید یک convertor بنویسی .
    به همین سادگی . فونت مربوط به convertor خودتون هم به فلش embed کنید

    درود بر شما .
    استاد یه کم بیشتر توضیح میدید لطفا ؟
    منظور از کانورتر رو نگرفتم - نمونه کدی - نمونه تمپلتی چیزی امکان داره که آپ کنید آیا ؟

    سپاس گذارم .

  7. #7

    نقل قول: مشکل با وارد کردن تکست فارسی به فلش مووی(فارسی نویسی)

    نقل قول نوشته شده توسط amirhossein.h مشاهده تاپیک
    اگه می تونی فایلتو بزار تا ببینم مشکلت کجاست...
    درود بر شما

    من یه مثلشو براتون گذاشتم - ممنون میشم اگه دستی بگیرید .

    فقط همین نوشته فارسی ای رو که تو فایل تکست هست رو بنویسه ممنون میشم .

    سپاسگذارم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip EX.zip‏ (2.3 کیلوبایت, 28 دیدار)

  8. #8

    نقل قول: مشکل با وارد کردن تکست فارسی به فلش مووی(فارسی نویسی)

    دوست من منظور من از convertor اینه که شما یک فارسی ساز داینامیک درست کنی

    EX.rar

    اما یک راه راحت تر و اما غیر اصولی اینه که شما متن خودتو داخل فارسی ساز تبدیل کنی و کاراکتر های اونو داخل

    فایل خودتون قرار بدید . بعد در فلش فونت تکس باکس خودتون رو از فونت های همون فارسی ساز قرار بدی و در

    آخر فونت رو حتما embed کنی

    با عرض معذرت خیلی دیر به دیر فعلا می تونم به سایت سر بزنم .

    فلش کار هم اگه کسی هست دنبال کار می گرده به سایت www.magnetbox.ir بره و از روش ها معرفی شده

    تمایل خودشو اعلام کنه

  9. #9

    نقل قول: مشکل با وارد کردن تکست فارسی به فلش مووی(فارسی نویسی)

    من هم این سایت را با اکشن اسکیریپت بارگزاری کردم

  10. #10

    نقل قول: مشکل با وارد کردن تکست فارسی به فلش مووی(فارسی نویسی)

    عالی بود فک نمیکردم اینقد ساده گفته بشه

    ------------
    خرید لایک ایرانی اینستاگرام

  11. #11

    نقل قول: مشکل با وارد کردن تکست فارسی به فلش مووی(فارسی نویسی)

    اکشن اسکیریپت برای راه اندازی سایت خیلی مشکل بود برا من، من با همون جوملا کار میکنم خیلی هم راضیم

  12. #12
    کاربر جدید آواتار Mr.Moreso
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    3

    نقل قول: مشکل با وارد کردن تکست فارسی به فلش مووی(فارسی نویسی)

    نقل قول نوشته شده توسط almassite مشاهده تاپیک
    اکشن اسکیریپت برای راه اندازی سایت خیلی مشکل بود برا من، من با همون جوملا کار میکنم خیلی هم راضیم

    رایسان میهن پوستر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 آذر 1389, 20:19 عصر
  2. مشکل در وارد کردن فلش در ASP.NET
    نوشته شده توسط aloneman2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 08 تیر 1389, 14:52 عصر
  3. مشکل در وارد کردن حروف فارسی به اینتربیس در دلفی
    نوشته شده توسط Shila7 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 21 فروردین 1386, 22:59 عصر
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1385, 19:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •