نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مرتب کردن خط دلخواهی از فایل

  1. #1

    Question مرتب کردن خط دلخواهی از فایل

    سلام
    من می خوام از فایلی(تکست) که هر خط ان یک لیست عددی است (اعداد با فاصله از هم جدا شده اند)اعداد خط سوم را مرتب کنم و در یک richtextboxاعداد رو در هر خط نشون بدم.
    کسی می تونه کمک کنه؟
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: مرتب کردن خط دلخواهی از فایل

    نقل قول نوشته شده توسط 19216810047 مشاهده تاپیک
    سلام من می خوام از فایلی(تکست) که هر خط ان یک لیست عددی است (اعداد با فاصله از هم جدا شده اند)اعداد خط سوم را مرتب کنم و در یک richtextboxاعداد رو در هر خط نشون بدم. کسی می تونه کمک کنه؟ با تشکر
    سلام.
    می تونید با استفاده از LINQ، بدین شکل عمل کنید:

    decimal[] numbers = File.ReadLines("z:\\temp.txt")
    .Skip(2)
    .Take(1)
    .Single()
    .Split(new string[] { " " }, StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries)
    .Select(s => decimal.Parse(s))
    .OrderBy(n => n)
    .ToArray();


    کد فوق، مقادیر موجود در خط سوم فایل رو بصورت آرایه مرتبی از اعداد به شما برمیگردونه. بقیه اش هم که واضحه...

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مرتب کردن اسامی در یک فایل
    نوشته شده توسط nasrin55 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 15 دی 1387, 10:51 صبح
  2. مرتب کردن یک فایل متنی
    نوشته شده توسط VBCODEMAN در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1383, 15:57 عصر
  3. مرتب کردن یک بانک اطلاعاتی بر حسب یک فیلد
    نوشته شده توسط mehdi_nan در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 دی 1382, 01:36 صبح
  4. مرتب کردن بانک با Ado
    نوشته شده توسط Jamshid795 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 31 اردیبهشت 1382, 20:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •