نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چه طوری N را قبل از name@ بگذارم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    چه طوری N را قبل از name@ بگذارم

    با سلام طبق شکل زیر در پنجره Xsd یک جدول می باشد.
    یک کوئری به نمام SelectId برای این جدول نوشتم که نام فیلد را می گیرد و Id آن فیلد را برمی گرداند.
    SELECT     id
    FROM tbller
    WHERE (name = @Name)


    ولی این کوئری برای پارامترهای از نوع فارسی کار نمی کند.
    تو این محیط چطوری باید از N استفاده کنم .

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Amir.pc_66
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    Iran-Tabriz
    پست
    51

    نقل قول: چه طوری N را قبل از name@ بگذارم

    بعد دستو Sql باید با دستور parameters.addwithvalue پارامتر Name@ رو به برنامه بشناسونی همین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeedgholami
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    11
    پست
    231

    نقل قول: چه طوری N را قبل از name@ بگذارم

    میشه بیشتر توضیح بدی دوست عزیز؟؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Amir.pc_66
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    Iran-Tabriz
    پست
    51

    نقل قول: چه طوری N را قبل از name@ بگذارم

    تابع Select رو بذارین روش توضیح بدم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeedgholami
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    11
    پست
    231

    نقل قول: چه طوری N را قبل از name@ بگذارم


  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار Amir.pc_66
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    Iran-Tabriz
    پست
    51

    نقل قول: چه طوری N را قبل از name@ بگذارم

    کمک نمیخوای عزیز؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: چه طوری N را قبل از name@ بگذارم

    نقل قول نوشته شده توسط saeedgholami مشاهده تاپیک
    سلام.ممنون.
    تابع select رو که گذاشتم.
    ولی باز هم
    SELECT     id
    FROM tbller
    WHERE (name = @Name)


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: چه طوری N را قبل از name@ بگذارم

    نقل قول نوشته شده توسط saeedgholami مشاهده تاپیک
    میشه بیشتر توضیح بدی دوست عزیز؟؟
    سلام
    به تصویر که تو زمینه گذاشتم دقت کن
    توابع و کوئری همه داخل پنجره Xsd هستن
    وقتی پایگاه داد رو به پروژه اضافه می کنی یه دیتا ست ساخته می شه.
    همون دیتاست منظورم هستش.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: چه طوری N را قبل از name@ بگذارم

    نقل قول نوشته شده توسط Amir.pc_66 مشاهده تاپیک
    بعد دستو Sql باید با دستور parameters.addwithvalue پارامتر Name@ رو به برنامه بشناسونی همین
    سلام به فراخوانی این تابع توجه کن
                Database1DataSetTableAdapters.Table1TableAdapter mdf=new WindowsFormsApplication2.Database1DataSetTableAdap  ters.Table1TableAdapter();
    textBox2.Text = mdf.ScalarQuery(textBox2.Text);


    حالا چطوری از ستور parameters.addwithvalue پارامتر Name@ استفاده کنم .

  10. #10

    نقل قول: چه طوری N را قبل از name@ بگذارم

    نقل قول نوشته شده توسط mhsmity مشاهده تاپیک
    سلام به فراخوانی این تابع توجه کن
                Database1DataSetTableAdapters.Table1TableAdapter mdf=new WindowsFormsApplication2.Database1DataSetTableAdap  ters.Table1TableAdapter();
    textBox2.Text = mdf.ScalarQuery(textBox2.Text);


    حالا چطوری از ستور parameters.addwithvalue پارامتر Name@ استفاده کنم .


    SqlCommand.CommandText = "INSERT INTO dbname " + "( name) " +
    "VALUES(@name)";

    SqlCommand.Parameters.AddWithValue("@name", textBox2.Text);



  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: چه طوری N را قبل از name@ بگذارم

    نقل قول نوشته شده توسط csharpdoost مشاهده تاپیک


    SqlCommand.CommandText = "INSERT INTO dbname " + "( name) " +
    "VALUES(@name)";

    SqlCommand.Parameters.AddWithValue("@name", textBox2.Text);


    سلام.
    این روش یعنی روش که شما پیشنهاد دادین 100 درسته و مشکل بند در این روش وجود نداره.

    امیدوام که نحوه تعریف کوئری و نحوه فراخوانی کوئری بنده رو متوجه شده باشین، و این روش شما هم به عنوان پیشنهاد باشه.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: چه طوری N را قبل از name@ بگذارم

    از همه دوستان تشکر می کنم.

    مشکل بنده حل شده نوع تمام فیلدها رو در پایگاه داده از نوع nvarchar قرار دادم
    و جداول رو از نوع مقدرا دهی کردم مشکل حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Setup طوری باشه که خودش نسخه قبل رو Uninstall کنه و نسخه جدید رو نصب کنه
    نوشته شده توسط pishraft در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 آذر 1391, 15:24 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 آبان 1391, 10:49 صبح
  3. پیدا کردن نامISP یا همون Connection name
    نوشته شده توسط سعید قدیری مقدم در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 28 مهر 1385, 13:07 عصر
  4. local variable named 'e' cannot be declared
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 شهریور 1382, 01:04 صبح
  5. نام فیلد در dbgrid قبل از ویرایش رکورد
    نوشته شده توسط در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 تیر 1382, 12:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •