نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: tooltip متحرک در کنار موس

  1. #1

    tooltip متحرک در کنار موس

    سلام
    چجوری میشه یه tooltip ایجاد کرد که وقتی موس میره روی مثلا تکست باکس همون لحظه به نمایش در بیاد و با بیشتر موندن موس هم محو نشود و البته همزمان با حرکت موس روی اون تکست باک متن نمایشی هم کنار موس حرکت کنه (در حالت عادی متن وقتی به نمایش در میاد تا تایم دیلای تعیین شده سرجایی که به نمایش در اومده ثابت میمونه بعدش هم محو میشه) من میخوام تا وقتی موس رو کنترل (مثلا تکست باکس) داره حرکت میکنه متن هم دنباله موس اینور اونور بره و بعدش هم تای دیلای نداشته باشه یعنی یه جوری باشه که محو نشه

    چی کار کنم ؟

    سپاس

  2. #2

    نقل قول: tooltip متحرک در کنار موس

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad1991h مشاهده تاپیک
    سلام
    چجوری میشه یه tooltip ایجاد کرد که وقتی موس میره روی مثلا تکست باکس همون لحظه به نمایش در بیاد و با بیشتر موندن موس هم محو نشود و البته همزمان با حرکت موس روی اون تکست باک متن نمایشی هم کنار موس حرکت کنه (در حالت عادی متن وقتی به نمایش در میاد تا تایم دیلای تعیین شده سرجایی که به نمایش در اومده ثابت میمونه بعدش هم محو میشه) من میخوام تا وقتی موس رو کنترل (مثلا تکست باکس) داره حرکت میکنه متن هم دنباله موس اینور اونور بره و بعدش هم تای دیلای نداشته باشه یعنی یه جوری باشه که محو نشه

    چی کار کنم ؟

    سپاس
    یک کلاس FixedTooltip ساختم :
    TooltipSample.zip

  3. #3

    نقل قول: tooltip متحرک در کنار موس

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    یک کلاس FixedTooltip ساختم :
    TooltipSample.zip
    دقیقا چیزی مثل این میخواستم
    خیلی ممنون لطف کردید

  4. #4

    نقل قول: tooltip متحرک در کنار موس

    حالا 2 تا سوال
    1 - چطوری میشه برای کادر اصلی هم یه شادو (سایه) درست کرد ؟
    2- کادر دورش را بعضی جاها دیدیم که از حالت معمول که مستطیل هست خارج شده و دایره شده یا بیضی شده اینم میشه یه توضیح بدین که چی کارش باید کرد ؟

    این 2 نکته را هم اگر بگید چی کارش کنیم کلا خیلیییی خوب میشه
    سپاس


    منظورم از مکان مکان کادر اصلی هست که نوشته داخلش قرار میگیره وگرنه مکان نوشته و خط دور کادر که مشخصه و اینا هستن (اولی خط دور کادر هست و دومی مکان قرار گیری نوشته هستش)

     Rectangle rect = new Rectangle(2, 2, bmp.Width - 3, bmp.Height - 3);
    g.DrawRectangle(SystemPens.WindowFrame, rect);
    g.DrawString(_Text, _Pic.Parent.Font, SystemBrushes.InfoText, 5, 3);


    سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله mehrdad1991h : جمعه 27 بهمن 1391 در 17:02 عصر

  5. #5

    نقل قول: tooltip متحرک در کنار موس

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad1991h مشاهده تاپیک
    حالا 2 تا سوال
    1 - چطوری میشه برای کادر اصلی هم یه شادو (سایه) درست کرد ؟
    2- کادر دورش را بعضی جاها دیدیم که از حالت معمول که مستطیل هست خارج شده و دایره شده یا بیضی شده اینم میشه یه توضیح بدین که چی کارش باید کرد ؟

    این 2 نکته را هم اگر بگید چی کارش کنیم کلا خیلیییی خوب میشه
    سپاس


    منظورم از مکان مکان کادر اصلی هست که نوشته داخلش قرار میگیره وگرنه مکان نوشته و خط دور کادر که مشخصه و اینا هستن (اولی خط دور کادر هست و دومی مکان قرار گیری نوشته هستش)

     Rectangle rect = new Rectangle(2, 2, bmp.Width - 3, bmp.Height - 3);
    g.DrawRectangle(SystemPens.WindowFrame, rect);
    g.DrawString(_Text, _Pic.Parent.Font, SystemBrushes.InfoText, 5, 3);


    سپاس
    کنترل های شفافی که توی فرم قرار می دهیم ذاتا شفاف نیستند، سعی خودشون رو می کنند که
    شفاف به نظر بیایند. کار می کنند اما با محدودیت هایی، فرضا روی TextBox که قرار می گیرند
    خنگ بازی در می آورند و رنگ نواحی شفاف شون با رنگ داخل TextBox مطابقت نداره :

    TooltipSample2.zip

  6. #6

    نقل قول: tooltip متحرک در کنار موس

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    کنترل های شفافی که توی فرم قرار می دهیم ذاتا شفاف نیستند، سعی خودشون رو می کنند که
    شفاف به نظر بیایند. کار می کنند اما با محدودیت هایی، فرضا روی TextBox که قرار می گیرند
    خنگ بازی در می آورند و رنگ نواحی شفاف شون با رنگ داخل TextBox مطابقت نداره :

    TooltipSample2.zip
    اقا خیلی لطف کردی
    خیلی چیز جالبی درست کردی
    مرسی

تاپیک های مشابه

  1. توقف تصویر متحرک هنگام ایستادن موس
    نوشته شده توسط Accursed در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 آذر 1389, 17:44 عصر
  2. عکس گرفتن کنار موس
    نوشته شده توسط Collector در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 آذر 1389, 18:05 عصر
  3. سوال: نمایش تصویر متحرک در کنار TabControl
    نوشته شده توسط mvb_mehran در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 خرداد 1389, 18:32 عصر
  4. ايجاد ToolTip روي هر جايي كه موس ايستاد
    نوشته شده توسط ghasemshami در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 آبان 1387, 18:37 عصر
  5. ایجاد نوشته کنار موس
    نوشته شده توسط HjSoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 09 اسفند 1386, 17:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •