نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: از کار انداختن کلیدهای خاص ویندوز

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    Post از کار انداختن کلیدهای خاص ویندوز

    سلام.چجوری میشه کلیدهای خاص ویندوز رو با سی شارپ غیر فعال کرد.مثلا اگه تو برنامه، کاربر ctrl+alt+delete را فشار داد عکس العملی نشون نده

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: از کار انداختن کلیدهای خاص ویندوز

    سلام
    این دسته کلیدها وضایف خاصی رو انجام میدن و وظیفه ی این 3 کلید باز کردن task manager هست که می تونی disable کنی و این ها هم غیر فعال میشن
    در غیر این صورت باید Hook کنی
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: از کار انداختن کلیدهای خاص ویندوز

    بفرمایید:
    Disable Special Keys in Win App C#‎
    http://geekswithblogs.net/aghausman/...win-app-c.aspx

  4. #4

    نقل قول: از کار انداختن کلیدهای خاص ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط mz6488 مشاهده تاپیک
    سلام.چجوری میشه کلیدهای خاص ویندوز رو با سی شارپ غیر فعال کرد.مثلا اگه تو برنامه، کاربر ctrl+alt+delete را فشار داد عکس العملی نشون نده

    شما اول کار با ریجستری را بدانید و سپس توی سی شارپ با فرمان دادن به ریجستری هرچی را را بخواهید غیر فعال سازید

    این کد برای نمونه taskmgr را غیر فعال میکند

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\taskmgr.exe, Debugger, Hotkey Disabled

  5. #5

    نقل قول: از کار انداختن کلیدهای خاص ویندوز

    این هم برای ctrl+alt+delete

    public void Docendo()
    {
    RegistryKey regkey;
    string keyValueInt = "1";
    string subKey = "Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Policies\\System";

    try
    {
    regkey = Registry.CurrentUser.CreateSubKey(subKey);
    regkey.SetValue("DisableTaskMgr", keyValueInt);
    regkey.Close();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.ToString());
    }
    }



    برو خوش باش اما لطفا از این برنامه در راه خلاف استفاده نکید درضمن برای خروج از برنامه باید کدی که نوشته اید غیر فعال سازید تا احتمالا رایانه خودتان بهم نریزد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: از کار انداختن کلیدهای خاص ویندوز

    مرسی . چجوری باید غیر فعال کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: از کار انداختن کلیدهای خاص ویندوز

    using Microsoft.Win32;


    فعال :
     RegistryKey key = Registry.CurrentUser.CreateSubKey("SOFTWARE\\Micro  soft\\Windows\\CurrentVersion\\Policies\\System");
    key.SetValue("DisableTaskMgr", "1", RegistryValueKind.DWord);
    key.Close();


    غیر فعال:
     RegistryKey key = Registry.CurrentUser.CreateSubKey("SOFTWARE\\Micro  soft\\Windows\\CurrentVersion\\Policies\\System");
    key.SetValue("DisableTaskMgr", "0", RegistryValueKind.DWord);
    key.Close();

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: از کار انداختن کلیدهای خاص ویندوز

    مرسی از همتون.میشه همین کدها رو واسه کلیدهای win،ctrl+esc،alt+f4 هم بذارین

  9. #9
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: از کار انداختن کلیدهای خاص ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط mz6488 مشاهده تاپیک
    مرسی از همتون.میشه همین کدها رو واسه کلیدهای win،ctrl+esc،alt+f4 هم بذارین
    دیگه اینجا باید Hook کنی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: از کار انداختن کلیدهای خاص ویندوز

    حالا این وسط hook چیه؟اگه منبع خوبی سراغ دارین بگین تا برم دنبالش

  11. #11
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: از کار انداختن کلیدهای خاص ویندوز

    Hook چیست
    Hook یک تابع callback میباشد که به برنامه ما این امکان را میدهد تا اطلاعات قبل از رسیدن به مقصد انها را دریافت کند و hook میتواند این اطلاعات را قبل از رسیدن به مقصد وارسی یا تغییر دهد ویندوز دارای هوک های مختلفی میباشد که هر نوع به منضور دسترسی به اطلاعات خاصی طراحی شده اند بطور مثال میتوان با استفاده از WH_MOUSE hook پیغامهای مربوط به موس را مانیتور کرد هنگامی که برنامه ما از یکی این تابع callback که انرا hook procedure می نامنداستفاده میکند هنگامی که پیغامی که وابسته به ان هوک باشد ارسال شود ویندوز ان پیغام را به hook مورد نظر که به ثبت رسیده باشد ارسال میکند
    http://www.codeproject.com/Articles/...m-Hooks-in-NET

  12. #12

    نقل قول: از کار انداختن کلیدهای خاص ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط mz6488 مشاهده تاپیک
    مرسی از همتون.میشه همین کدها رو واسه کلیدهای win،ctrl+esc،alt+f4 هم بذارین

    این کدها نیز برای هوک کردن Alt+F4



    ( (lParam.flags == 32) && (lParam.vkCode == 0x73) ) || // Alt+F4

تاپیک های مشابه

  1. سوال: از کار انداختن کلیدهای سیستمی روی فرم
    نوشته شده توسط kesler در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 20 مهر 1389, 14:31 عصر
  2. سوال: از کار انداختن دکمه استارت ویندوز
    نوشته شده توسط Ilove you mahsa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 15 شهریور 1389, 13:28 عصر
  3. از کار انداختن برنامه ها در ویندوز
    نوشته شده توسط emprator2009 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 02 اسفند 1387, 14:37 عصر
  4. از کار انداختن کلیدهای alt+ctrl+del
    نوشته شده توسط vahidm در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1387, 10:32 صبح
  5. از کار انداختن کلید ویندوز
    نوشته شده توسط vahdat86 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 شهریور 1386, 14:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •