نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در فراخوانی فرم پدر

  1. #1

    Question مشکل در فراخوانی فرم پدر

    سلام دوستان....خسته نباشید
    من در پروژه ام به یه مشکلی برخورد کردم که از دوستان خواهش میکنم که راهنماییم کنن...
    من اول که پروژه رو مینوشتم فرم login نداش....بعد یه فرم ایجاد کردم به اسم فرم ورود که اول از همه ظاهر میشه(از قسمت program تغییر دادم)...اما یه مشکلی اینجا هس... اونم اینه که وقتی این فرم رو hid میکنم و فرم بعدی ظاهر میشه دیگه نمیتونم از برنامه خارج بشم چون فرم پدر hid شده
    میخوام کاری کنم که وقتی روی دکمه خروج فرم دوم کلیک میکنم (همون دکمه قرمزه که علامت * داره) فرم اول که hid بوده دوباره فراخوانی بشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در فراخوانی فرم پدر

    باسلام

    در اون دکمه ای که فرم بعدی رو فراخوانی می کنی پایین دستورات بنویس

     s_main fm = (s_main)Application.OpenForms["s_main"];

    this.Close();

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Amir.pc_66
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    Iran-Tabriz
    پست
    51

    نقل قول: مشکل در فراخوانی فرم پدر

    شما بعد ShowDialog عبارت زیر رو هم وارد کنی
    frmMain f=new frmMain
    this.hide()
    f.showDialog()
    this.close()

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: مشکل در فراخوانی فرم پدر

    سلام دوست عزیز

    frmMain f=new frmMain
    this.hide()
    f.showDialog()
    this.close()



    به نظرت با این کد برنامه بسته نمیشه ؟

    چون مشخص کردن که برنامه اول از همه شرو میشه

    بنظر من از

    Application.Exit();

    استفاده کن شاید کارت را بیافته

    بدردت خورد یه تشکر بزنی حله

    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: مشکل در فراخوانی فرم پدر

    یه کار دگ هم میشه کرد

    و اون اینکه بجای اینکه فرم لوگین رو ابتدا شرو کنی اول فرم پدر رو لود کنی اما در فرم لودش فرم لوگین رو فراخوانی کنی و خاصیت شودیالوگ رو بدی

    و بعد از دریافت رمز عبور و نام کاربری با خیال راحت فرم لوگین رو close کنی

    این قطعه کد فرم پدر

    Login x = new Login();
    x.ShowDialog();


    قطعه کد فرم لوگین

    if(...)
    this.Close();


    بازم هر جور راحتی همون کارو بکن

    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مرداد 1391, 17:04 عصر
  2. مشکل در فراخوانی شی از فرم دیگر
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 11 تیر 1391, 12:20 عصر
  3. مشکل در فراخوانی فرم فرزند
    نوشته شده توسط hadi_peek در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 03 خرداد 1389, 14:48 عصر
  4. مشکل در فراخوانی رویداد وقتی فرم hide هتسش.
    نوشته شده توسط smhsmh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 11:05 صبح
  5. مشکل در فراخوانی یک متد از فرم دوم
    نوشته شده توسط baby_tanhaa در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اسفند 1386, 09:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •