نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تابعی جهت بررسی پر بودن فیلدها

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    www
    پست
    199

    تابعی جهت بررسی پر بودن فیلدها

    سلام و خسته نباشید
    دوستان گل این تابع رو نوشتم ولی اگه یکی از فیلدها پر بشه جواب صحیح میشه!!!!

    bool CheckInit()
    {
    if (String.IsNullOrEmpty(txt_Name.Text.Trim()) &&
    String.IsNullOrEmpty(txt_Family.Text.Trim()) &&
    String.IsNullOrEmpty(txt_CodeMeli.Text.Trim()) &&
    String.IsNullOrEmpty(txt_ParentName.Text.Trim()) &&
    String.IsNullOrEmpty(txt_Phone.Text.Trim()) &&
    String.IsNullOrEmpty(txt_Mobile.Text.Trim()) &&
    String.IsNullOrEmpty(txt_Address.Text.Trim()) &&
    Combo_Major.SelectedIndex==0 &&
    Combo_job.SelectedIndex==0)
    return false;
    else
    return true;
    }


    مشکل کجاست ؟؟

  2. #2

    نقل قول: تابعی جهت بررسی پر بودن فیلدها

    به && || بزار

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    www
    پست
    199

    نقل قول: تابعی جهت بررسی پر بودن فیلدها

    آقا من تا به امروز فکر میکردم این || برابر با OR است!!!!!!
    جل خالق

    ممنون

  4. #4

    نقل قول: تابعی جهت بررسی پر بودن فیلدها

    درست فکر کردید این || یعنی OR و این && یعنی And
    و شما می خواید اگر یکی از فیلدها هم خالی بود False برگردونه پس شما باید از || استفاده کنید.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Amir.pc_66
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    Iran-Tabriz
    پست
    51

    نقل قول: تابعی جهت بررسی پر بودن فیلدها

    دوست عزیز شرط شما زمانی False برمیگردونه که همه فیلدهاتون خالی باشه در غیراینصورت همیشه True هستش

تاپیک های مشابه

  1. بررسی PK بودن یک فیلد
    نوشته شده توسط ali_divsalar در بخش SQL Server
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1385, 12:46 عصر
  2. بررسی Online بودن در Lan
    نوشته شده توسط ashkan209 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 16 اسفند 1384, 09:25 صبح
  3. بررسی باز بودن یک فرم
    نوشته شده توسط فاطمه هاشمیان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 20
    آخرین پست: جمعه 03 تیر 1384, 10:09 صبح
  4. تابعی جهت جستجو در فایل برای یک رشته
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آذر 1383, 06:44 صبح
  5. آیا در دلفی تابعی هست که آماده بودن چاپگر رو تست کنه ؟
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 تیر 1383, 17:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •