نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل با Read_Only بودن دیتابیس sql

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alias136790
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    جنوب
    پست
    193

    Question مشکل با Read_Only بودن دیتابیس sql

    من تو برنامه ام از دیتابیس اس کیو ال 2005 استفاده میکنم.و ویندوز من xp هست.
    قبلا با این دیتابیس مشکلی نداشتم و خیلی راحت میتونستم جدول هام رو ویرایش کنم.
    ولی الان با خطای Read_Only بودن دیتابیس مواجه میشم.حتی با کد هم نمیشه دیتابیس رو Read_Write
    کرد.
    البته اگه من دیتابیس رو تو مسیر C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data
    قرار بدم ، بعد اتچ اش کنم،مشکل حل میشه. ولی من نمیخوام اینکار رو انجام بدم ،
    چون وقتی برنامه تو سیستم مقصد قرار میگیره ممکنه تو هر درایوی اون رو نصب کنه و اینجوری نمیتونم دیتابیس رو
    اتچ کنم.
    میخوام بدونم چیکار باید بکنم که دیتابیسم درست شه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeedgholami
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    11
    پست
    231

    نقل قول: مشکل با Read_Only بودن دیتابیس sql

    من فقط زمانی که دیتابیس رو از روی CD اتچ میکردم با این مشکل مواجه میشدم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل با Read_Only بودن دیتابیس sql

    باسلام

    سرویسهارو بررسی کردی ؟ کار می کنن ؟

    فایر وال ویندوز چی ؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Amir.pc_66
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    Iran-Tabriz
    پست
    51

    نقل قول: مشکل با Read_Only بودن دیتابیس sql

    به نظر Alias گرامی هم از یک درایور یک پوشه ای که با راست کلیک Read Only کرده داره فایلش رو اتچ میکنه
    منم مشکلو با رو پوشه ReadOnly شده داشتم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alias136790
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    جنوب
    پست
    193

    نقل قول: مشکل با Read_Only بودن دیتابیس sql

    سرویس ها فعال هستند.
    ولی منظورتون از فایر وال نمیدونم چیه؟ چون فایروال تو سیستم من on هست و همچنین Don't allow exceptions هم تیک خورده و همچنین در قسمت Exceptions
    فایروال در قسمت Programs and Devices ، فایل اجرایی sqlserver.exe هم تیک خورده.

    (Amir.pc_66:
    به نظر Alias گرامی هم از یک درایور یک پوشه ای که با راست کلیک Read Only کرده داره فایلش رو اتچ میکنه
    منم مشکلو با رو پوشه ReadOnly شده داشتم )

    من فکر نمیکنم مشکل از ReadOnly بودن پوشه باشه چون تو مسیرC:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Data هم پوشه
    ReadOnly هست و راحت اتچ میشه و Database برنامه حالت ، Read_Write رو داره.
    با این وجود من پوشه دیتابیس رو از حالت ReadOnly بودن خارج میکنم ولی باز به حالت ReadOnly برمیگرده.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alias136790
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    جنوب
    پست
    193

    نقل قول: مشکل با Read_Only بودن دیتابیس sql

    پس چه باید کرد؟

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل در اتصال به دیتابیس SQL
    نوشته شده توسط Fastdesign در بخش C#‎‎
    پاسخ: 25
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1390, 19:26 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 08 بهمن 1389, 22:14 عصر
  3. سوال: یک مشکل در ارتباط به دیتابیس SQL SERVER 2005
    نوشته شده توسط mehrdad201 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 19
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آبان 1388, 11:42 صبح
  4. سوال: مشکل حرف ف در دیتابیس SQL
    نوشته شده توسط alimooghashang در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 27 بهمن 1387, 22:21 عصر
  5. سوال: مشکل در Restore کردن دیتابیس SQL Server 2000
    نوشته شده توسط Rocker در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مرداد 1387, 11:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •